Auto huren

Maastricht

Wil jij een auto huren in Maastricht? Ben je snel op zoek naar betrouwbaar en tijdelijk vervoer? Bij Adrem Maastricht kun je terecht voor het huren van een degelijke personenauto voor zowel bedrijven en particulieren. Via ons is het mogelijk de auto eenvoudig online te reserveren en op de gewenste datum op te halen.

Bij Adrem kun je een auto huren in Maastricht. Wij kennen scherpe en duidelijke voorwaarden. Al onze auto’s zijn van een recent bouwjaar en worden goed onderhouden. Benieuwd naar ons wagenpark van personenauto’s?

Shortlease

Voor de beste prijs snel en makkelijk een auto huren in Maastricht

Een auto huren doe je bij Adrem. Ons gevarieerd wagenpark bestaat uit goed functionerende auto’s die een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Om een auto te huren in Maastricht kun je van maandag tot zaterdag bij ons terecht op de vestiging in Maastricht waar onze medewerkers voor jou klaar staan. Of regel het gemakkelijk zelf via onze gebruiksvriendelijke website en bepaal wanneer jij de auto komt afhalen.

Auto huren in Maastricht bij Adrem

Op de website zal het je direct opvallen hoe klantvriendelijk en ruim ons voertuigaanbod is. Door onze duidelijke voorwaarden is het huren van een auto in Maastricht zorgeloos! Wanneer je vertrekt vanaf onze vestiging in Maastricht, krijg je de papieren van de auto en de huurovereenkomst mee. Voor je het weet ben je met de auto onderweg. Op zoek naar een verhuis of personenbus, dat kan ook!

­Over Adrem autoverhuur

Wij willen hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg zijn waar iedereen graag een auto of bus huurt. Wij onderscheiden ons van andere autoverhuurbedrijven door écht te luisteren naar onze huurders. Bovendien garanderen wij dat wij doen wat wij beloven. Jouw doel is ons doel: dat je veilig en met het voertuig naar jou wens op de plaats van je bestemming komt en ook weer terug.

Wij verhuren wij ook busjes in de regio HeerlenMaastricht, GeleenStein, SusterenEcht en Urmond.

Waarom Adrem Autoverhuur?

100% vervoersgarantie: Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.

Géén onverwachte kosten: Je betaald alleen wat vooraf afgesproken is.

Gratis annuleren: Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.