Boxertest

Frits Pieper
16 apr 2020

Onze hond Bennie is een boxer. Nou ja, hond. Rotzooimaker is een beter woord.

Op internet circuleert een zogenaamde boxertest. Wanneer je na het lezen van de test nog geen zenuwinzinking hebt, word je aangeraden om gerust een boxer als huisdier te nemen.

De boxertest heeft jarenlang uitgeprint in onze keuken gehangen. Leuk voor bezoek, en leuk voor onszelf als het ´huisdier´ er weer eens een puinhoop van had gemaakt.

Voor jouw idee een alinea uit de boxertest:

Vergeet de luxe BMW maar en koop gelijk een stationwagen. Koop wat koekjes en wat botjes. Stamp de koekjes fijn, op de bekleding van de stoelen en ook in de achterbak. Gooi de botjes los in de auto. Ga naar de kapper en vraag daar of je het vloerafval van de afgelopen week mee mag nemen. Strooi dit in grote hoeveelheden in de auto over de bekleding. Maak nu met modder nog een paar mooie afdrukken op de bekleding. Maak nu met een hark nog wat krassen op de buitenkant van de auto. Zo, perfect!

Om deze reden ben ik er altijd fel op tegen geweest dat huurders een hond meenemen in hun huurauto. Of nog erger: een kat. Heb je wel eens een auto moeten stofzuigen nadat er een hond of een kat in had gezeten? De miljoenen *@#haren zijn na maanden nog terug te vinden…

Of deze alineau uit de boxertest (let op, uit het pre-corona tijdperk):

Als er visite binnenkomt laat deze op de bank gaan zitten. Gooi gelijk een zak met aardappelen van 30 kg op hun schoot en wrijf meerdere malen met een natte spons in hun gezicht.

Als je tegen de zooi kan die een boxer veroorzaakt, zijn het absoluut leuke honden. En het moet gezegd worden: ze zijn totaal ongeschikt om in de auto mee te nemen.

Dus als je GEEN hond hebt of mee wil nemen, huur gerust een auto in de regio Echt!

Je kunt er hier één reserveren: https://adremlimburg.nl/goedkoop-huren/auto-huren/

Laat een reactie achter

Related Posts

Blauwe aut0

Wat is een hatchback?

Hatchbacks zijn een veel voorkomend gezicht op de wegen over de hele wereld. Waarschijnlijk heb je er onbewust al vele…

Lees meer »

Nijlpaard

Mag een nijlpaard mee in een huurauto?

‘Waarom vraag je dat?’   ‘Gewoon, omdat ik nieuwsgierig ben.’   ‘Denk je dat dat past: een nijlpaard in een…

Lees meer »

gratis parkeren roermond

Goedkoop en gratis parkeren in Roermond

Roermond is een ontzettend leuke stad om te shoppen in de bekende Designer Outlet of het Retailpark. Ook de historische…

Lees meer »