Bestelbus huren

Limburg

Heb je veel te grote meubels gekocht die niet in je auto passen? Met een verhuisbus is het gelukkig zo gedaan! Je kunt nu shoppen naar hartenlust en je hoeft je geen zorgen te maken dat je je net aangeschafte spullen niet thuis zult krijgen. Een bestelbus huren in Limburg doe je bij Adrem! Wij bieden verschillende formaten bussen aan die je snel en eenvoudig kunt huren. Dus of je nu hele winkels leeg wilt kopen of dat je moet verhuizen en je over veel meer spullen beschikt dan je dacht, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Maastricht, maar een busje huren in Limburg kan gewoon vanaf je eigen bank. Op onze website zie je precies welk busverhuur in Limburg wij aanbieden. Bekijk op je gemak alle opties en reserveer je favoriete busje heel eenvoudig online. Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op en wij gaan samen kijken naar welke bestelbus het beste bij jouw situatie past.

Adrem autoverhuur locaties

Soorten busverhuur in Limburg die wij aanbieden

Wij bieden verschillende soorten busverhuur in Limburg aan. Dus wat je klus ook is, bij ons kun je altijd terecht. Bekijk maar eens welke bestelbussen wij allemaal aanbieden. Je zult zien dat je kunt kiezen uit verschillende formaten bussen. Bijvoorbeeld de R-categorie bus. Deze compacte bestelbus is ideaal voor het vervoeren van bijvoorbeeld witgoed, een fiets, scooter of andere kleine spullen. En het mooie aan deze bestelbus is dat hij rijdt als een normale auto. Dus als je geen ervaring hebt met het rijden in een bus, dan is deze ideaal voor jou. Ga je verhuizen of heb je vervoer nodig voor die zojuist aangeschafte grote meubels? Dan raden we je de T-categorie bus aan. Deze heeft voldoende plek voor wat grotere meubels of gewoon voor heel veel kleine spullen. Iedereen met een rijbewijs B mag er in rijden. Wil je echt een mooi busje huren in Limburg? Zo een waar je ontzettend veel in kwijt kunt en die zelfs beschikt over een laadlift? Ga dan voor de V-categorie bus. Deze bestelbus heeft 20 m3 aan laadruimte, beschikt over een gemakkelijk zelf te bedienen laadlift én over airconditioning. Die heb je wel nodig na het volladen van al die ruimte die je nu ter beschikking hebt. Ook deze bestelbus mag je besturen met een rijbewijs B. Dus wat je ook wilt vervoeren, een bestelbus huren in Limburg kun je aan ons overlaten! Want wij beschikken over de ideale bestelbus voor jouw klus!

youtube-video-thumbnail

Een bestelbus huren in Limburg doe je bij Adrem

Maar liefst 96% van onze klanten heeft aangegeven tevreden te zijn met onze service en dienstverlening. Zij zouden ons aanraden aan vrienden en familie als zij op zoek zijn naar busverhuur in Limburg. Onze uitstekende klantenservice en onze verhuurservice worden gemiddeld beoordeeld met een 9! En daar zijn wij bijzonder trots op! Wij garanderen je als enige autoverhuurbedrijf in Limburg dat je elke reservering bij ons gratis kunt annuleren. Ook geven wij je 100% vervoersgarantie. Dit houdt in dat als je niet op de plaats van bestemming komt, je niets hoeft te betalen. Ook garanderen wij je geen onverwachte kosten. Dus wil jij een bestelbus huren in Limburg? Regel alles snel en eenvoudig via onze website. Kies de bestelbus uit die je wilt huren en geef je gewenste datum aan om hem op te halen. De rest regelen wij! Heb je nog vragen of kunnen we je ergens mee helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven je een eerlijk en deskundig advies. Een bestelbus huren in Limburg doe je dus bij Adrem! Je kunt bij ons bestelbussen huren van Venray tot Maastricht.

Snel en makkelijk een busje huren in Limburg

Een busje huren in Limburg kan snel en gemakkelijk via onze website. Wij verhuren uitsluitend betrouwbare merken bussen zoals Mercedes, Peugeot en Volkswagen. Zo weet je zeker dat je met een veilige wagen de weg op gaat. Wil je alleen je net aangeschafte meubels vanuit de winkel naar je huis brengen? Dan kan je bij ons een busje huren voor een dagdeel. Dit scheelt aanzienlijk in kosten ten opzichte van een bus een hele dag huren zoals je bij veel andere verhuurbedrijven verplicht bent. Maar natuurlijk kan je onze bussen ook voor meerdere dagen huren. Daarnaast bieden we je nog een aantrekkelijke service aan. Een busje huren in Limburg kan bij ons namelijk ook per kilometer. Zo betaal je alleen voor de afstand die je daadwerkelijk hebt afgelegd. Moet je meer dan 500 kilometer afleggen? Dan raden wij je aan voor onze andere optie te gaan, namelijk kilometervrij huren. Dan hoef je je tijdens je reis geen zorgen te maken over eventueel te weinig gereden kilometers. Ideaal als je precies weet welke afstand je moet afleggen! Omdat je een bus voor een dagdeel huurt hoef je ook niet te betalen voor een dienst die je niet helemaal gebruikt. Adrem Limburg filialen vind je overal door Limburg. Huur bijvoorbeeld vandaag jouw bestelbus in Venlo. Klik op de link voor meer informatie.

De garanties van Adrem autoverhuur Limburg

100% vervoersgarantie: Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.

Géén onverwachte kosten: Je betaald alleen wat vooraf afgesproken is.

Gratis annuleren: Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.