Bestelbus huren

Heerlen

Als je een paar of veel spullen moet vervoeren, dan kun je bij Adrem Autoverhuur een goede bestelbus huren in Heerlen. Wij verhuren al meer dan 15 jaar met veel succes goede bestelbussen aan bedrijven en particulieren die praktisch en goed functionerend vervoer zoeken voor een aantrekkelijke prijs. Adrem Autoverhuur kent aantrekkelijke en eenvoudige voorwaarden. Al onze bestelbussen zijn jonge bestelbussen. Zo kun je bij Adrem Autoverhuur een goede kwaliteit verwachten! Of je nu kiest voor een handige bestelwagen of een grotere personenbus in Heerlen, wij helpen je graag op weg!

Adrem-bestelbus-huren-home

Geschikt voor veel doeleinden

Soms kan het huren van een auto of bestelbus een handige oplossing zijn. Bijvoorbeeld als je gaat verhuizen en een bestelbus nodig hebt met grote laadruimte om je spullen in te vervoeren. Ook kun je een bestelbus huren met een laadlift; dan kun je eenvoudig je goederen in en uit de bus laden.

Bestelbus huren in Heerlen

Met onze korte en heldere voorwaarden wordt een bestelbus huren in Heerlen heel gemakkelijk! Voor je het weet ben je op weg in één van onze praktische bestelwagens of bestelbussen. Ook kun je bij ons eenvoudig een personenauto of een personenbus huren. In ons uitgebreide wagenpark heb je de keuze uit diverse auto’s.

Contact opnemen voor een bestel- of personenbus huren in Heerlen

Voor een busje huren in Heerlen tegen aantrekkelijke prijzen kun je uitstekend terecht bij Adrem Autoverhuur Limburg. Neem contact met ons op via de e-mail op: info@ad-rem.nl. Of bel ons op 045-5634000. Ons adres is Wijngaardsweg 60, 6412 PJ Heerlen.

De garanties van Adrem autoverhuur Limburg

100% vervoersgarantie: Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.

Géén onverwachte kosten: Je betaald alleen wat vooraf afgesproken is.

Gratis annuleren: Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.