Bestelbus huren in Hoensbroek

Bij Adrem Autoverhuur

Ben je tijdelijk of voor een langere periode op zoek naar een bestelbus of bestelauto in de omgeving van Hoensbroek? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Een bestelbus huren in Hoensbroek kan ideaal zijn voor het verhuizen en verplaatsen van spullen en meubilair. Daarnaast is het ook een ideale optie om pakketjes mee te bezorgen. Wat jouw noodzaak ook is, bij Adrem Autoverhuur ben je altijd aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk meerdere soorten bestelbussen in Hoensbroek en door heel Limburg. Op onze website kun je meer informatie vinden over ons bedrijf en ons beschikbare wagenpark. Daarbij is het reserveren van een voertuig bij ons binnen enkele tellen geregeld.

youtube-video-thumbnail

Soorten bestelbussen in Hoensbroek

Een bestelbus of -auto kan het ideale vervoersmiddel zijn voor het vervoeren van goederen. Elk type bestelwagen heeft voldoende laadruimte voor zijn specifieke taak. Wat de hoeveelheid ook is dat je moet verplaatsen, bij Adrem weet je zeker dat je het ideale busje voor de gelegenheid kunt huren in Hoensbroek en omgeving. Bij ons vind je 5 soorten bestelbusjes, van kleine bestelauto’s tot aan grote bestelbussen met laadlift. Afhankelijk van jouw situatie, kies je de beste mogelijkheid uit. Onze medewerkers kunnen jou eventueel ook adviseren welke grootte voldoende zal zijn voor de klus.

Hier volgt een korte beschrijving van de bestelbussen in ons wagenpark:

  • Bestelauto met 3m3 laadruimte
  • Kleine bestelbus met 6m3 laadruimte
  • Standaard bestelbus met 8m3 laadruimte
  • Grote bestelbus met 11m3 laadruimte
  • Bestelbus meubelbox, incl. laadlift met 20m3 laadruimte

Alle modellen zijn handgeschakeld, voorzien van airconditioning en mogen bestuurd worden met een rijbewijs B.

bestelbus huren brunssum

Bestelauto met 3m3 laadruimte

De ideale auto voor het vervoeren van een kleine hoeveelheid goederen, is de bestelauto. Ook onze bestelauto kun je huren in Hoensbroek. Deze auto is geschikt voor 2 personen en heeft genoeg ruimte achterin voor 8 verhuisdozen. Echter kan het ook gebruikt worden om bijvoorbeeld fietsen mee in te vervoeren. Het is de ideale optie voor kleine klusjes. Het laadvermogen is 675kg.

Kleine bestelbus met 6m3 laadruimte

Voor kleine verhuizingen, zoals voor een studentenkamer bijvoorbeeld, is de kleine bestelbus huren in Hoensbroek ideaal.  Met dubbel zoveel laadruimte als de bestelauto, kun je al ietwat groteremeubels ermee vervoeren. Het laadvermogen is 1.000kg. Er kunnen 2 à 3 personen mee vervoerd worden en de beschikbare ruimte is vergelijkbaar met 12 verhuisdozen.

Standaard bestelbus met 8m3 laadruimte

De meest standaardformaat bestelbus heeft plek voor 3 personen voorin, waardoor je een extra persoon mee kan laten rijden voor hulp. Achterin is er plek voor 20 verhuisdozen, oftewel 8m3 laadruimte. Ondanks dat de ruimte achterin groter is dan de kleine bestelbus, is het laadvermogen ietsjes lager, namelijk 975kg. Een standaard bestelbus is ideaal voor de weinig ervaren bestuurders, in tegenstelling tot de iets grotere variant bestelwagen die je kunt huren in Hoensbroek.

Grote bestelbus met 11m3 laadruimte

Zoek je het ideale vervoersmiddel voor een verhuizing, waarbij plek geen probleem is? Dan kom je uit bij de grote bestelbus met 1.040kg laadvermogen en 11m3 laadruimte. Vrijwel elk meubelstuk past in deze bus. De grote bestelbus is ideaal voor verhuizingen van een appartement. De ruim 3 meter lange laadruimte zorgt ervoor dat zelfs grote banken hierin passen.

U - Peugeot Boxer lang-hoog
bestelbus huren hoensbroek

Bestelbus meubelbox, incl. laadlift met 20m3 laadruimte

Zoek je liever een vervoersmiddel, waarbij je niet alles zelf hoeft te liften? Dan is de bestelbus meubelbox met laadlift wellicht ideaal voor jou. Dankzij de handige laadlift verplaats je gemakkelijk jouw spullen in en uit de bestelwagen. Let er wel altijd op dat, ondanks de grotere laadruimte, het laadvermogen 540kg is! Houd hier goed rekening mee, alsmede het zwaartepunt terwijl je gaat inladen en stapelen.

Meer dan een bestelbus huren in Hoensbroek

Adrem Autoverhuur doet naast het verhuren van voertuigen, ook aan shortlease. Shortlease, ook wel bekend als occasion lease, is een huurcontract dat langer dan 30 dagen duurt. Hierbij heb je recht op scherpe tarieven, omdat je voor langere periode huurt. Een auto, personenbus of bestelbusje huren in Hoensbroek voor langere tijd is dus geen probleem bij ons. Informeer bij ons voor de voorwaarden. Een shortlease contract is daarnaast altijd eerder op te zeggen, in tegenstelling tot een normaal leasecontract.

auto verhuur maastricht

Waarom bij Adrem een busje huren in Brunssum?

Als het nog niet helemaal duidelijk is waarom je voor ons moet kiezen als verhuurbedrijf van motorvoertuigen. Dan zetten we het graag nog even voor je op een rijtje:

wij vinden het fantastisch om jou aan een geschikte bestelbus in Brunssum te helpen

je krijgt bij Adrem niet altijd wat je vraagt, maar wat je nodig hebt

wij vinden humor belangrijk in ons werk, en lachen graag

3 vestigingen in Zuid-Limburg waaronder Sittard

altijd gratis annuleren

belachelijk simpel een auto of bestelbus huren in Brunssum

Zijn er nog onduidelijkheden?

Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van je ideale bestelbus of je hebt nog vragen hierover, neem dan even met ons contact op. Onze deskundige medewerkers staan je graag tot dienst voor passend advies. Op die manier weet je zeker dat jij je perfecte bestelbus kunt huren in Brunssum.

bestelbus huren brunssum

De garanties van Adrem autoverhuur Limburg

Wij willen hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg zijn waar iedereen graag een auto of bus huurt. Wij onderscheiden ons van andere autoverhuurbedrijven door écht te luisteren naar onze huurders. Bovendien garanderen wij dat wij doen wat wij beloven. Jouw doel is ons doel: dat je veilig en met het voertuig naar jou wens op de plaats van je bestemming komt en ook weer terug.

100% vervoersgarantie: Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.

Géén onverwachte kosten: Je betaald alleen wat vooraf afgesproken is.

Gratis annuleren: Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.

Adresgegevens

Adrem autoverhuur Sittard

Uw adres voor voertuigverhuur in Sittard.

Adres: Economiestraat 2, 6135 KV Sittard

Telefoonnummer: 046 202 1345

Email: sittard@ad-rem.nl