Auto huren

Kerkrade

Op zoek naar autoverhuur in Kerkrade? Dan helpen onze ervaren medewerkers bij Adrem Autoverhuur Limburg jou graag verder. Een auto huren in Kerkrade kan bij ons per dagdeel, dag, week of maand. Dit maakt ons in vergelijking met andere bedrijven die auto verhuur in Kerkrade aanbieden absoluut uniek. Wij beschikken over een breed aantal moderne auto’s, beschikbaar in verschillende maten en prijsklassen. Bij al onze voertuigen beschikbaar staat uitvoerig beschreven hoeveel ruimte ze hebben voor bagage en voor hoeveel personen ze geschikt zijn. Zo weet je altijd van tevoren welk voertuig past bij jouw wensen. Kom je er toch niet uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

auto huren roermond

Auto huren Kerkrade per dagdeel

Bij Adrem is het mogelijk om een auto te huren in Kerkrade per dagdeel. Hierdoor verzekeren wij dat je zo min mogelijk betaalt voor de tijd dat je de auto gaat huren. Een auto huren gaat namelijk zelden gepaard zonder bijkomende kosten. Een auto huren in Kerkrade wordt namelijk veelal gekozen uit noodzaak, wanneer je eigen voertuig kapot is. Daarnaast wordt een de verhuur veelal gebruikt voor transport of vakanties. Extra verhuur kosten zijn in dit geval zelden gewenst, kies daarom voor een auto huren in Kerkrade wanneer jij hem nodig hebt! Kies uit verschillende maten voertuigen en verschillende aandrijflijnen. Zo beschikken wij over de nieuwste elektrische auto’s van onder andere Hyundai, maar ook over comfortabele auto’s met een automatische versnellingsbak.

Auto verhuur Kerkrade

Kies jij voor auto verhuur in Kerkrade wegens transport van personen of goederen? Dan is een voertuig uit onze CS categorie uitermate geschikt. Deze stationwagens beschikken over voldoende ruimte voor 5 personen en hebben een ruime kofferbak. Naast auto verhuur in Kerkrade staat Adrem ook klaar voor de transport van groter formaat. Zo kun je ook bij ons terecht voor het huren van een bestelbus of personenbus. Net als onze auto verhuur in Kerkrade kunnen onze bussen ook verhuurd worden per dagdeel. Dit kan zomaar tientallen euro’s schelen! Al onze voertuigen zijn gratis te annuleren en hebben 100% vervoersgarantie. Dit betekent dat je niks betaald als je door onvoorziene omstandigheden niet komt waar je moet zijn. Wie zegt daar nou nee tegen?

Auto huren in Kerkrade voor een pleziertocht

Hoewel wij zien dat auto’s meestal gehuurd worden wanneer het echt nodig is. Als vervangend voertuig of wanneer er onhandige goederen verplaatst moeten worden. Een auto wordt ook steeds vaker gehuurd voor een plezierrit. Een auto is zeker niet meer alleen een noodzaak maar ook voor genot! Voor een origineel date idee of een gewoon dagje uit, kies je prachtige oldtimer of klassieke auto. Zo rijd je toch maar mooi op een zonnige weekenddag in een chique, zwarte Le Patron of toer je door het mooie Limburgse heuvellandschap in een traditionele Citroën 2CV. Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een klassieke auto te huren bij Adrem.

youtube-video-thumbnail

Autoverhuur Kerkrade Adrem

Wil jij een auto huren in Kerkrade? Kijk dan niet verder dan Adrem Autoverhuur Limburg! Adrem is al jaren dé plek voor auto verhuur in Kerkrade, maar ook daarbuiten. Zo zijn onze diensten beschikbaar in onder andere Brunssum, Hoensbroek, Maastricht en Sittard. Je kunt bij ons terecht voor een auto huren in Kerkrade, maar ook een bestelbus, personenbus of zelfs een klassieker! Deze oldtimers zijn schitterende vervoersmiddelen voor bijvoorbeeld bruiloften of gala’s. Adrem is beoordeeld door meer dan 3000 klanten met gemiddeld ruim een 9. Kies je voor een auto huren in Kerkrade bij Adrem? Dan kies je dus voor een gewaardeerde partij. Bij Adrem huur je simpel een auto, en betaal je enkel waarvoor je de auto nodig hebt. Dat is waar wij voor staan.

Over Adrem autoverhuur

Wij hebben als doel om hét autoverhuurbedrijf van Limburg te zijn. Dit willen wij bereiken een transparante, en persoonlijke werkwijze en een ruim assortiment praktische en plezierwagen. Voor ons staat eerlijke communicatie op nummer 1. Wij onderscheiden ons van de concurrentie doordat wij écht luisteren naar onze huurders. Wij maken beloftes naar aanleiding van jouw wensen en garanderen dat wij onze beloftes nakomen. Wij garanderen daarom een 100% vervoersgarantie. Zo ben je er zeker van dat je veilig op de plaats van jouw bestemming komt en weer terug.

Wij zijn een echt Limburgs autoverhuurbedrijf en maken wij het voor jou eenvoudig lokaal in Kerkrade een auto te huren. Wij hebben namelijk vestigingen verspreid door Limburg, in HeerlenSittard, Maastricht, en Roermond. Zo kun je voor het huren van een auto in Kerkrade binnen 10 kilometer terecht bij onze vestiging in Heerlen. Dat kan bij Adrem van maandag tot zaterdag. Als autoverhuur staan wij in alle Limburgse vestigingen voor je klaar van 08:00 tot 17:00 om je te helpen. Voor vragen of advies mag je ons gerust ook offline contacteren. Je kunt gemakkelijk met ons chatten via onze website, WhatsApp, het contactformulier of gewoon telefonisch. Wij staan voor je klaar!

 

De garanties van Adrem autoverhuur Limburg

100% vervoersgarantie: Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.

Géén onverwachte kosten: Je betaald alleen wat vooraf afgesproken is.

Gratis annuleren: Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.