auto huren met bitcoins

Auto huren met bitcoins

Als eerste autverhuurbedrijf in Europa biedt Adrem Autoverhuur Limburg de mogelijkheid om de huur van een auto of bestelbus te betalen met Bitcoins.

Bitcoins zijn digitaal geld. Je kunt bitcoins gebruiken net zoals je dat met euro’s of dollars zou doen. Je kunt er goederen mee kopen, ze onderling uitwisselen, ze ontvangen in ruil voor een dienst, ermee speculeren of ze weer omruilen voor bijvoorbeeld euro’s. Bitcoins zijn dus een nieuw betaalmiddel, overal op de wereld te gebruiken.

 Als je meer wilt weten over bitcoins dan kun je hier een aardig en informatief  artikel vinden.

In onderstaand filmpje wordt uitgelegd wat Bitcoins zijn:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PXPDIO3HArA[/youtube]

Een auto of bestelbus huren en betalen met bitcoins

auto huren met bitcoinsWanneer je een digitale portemonnee met bitcoins hebt, is het mogelijk om bij Adrem Autoverhuur Limburg de huur van je auto, bestelbus of personenbus te betalen met bitcoins. Dat gaat heel eenvoudig: aan de balie laten wij je een QR code zien, die je met je mobiele telefoon kunt scannen. Vervolgens kun je op jouw telefoon de opdracht geven om de huur met bitcoins te voldoen.

Adrem is hiermee het eerste autoverhuurbedrijf in Europa dat deze mogelijkheid biedt. Andere autoverhuurbedrijven (in Canada en Zuid-Amerika) kun je hier vinden. Wij zien een uitdaging in het gebruik van bitcoins, en willen de handel in en het gebruik van bitcoins op deze manier positief stimuleren. Veel van onze huurders zijn internationale klanten. Naast de al bestaande mogelijkheid van betaling met diverse creditcards, zien wij in de acceptatie van bitcoins een nieuwe manier om makkelijk een auto te huren.

wij-accepteren-bitcoins

Een reactie

  1. Kemal Murt

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.