Wil je een bus huren in Heerlen? Voor inwoners van Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Landgraaf en Kerkrade hebben wij veel verschillende soorten bestelbussen beschikbaar. Of je een kleine vracht moet vervoeren, bijvoorbeeld een koelkast of wasmachine, of een hele inboedel, je kunt bij Adrem makkelijk een bus huren in Heerlen.

bestelbus huren heerlenBus huren Heerlen voor een uur of dagdeel

Ook als je niet zo lang een bestelbus nodig hebt, kan dat bij Adrem Autoverhuur. Je kunt een bus huren voor een uur, voor een dagdeel of voor een hele dag. Op die manier huur je alleen een bus voor de tijd dat je deze dus echt nodig hebt. Bovendien betaal je bij Adrem alleen maar voor de kilometers die je echt rijdt, en nooit voor 100 km of 300 km, terwijl je er misschien maar 50 hoeft te rijden.

Bus huren Heerlen met onbeperkte kilometers

Wanneer je ver buiten Heerlen moet zijn, bijvoorbeeld naar Amsterdam of naar Frankrijk, kun je bij Adrem een bus huren met onbeperkte kilometers. Bij dit tarief betaal je een vast bedrag voor ALLE kilometers. Hiermee weet je van te voren precies wat de totale huurprijs zal zijn, en hoef je je geen zorgen te maken over het betalen van extra kilometers.

Meer informatie

Wanneer je meer informatie wilt over een bus huren in Heerlen, kun je ons bellen: 045-5634000. Ook kun je op de pagina Bestelbus huren een overzicht zien van alle beschikbare bestelbussen.