Mooie auto’s die je kunt huren voor je voor je bruiloft

Nina Geuskens
07 okt 2021

Op de mooiste dag van je leven kun je natuurlijk niet bij de trouwceremonie aankomen in je oude tweedehands auto. Nee, dat doe je natuurlijk in stijl. Maar voor welk vervoersmiddel kies je dan? Paard met koets, een helikopter of toch ‘gewoon’ een auto? Hoe leuk een paard met koets ook is, het duurt lang voor je op je bestemming bent. En niet zo ideaal als je bruiloft midden in een drukke stad is. Een helikopter is natuurlijk erg stoer, maar voor de meeste mensen niet te betalen. En wat is er mis met aankomen in een doodnormale auto? Helemaal niets! Behalve dan het doodnormale gedeelte. Nee, zoals we al eerder aangeven moet je wel in stijl aankomen. En dat doe je in een van de auto’s die wij je nu gaan aanbevelen. Met één van deze auto’s laat je gegarandeerd een blijvende indruk achter.

Klassieke trouwauto huren

De klassieker doet het altijd goed op bruiloften. Er zijn dan ook verschillende klassieke auto’s die je kunt huren voor een bruiloft.  Neem bijvoorbeeld de knalrode Fiat Spider. Je gasten zullen hun ogen niet van deze prachtige Italiaanse sportwagen af kunnen houden. Tot de bruid uitstapt natuurlijk! Het karakteristieke geluid dat deze prachtauto maakt zal indruk maken op iedereen die je onderweg tegenkomt. Het is moeilijk om niet om te kijken om de auto ehh… bruid te bewonderen!

Een andere favoriet onder bruidsparen is de Le Patron. Waan je even als in een jaren ’70 film als je met deze schitterende auto door de glooiende Limburgse heuvels rijdt. Dit is pas rijden in stijl! Het enige dat er nog aan ontbreekt is het touw met lege blikje achter de auto. Maar dat kan natuurlijk makkelijk geregeld worden! Het is wel hopen op goed weer, want deze super chique klassieker heeft geen dak. Dus neem ook je stylist mee. Want alhoewel het heerlijk is om de wind in je haren te voelen, is het voor je perfect gekapte bruiloftskapsel natuurlijk iets minder.

En dan hebben we natuurlijk nog de VW Kever Cabriolet, onze bekende Duitse vriend. Dit is misschien wel de bekendste auto ooit en hier móet je gewoon eens in gereden hebben. En daar is natuurlijk geen betere dag voor dan je huwelijksdag. Iedereen die je tegenkomt onderweg zal het niet kunnen laten om zich nog even om te draaien en jullie met een jaloerse blik na te kijken!

In stijl met een elektrische auto

Ben je niet zo van de klassieke auto’s? Of ben je op zoek naar een auto die iets meer aan de milieunormen van tegenwoordig voldoet? Dan ga je natuurlijk voor onze hypermoderne elektrische auto. Op deze luxe auto zit wel een dak, dus je kunt je stylist thuislaten. Toch zal je het zeker niet te warm hebben want onze elektrische auto is natuurlijk voorzien van airco en allerlei andere moderne snufjes. Met een elektrische auto kom je in stijl aan op je trouwdag!

Kan je geen keuze maken uit deze prachtige auto’s? Of heb je vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag om van jouw trouwdag een dag te maken om nooit te vergeten! En onze auto’s zullen daar gegarandeerd aan bijdragen.

En vergeet niet om voor je vrijgezellenfeest een personenbus te huren om iedereen tegelijk naar het feest te vervoeren!

Laat een reactie achter

Related Posts

private lease auto overnemen

Kun je de private lease van een auto overnemen?

Een private lease is een flexibele en kosteneffectieve manier om een ​​auto te gebruiken zonder het eigendom ervan te bezitten….

Lees meer »

Blauwe aut0

Wat is een hatchback?

Hatchbacks zijn een veel voorkomend gezicht op de wegen over de hele wereld. Waarschijnlijk heb je er onbewust al vele…

Lees meer »

Nijlpaard

Mag een nijlpaard mee in een huurauto?

‘Waarom vraag je dat?’   ‘Gewoon, omdat ik nieuwsgierig ben.’   ‘Denk je dat dat past: een nijlpaard in een…

Lees meer »