6 persoons auto huren

Een 6 persoons auto huren is ideaal voor vakanties of dagjes weg met het gezin, een groep vrienden of de familie, vrijgezellenfeesten of juist bij het vervoeren van spullen zoals racefietsen, vishengels of grote tassen. Bij Adrem Autoverhuur Limburg is het super makkelijk en voordelig om een 6 persoons auto te huren. Je kunt namelijk online op onze website reserveren en op de afgesproken dag komen ophalen. Wij zijn het autoverhuurbedrijf van Limburg. Dit betekent dat wij een groot aanbod hebben aan personenauto’s, personenbussen en bestelbussen die je in elke situatie kunt huren. Wij doen er alles aan om jou tevreden te maken en houden. Dit doen we onder andere door onze goede service en de voordelige huurtarieven. Ben je nieuwsgierig of u bij ons dé 6 persoons auto kunt huren die u voor ogen had? Neem dan een kijkje op onze website! Je vindt er namelijk alle vervoersmiddelen die wij verhuren. Ook vertellen we je er graag nu alvast wat meer over.

bestelbus

6 persoons auto huren voor vakantie

Bij Adrem Autoverhuur Limburg kun je voor elke situatie een vervoersmiddel. Dit betekent dat je ook een 6 persoons auto kunt huren voor jouw vakantie. Met onze 6 persoons auto kun je makkelijk 6 personen inclusief de bestuurder vervoeren. Daarnaast is er nog genoeg ruimte voor tassen, koffers of allerlei andere kampeerspullen, strandspullen of attributen. Onze dubbelcabine heeft dan ook een laadruimte van 4219 liter. Heel wat ruimte voor bagage dus! Wil je graag weten wat de huurtarieven zijn voor het huren van een 6 persoons auto voor vakantie? Op onze website vind je bij elk vervoersmiddel dat wij aanbieden het huurtarief. Je kunt bijvoorbeeld een auto huren voor een dagdeel, dag of week. Bovenop de huurprijs per dag, dagdeel of week moet je nog €17,50 voor de verzekering en €0,19 per kilometer betalen. Je kunt zelf berekenen op welk moment je het beste en voordeligst jouw 6 persoons busje kunt huren. Je hoeft dan nog maar te klikken op “reserveren” om jouw vervoersmiddel te regelen. Wij zien jouw reservering graag tegemoet en kijken ernaar uit om je op de afgesproken datum te ontmoeten in één van onze vestigingen in Roermond, Sittard, Maastricht en Heerlen. Ben je op zoek naar een auto die je voor een langere tijd kunt huren? Met shortlease neem je een voordelig abonnement op je auto dat je kunt opzeggen wanneer je wilt. Op onze website lees je meer informatie over shortlease bij Adrem.

6 persoons busje huren voor wintersport

Natuurlijk kun je ook gewoon een 6 persoons busje huren voor wintersport. Wij vinden het geweldig om jou aan het geschikte vervoersmiddel te helpen en hopen dan ook dat je een geweldige vakantie hebt mede door ons busje. Wij streven ernaar om onze klanten niet te geven waar ze naar vragen, maar wat ze nodig hebben. Wij willen alle klanten de beste voordelen geven. Dit doen we onder andere door ons aanbod. We hebben namelijk tot 25% meer verhuuropties dan andere autoverhuurbedrijven. Dit betekent dat je snel en makkelijk een 6 persoons busje kunt huren zonder dat het ten koste gaat van de ervaring van al onze andere klanten. Het is tenslotte veel beter voor het milieu wanneer er minder auto’s worden gebruikt door meer mensen. Onze nieuwe technologieën maken het mogelijk om het huren van vervoersmiddelen makkelijk te maken en zo zoveel mogelijk mensen gebruik te laten maken van een van onze 6 persoons auto’s. Wil je meer weten over waar wij voor staan? Je leest er meer over op onze website!

youtube-video-thumbnail

Een busje huren dat 6 persoons is bij Adrem Verhuur Limburg

Waarom je het beste kunt kiezen voor Adrem Verhuur Limburg? Dat kunnen wij u vertellen aan de hand van onze garanties. Wij garanderen je bij het huren van een 6 persoons auto een 100% vervoersgarantie. Dit betekent dat je geen cent hoeft te betalen als je niet komt waar je moet zijn. Ook krijg je nooit te maken met onverwachte kosten. Je betaalt echt alleen wat vooraf met jou is afgesproken. Dat is wel zo fijn om onaangename verrassingen te voorkomen. Ook kun je altijd nadat je gereserveerd hebt gratis annuleren. Wij snappen dat het soms kan zijn dat het achteraf toch niet uitkomt. Wij hebben al een enorm klantenbestand aan tevreden klanten. Daarnaast zijn wij vaste autoverhuurder van grote organisaties zoals Ikea, Mora en Maastricht University. Wil je graag weten hoe klanten die u al zijn voorgegaan over ons denken? Je leest er meer over in de reviews die zij geschreven hebben. Wij hopen dat we jou kunnen helpen bij het huren van een 6 persoons auto maar ook personenauto, bestelbus, personenbus of oldtimer. We kijken er in ieder geval naar uit om je te ontmoeten wanneer je jouw vervoersmiddel komt ophalen bij een van onze vestigingen. Voordat wij maken dat je wegkomt laten we je in ieder geval stilstaan bij onze opties.

De garanties van Adrem autoverhuur Limburg

100% vervoersgarantie: Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.

Géén onverwachte kosten: Je betaald alleen wat vooraf afgesproken is.

Gratis annuleren: Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.