Nieuwe tarieven: ook huren met onbeperkte kilometers

Frits Pieper
02 jan 2015

Huren per kilometer OF onbeperkte kilometers

Vanaf 1 januari 2015 hebben huurders bij Adrem de keuze: een auto of bestelbus huren per kilometer OF met onbeperkte kilometers. Op die manier geven wij voor verschillende vervoersbehoeften verschillende oplossingen. Kies daarom welk systeem het beste bij je past voor de reis die je wilt gaan maken.

Huren per kilometer

Vaste klanten van Adrem Autoverhuur weten het al lang: bij Adrem kun je een auto of een bestelbus huren en afrekenen per kilometer.  Als je weet hoeveel kilometers je moet rijden, kun je precies uitrekenen hoeveel de huurauto zal gaan kosten. Tot 2012 waren onze tarieven hetzelfde opgebouwd als bij alle autoverhuurbedrijven: een auto huur je per dag met 100 km inbegrepen. Maar wat nu als je geen 100 km moet rijden? Dan betaal je er wel voor. Dat vonden wij niet eerlijk. Daarom zijn onze tarieven vorig jaar (2013) in stukken geknipt: je betaalt een huurprijs, de verzekering en een losse kilometerprijs. Op die manier betaal je alleen voor de kilometers die je echt rijdt, en houd je geen ongebruikte kilometers over.

Onbeperkte kilometers

Iedereen die een lange reis moet maken, weet het: een auto kost geld per kilometer. Zeker bij een huurauto waarbij je iedere kilometer apart moet afrekenen. Voor de groep reizigers die lange reizen moet maken, introduceerden wij vanaf 1 februari 2014 een nieuwe tariefsoort: huren met onbeperkte kilometers. Op die manier weet je van te voren ook waar je aan toe bent: hoeveel kilometer je ook rijdt, je hoeft alleen de vaste huurprijs af te rekenen. Je krijgt een auto of bestelbus volgetankt mee en wij verwachten dat deze ook weer volgetankt wordt ingeleverd. Deze nieuwe tarieven gelden voor personenauto’s, maar ook voor bestelbussen en personenbussen.

Tarieven

Benieuwd geworden naar de nieuwe tarieven? Bekijk deze gerust, en boek je auto, bestelbus of personenbus. Annuleren is bij Adrem altijd gratis.

Laat een reactie achter

Related Posts

Auto Wrappen

Auto wrappen: de voor- en nadelen

Auto wrappen is een proces waarbij een speciale vinylfolie wordt gebruikt om de buitenkant van een auto te bedekken. Deze…

Lees meer »

Auto band

Een autoband verwisselen in 10 stappen

Het kan iedereen overkomen na een onschuldige botsing met een stoeprand, versleten schokdempers of simpelweg oud materiaal; een lekke autoband….

Lees meer »

parkeren weert

Goedkoop en gratis parkeren in Weert

Waar kun je parkeren in Weert? Heb jij een dagje shoppen gepland met vrienden in Weert? Dan is het handig…

Lees meer »