Bestelbus huren in Heerlen

Bij Adrem Autoverhuur

Een bestelbus huren in Heerlen? Er kunnen veel redenen zijn waarom je een busje wilt huren in Heerlen. Bij een verhuizing bijvoorbeeld is wat extra transportruimte zeker geen overbodige luxe. Als je een paar of veel spullen moet vervoeren, dan kun je bij Adrem Autoverhuur een goede bestelbus huren in Heerlen. Wij verhuren al meer dan 15 jaar met veel succes goede bestelbussen aan bedrijven en particulieren die praktisch en goed functionerend vervoer zoeken voor een aantrekkelijke prijs. We hebben dan ook niet voor niets al tevreden klanten mogen helpen met een bestelbus huren in Heerlen! Adrem Autoverhuur kent aantrekkelijke en eenvoudige voorwaarden. Dat hoort allemaal bij onze transparante en persoonlijke service. Al onze bestelbussen zijn jonge bestelbussen die uitstekend functioneren. Zo kun je bij Adrem Autoverhuur altijd een goede kwaliteit verwachten. Een busje huren in Heerlen? Wij helpen je graag op weg!

youtube-video-thumbnail

Het voordeel van een bestelwagen huren in Heerlen

Soms kan het huren van een auto of bestelbus een handige oplossing zijn. Bijvoorbeeld als je gaat verhuizen en een bestelbus nodig hebt met grote laadruimte om je spullen in te vervoeren. Ook kun je een bestelbus huren met een laadlift; dan kun je eenvoudig je goederen in en uit de bus laden. Een bus huren in Heerlen heeft dus veel voordelen! Je kunt er eenvoudig spullen mee vervoeren of andere klussen mee klaren. Als je een busje gaat huren in Heerlen bij Adrem, dan weet je zeker dat je op de plek van bestemming aankomt. Ook als zich onverwachte situaties voordoen. Dit komt door onze 100% vervoersgarantie. Gebeurt er onverhoopt iets onderweg, zoals autopech? Dan zorgen wij ervoor dat je, uiteraard geheel kosteloos, toch nog op de plek van bestemming aankomt. En bij Adrem kom je nooit voor onverwachte kosten te staan, dus ook niet als wij je op moeten komen halen. Zo kun je écht zorgeloos een bestelauto huren in Heerlen.

personenbus huren urmond

Hoelang kun je een bestelbus huren in Heerlen?

Over het algemeen doet niemand meerdere dagen over een klus. Als je er zeker van wilt zijn dat je genoeg tijd hebt om te klussen. Dan raden we je aan om een bestelbus te huren in Heerlen voor een gehele dag. Ben je er echter zeker van dat je de bestelbus geen hele dag nodig gaat hebben, dan kun je deze ook per dagdeel huren. Bij Adrem autoverhuur is er voor iedere benodigde grootte een bestelbus beschikbaar.

Welk formaat verhuisbus heb je nodig?

Vraag jij je af of wij een bestelbus hebben van het formaat dat je zoekt? Dan kun je contact met ons op nemen of in ons aanbod rondneuzen. We hebben alle formaten bestelbus die er zijn. Je kunt er dus gewoon van op aan dat je bij ons de juiste bestelbus kunt huren. We hebben meerde locaties in Zuid-Limburg waar meerdere bestelbus formaten te vinden zijn. Wij adviseren je graag als je er niet uit mocht komen. Bij Adrem Heerlen staan we voor je klaar!

Bestelbus huren in Heerlen

Met onze korte en heldere voorwaarden wordt een bestelbus huren in Heerlen heel gemakkelijk! Voor je het weet ben je op weg in één van onze praktische bestelwagens of bestelbussen. In ons uitgebreide wagenpark heb je de keuze uit diverse auto’s. Door dit grote aanbod zit er altijd wel een bestelwagen bij die bij jouw situatie past. Hulp nodig? Onze ervaren medewerkers voorzien je graag van advies. Wij denken proactief mee aan en passende oplossing voor het vervoer van jezelf, of van je spullen. Uiteraard adviseren onze medewerkers je graag over de meest voordelige oplossing. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

U - Peugeot Boxer lang-hoog
auto verhuur maastricht

Adrem Autoverhuur is een gemakkelijke keuze

Als het nog niet helemaal duidelijk is waarom je voor ons moet kiezen als verhuurbedrijf van motorvoertuigen. Dan zetten we het graag nog even voor je op een rijtje:

Bij ons krijg je niet altijd wat je vraagt, maar juist datgene wat jij nodig hebt;

Plezier in het werk staat hoog bij ons in het vaandel, daarom kun je bij ons huren met een gezonde dosis humor;

Wij zijn dolgelukkig, wanneer we jou aan een geschikte verhuisbus helpen;

Bij ons kun je altijd gratis annuleren;

Bij ons kun je bij drie vestigingen in Zuid-Limburg terecht;

Een bestelbus huren in Heerlen is bij Adrem Autoverhuur gemakkelijk én snel.

Contact opnemen voor een busje huren in Heerlen

Voor een busje huren in Heerlen tegen aantrekkelijke prijzen kun je uitstekend terecht bij Adrem Autoverhuur Limburg. Neem contact met ons op via de e-mail op: info@ad-rem.nl of bel ons op 045-5634000. Ons adres is Wijngaardsweg 60, 6412 PJ Heerlen. Daarnaast hebben wij, om het je allemaal nog wat makkelijker te maken, ook nog vestigingen in Sittard, Roermond en Maastricht. Kies de dichtstbijzijnde Adrem Autoverhuur vestiging voor het regelen van jouw vervoer. Wij zijn erg flexibel en begrijpen als geen ander dat er soms onverwachte dingen gebeuren waardoor afspraken niet door kunnen gaan. Daarom kun je elke reservering gratis annuleren. Ook dit hoort bij onze persoonlijke en transparante werkwijze!

bestelbus

De garanties van Adrem autoverhuur Limburg

Wij willen hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg zijn waar iedereen graag een auto of bus huurt. Wij onderscheiden ons van andere autoverhuurbedrijven door écht te luisteren naar onze huurders. Bovendien garanderen wij dat wij doen wat wij beloven. Jouw doel is ons doel: dat je veilig en met het voertuig naar jou wens op de plaats van je bestemming komt en ook weer terug.

100% vervoersgarantie: Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.

Géén onverwachte kosten: Je betaald alleen wat vooraf afgesproken is.

Gratis annuleren: Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.

Adresgegevens

Adrem autoverhuur Heerlen

Uw adres voor voertuigverhuur in Heerlen.

Adres: Wijngaardsweg 60, 6412 PJ Heerlen

Telefoonnummer: 045 563 4000

Email: heerlen@ad-rem.nl