Hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg

Wij willen hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg zijn waar iedereen graag een auto of bus huurt. Wij onderscheiden ons van andere autoverhuurbedrijven door écht te luisteren naar onze huurders. Bovendien garanderen wij dat wij doen wat wij beloven. Jouw doel is ons doel: dat je veilig op de plaats van je bestemming komt en ook weer terug.

Het team van Adrem Autoverhuur

Graag stellen wij ons aan je voor. Wij hebben (meestal) plezier in ons werk, en helpen je bijzonder graag aan geschikt vervoer!

Elly

Ik ben Elly Pieper. In 1998 ben ik in Maastricht komen wonen en samen met Frits begonnen met het verhuren van auto’s en bussen. Dit was een sprong in het diepe. Enerzijds omdat we hiervoor zo’n 200 kilometer zuidelijker gingen wonen (Help, ik ga weg uit Velp!!) en anderzijds omdat ik nog niet veel ervaring had met auto’s en het runnen van een bedrijf (ik werkte daarvoor in de verzorging). Dit onbekende terrein maakte het juist ook weer een uitdaging voor me, alleen al om de hele week met Frits te werken…

Inmiddels is er veel veranderd: waar we begonnen met papieren agenda’s en een paar voertuigen die op één hand te tellen waren, zijn we nu goed geautomatiseerd en moet ik moeite doen om alle systemen op de computer bij te kunnen houden.

Ik vind het belangrijk dat iedere klant vriendelijk wordt behandeld en zo voordelig mogelijk geholpen wordt van A naar B, dat is voor mij de grootste uitdaging!

Frits

Ik ben mede-eigenaar van Adrem Autoverhuur Limburg. Ondernemer met passie voor mooie auto’s, maar ook regelmatig de beschouwer die zich afvraagt waarom iedereen elke dag zo ver moet reizen. Ik ben ervan overtuigd dat je eerst moet kiezen of je jezelf wel moet verplaatsen, en als je daarvoor kiest, hoe je dat zo voordelig en comfortabel mogelijk kunt doen.

Waar de auto’s van Adrem altijd nieuw en comfortabel zijn is dat voor mijn eigen auto’s af en toe wel anders. Mijn eigen leuke groene Lupo (door de werknemers “de boswachtersmobiel” genoemd) is superzuinig, maar het rotding staat vaker stil dan dat hij werkt! Vraag maar aan mijn vrouw Elly, die weet er alles vanaf. Maar gelukkig: als je kiest om onderweg te gaan en je hebt zelf geen vervoer, werken de Adrem auto’s wél (meestal). Wij zullen er alles aan doen om je zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk op de plek van je bestemming te komen, en ook weer terug.

Mocht ik niet op het kantoor aanwezig zijn (zoals gewoonlijk het geval is) dan zit ik waarschijnlijk in een bespreking of lig ik in de hangmat in mijn tuin. Gelukkig heb ik daar geen bereik!

Ersan

Ik werk al meer dan 10 jaar bij Adrem. In 2006 ben ik begonnen bij Adrem naast mijn autorijschool Fangio. Het leuke aan werken bij Adrem is dan ook dat ik het goed kan combineren met de rijlessen en examens.

Daarnaast zijn mijn collega’s natuurlijk ontzettend leuk, door hen is het werk plezierig om te doen. Ook de flexibiliteit stel ik zeer op prijs. Omdat ik al zo lang bij Adrem werk ken ik alle schades aan de auto’s en bussen uit mijn hoofd. Schades komen niet ongemerkt langs mij!

En het is natuurlijk fijn dat ik dichtbij de vestiging in Maastricht woon waardoor ik vaker in mijn vrije tijd even een tussenstop kan maken om koffie te drinken en mijn collega’s kan zien zwoegen!

Bas

Mijn eerste antwoord op de vraag waarom ik bij Adrem werk is “om mijn hypotheek te kunnen betalen”. Maar dat is natuurlijk een grapje, ik probeer alles (en vooral mijn collega’s) niet al te serieus te nemen.

Waarom ik het echt leuk vind om bij Adrem te werken is omdat ik mijn passie over auto’s kan combineren met mijn werk. Nu draait het uiteraard niet enkel om auto’s. Toen ik als 19 jarig jongetje bij Adrem begon was het coolste gedeelte natuurlijk met nieuwe snelle auto’s werken. Maar na 8 jaar zijn mijn interesses wel verplaatst. Als we nieuwe auto’s binnen krijgen vind ik dat natuurlijk nog steeds leuk, maar ik vind momenteel de allerleukste factor met mensen werken.

Bij Adrem komt een heel breed scala aan klanten vanuit verschillende bevolkingslagen. Ik vind het interessant hoe ik deze verschillende mensen op verschillende manieren kan helpen om ze uiteindelijk allemaal met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Dat is wat mijn werk zo leuk maakt. En natuurlijk mijn eigen auto poetsen, gemiddeld zo’n 15 keer per week. 3x per dag!

Anouk

Ik ben Anouk, 22 lentes jong en ik werk sinds juni 2015 bij Adrem. Naast mijn bijbaantje bij Adrem studeer ik aan de universiteit van Maastricht, ben ik part-time wereldreiziger, fotograaf, specialist in het beantwoorden van mails in het Engels, feminist en een boeken nerd. Als feminist kan ik het dan ook waarderen dat de vrouwen binnen Adrem in opkomst zijn, ook wij kunnen prima in alle bussen rijden!

In de periode dat ik bij Adrem werk heb ik me gespecialiseerd in de kunst van het grappen uithalen met mijn collega’s. Zo hebben sommige collega’s bijna een cursus klanten knuffelen en het overkomen van smetvrees moeten doen (ik zal geen namen noemen…)

De informele sfeer en de dynamiek van het werk maakt het leuk om bij Adrem te werken, geen dag is hetzelfde!

2.300.000

Huurkilometers/jaar

6.235

Huurcontracten/jaar

34.560

Huurdagen/jaar

20.845

Telefoongesprekken/jaar

Hoe werkt Adrem Autoverhuur Limburg?

100% vervoersgarantie: als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent. Punt uit.

Heldere tarieven en duidelijke contracten. Geen verrassingen achteraf!

Veel vormen van vervoer:

  • auto’s
  • bestelauto’s
  • bestelbussen
  • personenbussen
  • en wat daar tussen in zit

Veel mogelijkheden om te huren:

  • per uur
  • per dagdeel
  • per avond
  • per dag
  • per week

Ver rijden? Kies dan onbeperkte kilometers: kilometerprijs € 0,00!

Wij zien je graag terug als je gehuurd hebt. Daarom hebben wij regelmatig aanbiedingen voor trouwe klanten.

  Garanties

Adrem Limburg is het enige autoverhuurbedrijf in Limburg waarbij je gegarandeerd:

  Elke reservering gratis kunt annuleren
 100% vervoersgarantie krijgt: als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.
  Geen onverwachte kosten hoeft te betalen

Reviews

Adrem is de vaste autoverhuurder van: