Goedkoop dagje uit: Darteldome Kerkrade

Frits Pieper
16 sep 2015

Indoor speeltuin Darteldome Kerkrade biedt 2100 vierkante meter speelplezier voor kinderen van 0 tot 12. Daarmee is het een van de grootste binnenspeeltuinen van Europa. Ouders en begeleiders hebben gratis toegang, waardoor Darteldome synoniem is aan een goedkoop dagje uit met de kids.

Attracties

Op de bovenste verdieping bevindt zich het horecagedeelte met de toiletten. Van hier heb je goed uitzicht op de benedenverdieping, met darteldomealle attracties. Kinderen kunnen meteen via de loopbrug of de blauwe glijbaan naar beneden, terwijl ouders of begeleiders de lift of trap nemen, want ook beneden is er zitgelegenheid.

Er zijn diverse speelstructuren. Een slide en twee lange glijbanen. Een klimtoren met glijbaan, tokkelbaan, tubes waar je doorheen moet kruipen. Een voetbal- en basketbalveldje, trampolines, autoscooters en noem maar op.

Speciaal voor dreumesen en peuters is er een speelstructuur met onder andere een ballenbak en minitrampolines.

Kinderfeestjes en arrangementen

scooter darteldome

De auto- en motorscooters: plezier voor jong en oud

Darteldome Kerkrade biedt ook diverse mogelijkheden voor het organiseren van een (thematisch) kinderfeestje. Wat is er nu leuker dan een prinsessen- of piratenfeestje?

Er zijn ook verschillende arrangementen, voor onder andere basisscholen, en ook combideals, die een bezoek aan Darteldome combineren met bijvoorbeeld bowlen of lasergamen in hetzelfde complex.

Openingstijden en toegangsprijzen

Darteldome Kerkrade is van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Op vrijdag, zaterdag en zondag blijven de deuren een uurtje langer open.

De losse entreeprijs voor kinderen tot 2 jaar bedraagt 2 euro. Voor kinderen van 2 tot 4 jaar betaal je het dubbele en voor kinderen van 4 jaar en ouder 8,50 euro.

Als je van plan bent vaker naar Darteldome te gaan, is een maandabonnement of strippenkaart zeker het overwegen waard.

Ligging en bereikbaarheid

Darteldome is gevestigd in de fonkelnieuwe Leisure-Dome, waar nog heel veel meer te doen is. Dit imposante complex ligt in de schaduw van het Parkstad Limburg Stadion, waar voetbalclub Roda JC zijn thuiswedstrijden speelt, en is dus moeilijk te missen. Lees hier meer over dagjes uit in Kerkrade met Adrem.

Woon je ver van Kerkrade? Er ligt ook een Darteldome in Sittard!

Laat een reactie achter

Related Posts

25 jaar Adrem Autoverhuur én een nieuwe vestiging!

“Daarvoor moet je echt niet bij mij zijn,” staat er op de website van Adrem Autoverhuur onder de foto van…

Lees meer »

milieubewust rijden

Alles over milieubewust rijden

In onze snel veranderende wereld wordt milieubewust rijden steeds belangrijker. De impact van traditionele voertuigen op het milieu is aanzienlijk,…

Lees meer »

auto leasen zonder bkr check

Auto leasen zonder BKR

Bij het leasen van een auto komt vaak een BKR-check om de hoek kijken en je vraagt je misschien af…

Lees meer »