Auto huren

Geleen

Op zoek naar een tijdelijke en betrouwbare auto in Geleen? Een auto huren in Geleen kan gemakkelijk bij Adrem autoverhuur. Al onze auto’s zijn nieuw, veilig én betrouwbaar. Zo kan jij met een goed gevoel de weg op! Een auto huren in Geleen kan voor zowel particulier als voor zakelijk gebruik. Onze website is zeer gebruikersvriendelijk ingericht, zodat jij gemakkelijk en snel een auto kunt huren in Geleen. Het enige wat je hoeft te doen is op de website te bekijken welke auto je graag wilt huren. Vervolgens kun je deze online reserveren door de gewenste ophaaldatum in te voeren. Op de afgesproken dag staat vervolgens de auto voor je klaar bij Adrem. Je kunt een auto huren voor een hele dag, een dagdeel of voor meerdere dagen. Daarnaast betekent een auto huren in Geleen bij Adrem dat je te maken hebt met duidelijke en scherpe voorwaarden. Al onze auto’s zijn goed onderhouden zodat jij veilig de weg op kunt. Krijg je onverhoopt toch pech onderweg? Dan hoef jij niets te betalen en zorgen wij ervoor dat je alsnog op de bestemming aankomt. Dat is één van onze vele voorwaarden waarmee wij ons onderscheiden van de rest. Wij hebben dan ook als doel gesteld om hét autoverhuurbedrijf van Limburg te zijn waar iedereen graag een auto of busje huurt. Dus ben jij op zoek naar autoverhuur in Geleen? Dan zit je bij ons goed! Kijk eens rustig rond op onze website en bekijk alle mogelijkheden. Heb je vragen? Of is er iets niet duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Volkswagen kever

Autoverhuur Geleen

Onze autoverhuur in Geleen biedt vele voordelen. Op onze locatie in Geleen kun je kiezen uit een groot aanbod van huurauto’s en busjes. Denk hierbij aan personenauto’s, personenbussen en bestelbussen. Door onze transparante voorwaarden is een auto huren in Geleen voordelig en makkelijk! Bij het vertrekken met de auto vanaf de vestiging in Geleen, krijg je de autopapieren en de huurovereenkomst mee. Auto verhuur in Geleen is nergens anders zo snel, gemakkelijk en duidelijk! Als je op onze website kijkt zie je al snel hoe duidelijk, klantvriendelijk én ruim ons aanbod van huurauto’s is. Jij kiest de auto die je wilt huren en wij regelen de rest. Op de dag dat je de auto komt ophalen staat alles voor je klaar. Onze duidelijke en scherpe voorwaarden onderscheiden ons van de rest van de autoverhuurbedrijven. Graag leggen we je onze voorwaarden iets dieper uit zodat je ziet waarom je voor autoverhuur in Geleen bij Adrem moet zijn.

Autoverhuur Geleen

We hebben al de voordelen van onze auto verhuur in Geleen genoemd. Naast auto's huren, kun je bij ons ook terecht voor andere voertuigen. Wij kunnen een hoge kwaliteit én betrouwbaarheid van onze voertuigen garanderen omdat wij constant bezig zijn om hier zorg voor te dragen. We onderhouden al onze voertuigen, waardoor ze uitstekend functioneren. Hierdoor kun jij op een veilige en betrouwbare manier terecht bij onze auto verhuur in Geleen. Maar naast een transparante en persoonlijke service, vind je bij ons ook nog eens de beste voorwaarden.

De beste voorwaarden vind je bij Adrem

We hebben onze scherpe voorwaarden al een paar keer benoemd. Maar graag zetten we alles nog even duidelijk op een rijtje. Zo is het in één oogopslag duidelijk dat je voor autoverhuur in Geleen bij Adrem moet zijn.

  • Annuleren is bij ons altijd gratis
  • Ons volledige wagenpark bestaat uit nieuwe, betrouwbare en veilige voertuigen
  • Onze website is behoorlijk klantvriendelijk en zo ingericht dat jij gemakkelijk en snel online een auto kunt huren in Geleen
  • Dit kan niet alleen in Geleen, wij hebben meerdere vestigingen in Zuid-Limburg waar je terecht kunt
  • Naar welke vestiging je ook gaat, onze vriendelijke medewerkers lopen er altijd met een glimlach op hun gezicht rond
  • Een auto huren in Geleen kan bij ons voor een dagdeel, een hele dag of voor meerdere dagen
  • Als je onverwachts toch niet op je bestemming aankomt, dan betaal je helemaal niets. Dat is onze 100% vervoersgarantie
  • Je ontvangt nooit een onverwachte rekening. Je betaalt alleen wat vooraf afgesproken is

Kies je voor een auto huren in Geleen bij Adrem? Dan kies je voor al deze voorwaarden die je er gratis bij krijgt. Wij hebben dan ook als doel gesteld om jouw veilig op weg te helpen.

youtube-video-thumbnail

Waarom je voor auto verhuur in Geleen bij Adrem moet zijn

Je hebt net onze scherpe voorwaarden gelezen die komen bij een auto huren in Geleen. Omdat wij graag duidelijk zijn in onze communicatie en transparantie hoog in het vaandel hebben, leggen wij graag een aantal van de voorwaarden kort uit. Allereerst de 100% vervoersgarantie. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat je buiten jouw schuld om ergens langs de weg komt te staan, dan zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk op de plek van bestemming (en terug!) komt. Omdat je dan al genoeg pech hebt gehad, hoef je niets te betalen voor de autoverhuur. Dan het annuleren. Stel je hebt een personenbusje gehuurd voor een feestje, maar op het laatste moment gaat het feest toch niet door. Ook dan hoef je niets te betalen en hoef je niet bang te zijn dat je met hoge kosten komt te zitten. Annuleren is bij Adrem altijd gratis. Al deze voorwaarden zijn uniek bij Adrem en daarom moet je voor autoverhuur in Geleen bij ons zijn!

Goedkoop een auto huren in Geleen bij Adrem

Niet alleen al deze mooie voorwaarden zijn redenen om een auto te huren in Geleen bij ons. Maar ook vanwege de voordelige prijs. Wil je goedkoop een auto huren in Geleen tegen scherpe voorwaarden? Dan hoef je niet verder te zoeken. Dit geldt niet alleen in Geleen. Voor autoverhuur in Heerlen, Stein, Urmond, Born en Echt kun je ook bij ons terecht. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag op weg!

 

De garanties van Adrem autoverhuur Limburg

100% vervoersgarantie: Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.

Géén onverwachte kosten: Je betaald alleen wat vooraf afgesproken is.

Gratis annuleren: Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.