Auto huren Heerlen

Bij Adrem Autoverhuur

Een betrouwbare en veilige auto huren in Heerlen kan bij Adrem. Of je nu een auto wilt huren voor een hele dag, een dagdeel of voor meerdere dagen, bij ons ben je aan het juiste adres. Je betaalt bij ons alleen de daadwerkelijk gereden kilometers met de auto, zo betaal je nooit te veel. Wij van Adrem hebben ons als doel gesteld om hét autoverhuurbedrijf te zijn van Zuid-Limburg waar iedereen graag terug komt. Dit willen wij bereiken door middel van onze duidelijke en scherpe voorwaarden. Voorwaarden waar jij als huurder ook écht iets aan hebt. Zoals onze 100% vervoersgarantie waarmee wij jou garanderen dat je altijd op je bestemming aankomt. Zelfs als je onverhoopt pech krijgt onderweg zorgen wij dat jij alsnog veilig op je bestemming komt. En natuurlijk hoef je dan niets te betalen als dit gebeurt. Daarnaast is annuleren altijd gratis bij ons, ook als je op het laatste moment moet annuleren. Dit zijn maar een aantal van onze scherpe voordelen die je alleen bij Adrem vindt. Zo meteen leggen we je alle voorwaarden graag nog wat meer uit. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan. Heb je alvast vragen voor ons? Aarzel niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag verder.

youtube-video-thumbnail

Autoverhuur Heerlen

Onze autoverhuur in Heerlen biedt allerlei voordelen. Zo beschikt ons volledige wagenpark uit nieuwe en veilige auto’s en busjes. Je hebt de keuze uit een ruim aanbod van personenauto’s, personenbusjes, bestelbusjes en zelfs klassieke auto’s. Dus ook als je een hele bijzondere auto wilt huren in Heerlen, bijvoorbeeld voor je bruiloft, dan zit je bij Adrem goed. Ons wagenpark bestaat uit een aantal prachtige oldtimers waarmee je wel gezien wilt worden. Wil je een auto huren in Heerlen, dan gaat dat heel gemakkelijk en snel via onze website. Geen gedoe met bellen of wachten op openingstijden. Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week op onze website een auto reserveren. Bekijk eerst eens rustig op onze website welke auto’s wij te huur aanbieden. Bedenk goed wat je zelf wilt. Ga je verhuizen? Dan kun je kiezen uit verschillende bestelbusjes. De een nog groter dan de ander. Heb je een feest georganiseerd en wil je een aantal mensen ophalen? Kies dan voor een personenbusje. Weet je niet welk voertuig het meest voor jou geschikt is? Vraag het ons gerust! Dan kijken wij met je mee. Heb je al direct een auto gevonden die je graag wilt huren? Kies dan voor hoe lang je hem nodig hebt. Klik op ‘reserveren’ en laat ons weten wanneer je je de auto op wilt komen halen en terug wilt brengen. Dat is alles! Op de opgegeven datum staat de auto voor je klaar. Zo makkelijk is het om een auto te huren in Heerlen bij Adrem!

autoverhuur shortlease

Een auto huren in Heerlen doe je bij Adrem

Wij bieden een ruim aanbod van goedkope, betrouwbare en veilige auto’s aan. Dat in combinatie met onze scherpe voorwaarden, maakt ons hét autoverhuurbedrijf van Limburg! Nergens anders vind je deze scherpe voorwaarden. Daarnaast bieden wij een gebruikersvriendelijke website waar je snel en gemakkelijk op ieder moment ons aanbod kunt bekijken én een reservering kunt plaatsen. Bij onze auto verhuur in Heerlen kun je dus niet alleen betrouwbaar, maar óók snel en eenvoudig een vervoersmiddel naar wens huren.

Auto verhuur Heerlen - snel en eenvoudig een auto huren

Geef aan ons je keuze en de datum door wanneer je een auto wilt huren in Heerlen en wij regelen de rest. Op de dag dat je de auto op komt halen krijg je van ons de autopapieren en de huurvoorwaarden mee. Dit geldt niet alleen voor autoverhuur in Heerlen. Ook voor autoverhuur in onder andere Echt, Born, Sittard, Geleen, Maastricht, Urmond en Stein ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je een auto huren in Heerlen, maar heb je nog vragen? Of is er nog iets niet helemaal duidelijk? Laat het ons weten en neem snel contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

auto verhuur maastricht

Adrem Autoverhuur is een gemakkelijke keuze

Als het nog niet helemaal duidelijk is waarom je bij ons een auto moet huren in Heerlen, dan zetten we het graag nog even voor je op een rijtje:

Bij ons krijg je niet altijd wat je vraagt, maar juist datgene wat jij nodig hebt;

Plezier in het werk staat hoog bij ons in het vaandel, daarom kun je bij ons huren met een gezonde dosis humor;

Wij zijn dolgelukkig, wanneer we jou aan een geschikte verhuisbus helpen;

Bij ons kun je altijd gratis annuleren;

Bij ons kun je bij vier vestigingen in Limburg terecht;

Een auto huren in Heerlen is bij Adrem Autoverhuur gemakkelijk én snel.

De garanties van Adrem autoverhuur Limburg

Wij willen hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg zijn waar iedereen graag een auto of bus huurt. Wij onderscheiden ons van andere autoverhuurbedrijven door écht te luisteren naar onze huurders. Bovendien garanderen wij dat wij doen wat wij beloven. Jouw doel is ons doel: dat je veilig en met het voertuig naar jou wens op de plaats van je bestemming komt en ook weer terug.

100% vervoersgarantie: Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.

Géén onverwachte kosten: Je betaald alleen wat vooraf afgesproken is.

Gratis annuleren: Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.

Adresgegevens

Adrem autoverhuur Heerlen

Uw adres voor voertuigverhuur in Heerlen.

Adres: Wijngaardsweg 60, 6412 PJ Heerlen

Telefoonnummer: 045 563 4000

Email: heerlen@ad-rem.nl