Bestelbus huren Venray

Bestelbussen zijn tegenwoordig een essentieel onderdeel geworden van de transportindustrie, zowel voor zakelijke als particuliere doeleinden. Of het nu gaat om een bedrijf dat goederen moet bezorgen of een persoon, die gaat verhuizen, het huren van een bestelbus biedt talloze voordelen ten opzichte van het bezitten ervan. Wil je een bestelbus huren in Venray? Schakel dan Adrem Limburg in. Wij hebben een uitgebreid assortiment bestelbussen in ons wagenpark. Kijk hier welke bestelbussen te huur zijn en start je reservering.

Adrem autoverhuur locaties

Waarom een bestelbus huren in Venray?

Het huren van een bestelbus biedt verschillende voordelen ten opzichte van het kopen ervan. Een van de belangrijkste redenen om een bestelbus te huren is de flexibiliteit die het biedt. Je kunt het voertuig kiezen dat past bij jouw specifieke behoeften en alleen betalen voor de periode waarin je de bestelbus nodig hebt. Het kopen van een bestelbus brengt aanzienlijke kosten met zich mee, zoals de aanschafprijs, verzekering, onderhoud en belastingen. Bij het huren van een bestelbus zijn deze kosten niet van toepassing, wat aanzienlijke besparingen oplevert, vooral als jij de bestelbus slechts af en toe nodig hebt. Wanneer je een bestelbus huurt, zijn de verhuurbedrijven verantwoordelijk voor het onderhoud en eventuele reparaties. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de technische aspecten van het voertuig.

Deze bus kun je huren in Venray

Bij Adrem Limburg hebben we verscheidene bestelbussen in ons wagenpark staan. Ten eerste kun je een bestelauto huren in Venray. Deze bestelwagen is met een laadruimte van 3m³ prima geschikt voor het vervoer van bijvoorbeeld een fiets of wasmachine. In dit voertuig worden de voordelen van personenauto’s gecombineerd met die van een bestelbus. Een bestelwagen huren in Venray doe je via deze link. Ten tweede hebben we een kleine bestelbus van 6m³ in het assortiment, wat deze bus prima geschikt maakt voor een kleinschalige verhuizing. Dan hebben we de standaard bestelbus van 8m³, waar ongeveer 20 verhuisdozen in passen en drie personen kunnen mee rijden. Vervolgens hebben we nog een grote bestelbus met een laadruimte van 11m³ en een laadlengte van 3 meter. Deze bus is ideaal voor de verhuizing van een appartement. Als laatste hebben we bestelbussen met een meubelbox en laadlift. Deze busjes hebben maar liefst 20m³ laadruimte en een laadvermogen van 540 kilogram.

youtube-video-thumbnail

Bestelbus huren hoe jij maar wil

Bij Adrem heb je de mogelijkheid om een bestelbus te huren voor zo lang als jij maar wilt. Met ons huurmodel betaal je alleen voor de kilometers die je daadwerkelijk hebt gereden. Geen vaste kosten voor ongebruikte kilometers. Bij ons vind je diverse huuropties. Je kunt een busje goedkoop huren voor een hele dag of een dagdeel. Voor weekdagen zijn de dagdelen als volgt: ochtend (9:00 - 13:00), middag (13:00 - 17:00) en avond (17:00 - volgende ochtend 9:00). Op zaterdag kun je ook per dagdeel huren, maar dan gelden andere tijdsblokken: van 8:00 tot 12:00 en van 12:30 tot 16:30.

In welke situaties is een bestelbus handig?

Een bestelbus huren, is handig in verschillende situaties:

  • Voor het vervoeren van meubels en grote spullen tijdens een verhuizing.
  • Voor het transporteren van grote aankopen naar je woning.
  • Voor het vervoeren van bouwmaterialen en gereedschappen naar de verbouwlocatie.

Kortom, een bestelbus is veelzijdig en komt van pas in uiteenlopende situaties. Soms is het echter handiger om een personenbus te huren, bijvoorbeeld wanneer je met een groep mensen ergens naartoe moet. Bekijk hier ons aanbod personenbussen. Of lees hier meer als u een verhuisbusje in Venray nodig heeft.

Busje huren in Venray doe je bij Adrem Limburg

Wanneer je in Venray een busje wilt huren, dan zal Adrem vast niet als enige verhuurmaatschappij naar voren komen. Waarom moet je toch voor ons bedrijf kiezen? Wij hebben goed onderhouden voertuigen in ons wagenpark, waardoor je met een gerust hart op weg kunt gaan. Bovendien verhuren wij bestelbussen van gerenommeerde automerken, zoals Peugeot, Mercedes en Fiat. Bij ons staat de klant centraal. We luisteren naar wat jij nodig hebt en helpen je met een lach. Bovendien kun je bij ons in een aantal klikken de bus bestellen, die jij nodig hebt, zonder te veel te betalen en zonder kleine lettertjes. Onze klanten geven ons niet voor niks een 9.3 en daar zijn wij zeer trots op. Bij Adrem gelden daarbij ook unieke garanties. Liever een personenbus huren in Venray? Klik dan hier!

Onze garanties

We hanteren ten eerste een 100% vervoersgarantie, omdat we zo zeker zijn van de kwaliteit van onze voertuigen. De 100% vervoersgarantie houdt in dat, wanneer je met pech stil komt te staan buiten jouw toedoen om, wij ervoor zorgen dat je op de plaats van bestemming aankomt. Bovendien hoef je dan niks te betalen. Bij ons geen onverwachte kosten, je betaalt vooraf wat we hebben afgesproken. Ook kun je gratis annuleren als de reserveringsdatum niet uitkomt.