Nieuwe tarieven: ook huren met onbeperkte kilometers

Frits Pieper
02 jan 2015

Huren per kilometer OF onbeperkte kilometers

Vanaf 1 januari 2015 hebben huurders bij Adrem de keuze: een auto of bestelbus huren per kilometer OF met onbeperkte kilometers. Op die manier geven wij voor verschillende vervoersbehoeften verschillende oplossingen. Kies daarom welk systeem het beste bij je past voor de reis die je wilt gaan maken.

Huren per kilometer

Vaste klanten van Adrem Autoverhuur weten het al lang: bij Adrem kun je een auto of een bestelbus huren en afrekenen per kilometer.  Als je weet hoeveel kilometers je moet rijden, kun je precies uitrekenen hoeveel de huurauto zal gaan kosten. Tot 2012 waren onze tarieven hetzelfde opgebouwd als bij alle autoverhuurbedrijven: een auto huur je per dag met 100 km inbegrepen. Maar wat nu als je geen 100 km moet rijden? Dan betaal je er wel voor. Dat vonden wij niet eerlijk. Daarom zijn onze tarieven vorig jaar (2013) in stukken geknipt: je betaalt een huurprijs, de verzekering en een losse kilometerprijs. Op die manier betaal je alleen voor de kilometers die je echt rijdt, en houd je geen ongebruikte kilometers over.

Onbeperkte kilometers

Iedereen die een lange reis moet maken, weet het: een auto kost geld per kilometer. Zeker bij een huurauto waarbij je iedere kilometer apart moet afrekenen. Voor de groep reizigers die lange reizen moet maken, introduceerden wij vanaf 1 februari 2014 een nieuwe tariefsoort: huren met onbeperkte kilometers. Op die manier weet je van te voren ook waar je aan toe bent: hoeveel kilometer je ook rijdt, je hoeft alleen de vaste huurprijs af te rekenen. Je krijgt een auto of bestelbus volgetankt mee en wij verwachten dat deze ook weer volgetankt wordt ingeleverd. Deze nieuwe tarieven gelden voor personenauto’s, maar ook voor bestelbussen en personenbussen.

Tarieven

Benieuwd geworden naar de nieuwe tarieven? Bekijk deze gerust, en boek je auto, bestelbus of personenbus. Annuleren is bij Adrem altijd gratis.

Laat een reactie achter

Related Posts

luxe huurauto

Met een luxe huurauto door het heuvelland

De vakanties komen er langzaam aan en dat betekent natuurlijk leuke uitstapjes, dagjes weg en vakanties. Om mooie plekken te…

Lees meer »

rijden met aanhanger

Tips voor het rijden met een aanhanger

Wanneer je op vakantie gaat, aan het verhuizen bent of simpelweg spullen moet vervoeren, kan het wel eens zijn dat…

Lees meer »

distributieriem

Een versleten of kapotte distributieriem herkennen

Iedere auto heeft een distributieriem. Deze bevindt zich meestal aan de voorkant van de motor. Distributieriemen staan onder veel stress…

Lees meer »