Auto huren roadtrip

Een roadtrip door bijvoorbeeld Europa is een vakantie die iedereen wel eens gedaan zou moeten hebben. Wanneer je een auto gaat huren voor een roadtrip en je reis start heb je zoveel vrijheid. Je kunt overal naartoe rijden en zelf bepalen hoelang je blijft. Je ziet zoveel plekken die je normaal niet zou zien. Maar heb je wel de juiste auto voor een roadtrip? Een auto die zuinig is, aangenaam rijdt en waarvan je zeker bent dat er geen gebreken aan komen? Om er zeker van te zijn zou je ook een auto kunnen huren voor een roadtrip. Daar kunnen wij van Adrem je wel verder mee helpen. Wij zijn namelijk hét autoverhuurbedrijf van Limburg. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen tijdens je roadtrip? Lees dan even verder, we vertellen je er graag meer over!

auto huren roadtrip

Een auto huren voor een roadtrip bij Adrem

Voordat we je gaan vertellen over een auto huren voor een roadtrip bij Adrem zullen we ons eerst even voorstellen. Wij zijn Adrem, hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg. Je kunt bij ons auto’s huren in Maastricht, Heerlen, Roermond of Sittard. Wij vinden het fantastisch om jou te verder te helpen met het zoeken naar een auto die je kunt huren voor een roadtrip. We kijken graag samen met jou naar onze opties. Je krijgt bij ons dan ook niet wat je vraagt, maar wat je écht nodig hebt. Ook heb je een 100% vervoersgarantie, dit betekent dat als je niet komt waar je moet zijn je geen cent hoeft te betalen. Daarnaast garanderen we je dat je nooit voor onverwachte kosten hoeft te staan en je alleen betaalt wat er vooraf is besproken. Ben je toch niet van plan om een auto te huren voor een roadtrip? Dat is geen probleem! Je kunt bij ons elke reservering gratis annuleren. We streven er tenslotte naar om jou de beste voordelen te geven. 

Auto huren

Bij Adrem hebben we een ruim aanbod aan verschillende auto’s die je kunt huren. Dit betekent dat je ook een busje kunt huren voor jouw roadtrip. Het huren van een vervoersmiddel willen wij zo makkelijk mogelijk houden. Alle personenauto’s en busjes zijn eenvoudig online te reserveren, je hoeft ze alleen maar op de gewenste datum op te halen. We hebben kleine auto’s, compacte auto’s, verschillende automaten en stationcars. Of je nu een auto gaat huren voor een roadtrip in het weekend met je partner, gezin, vrienden of juist alleen. Voor elke gelegenheid hebben we wel een auto die je kunt huren voor een zeer scherpe prijs. Al onze tarieven zijn exclusief brandstof en BTW. Je krijgt bij Adrem altijd je auto volgetankt mee, wij verwachten dan ook een volle tank terug. Daarnaast ben je altijd verzekerd als je een auto huurt. Ons doel is om jou veilig op bestemming en weer terug te laten komen. Wij garanderen dat wij doen wat wij beloven. Heb je vragen voor ons? Of wil je meer weten over de voorwaarden van het huren van een auto voor een roadtrip? Neem dan contact met ons op via de website. We beantwoorden met plezier al jouw vragen.

Over

Ook wanneer je geen auto wilt huren voor een roadtrip kun je bij Adrem terecht. Naast verschillende personenauto’s hebben we namelijk nog veel meer. Ga je verhuizen of moet je spullen vervoeren? Dan kunnen we je helpen met één van onze bestelbussen. Ga je ergens met een groep mensen van 6 tot 9 personen heen? Ook dan kunnen wij je helpen met onze personenbussen. Zelfs bij een speciale gebeurtenis zoals een gala, trouwfeest of verjaardag hebben wij verschillende oldtimers voor je klaarstaan. Wij verhuren onze auto’s voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Naast huren voor een ochtend, middag, avond, dag of week zoals u gewend bent bieden wij ook een shortlease aan. Dit is een huurcontract van meer dan 30 dagen waarbij je gebruik kunt maken van scherpe tarieven. Het voordeel van een short lease is, in tegenstelling tot een vast leasecontract, dat je het eerder kunt opzeggen zonder extra kosten. Dus wil je een roadtrip doen van een paar maanden? Ook dan kun je voordelig voor een roadtrip een auto huren bij Adrem. Al onze klanten zijn enorm tevreden over onze services. Ben jij benieuwd wat ze van ons vinden? Lees dan even de beoordelingen op Kiyoh.com. We zien je graag binnenkort terug bij een van onze locaties voor het huren een auto.