Bus huren

Maastricht

Moet je verhuizen in of naar Maastricht? Als je binnenkort iets moet verhuizen of vervoeren, kun je gemakkelijk een bus huren in Maastricht. Adrem Autoverhuur heeft verschillende soorten bussen. Of het nu gaat om een klein pakketje of een wasmachine: dan kun je het beste een bestelauto huren. Maar als je meer spullen hebt, of zelfs een hele huisraad, dan kun je beter een busje huren.

bestelbus

Huren per kilometer

Als je een bestelbus wilt huren in Maastricht of de buurt van Maastricht heb je altijd het voordeel van huren per kilometer. Op deze manier betaal je nooit meer dan je in werkelijkheid rijdt. Wanneer je maar 40 kilometer hoeft te rijden, waarom zou je dan wel voor 100 km betalen? Daarom kun je beter per kilometer huren. Bij de bevestiging van de reservering kun je aangeven hoeveel kilometer je denkt te gaan rijden. Dan berekenen wij precies hoeveel de totale verhuizing jou gaat kosten.

youtube-video-thumbnail

Huur niet te lang

Omdat je soms alleen maar voor een paar uur een busje nodig hebt, kun je bij Adrem ook per dagdeel een busje huren. In dat geval betaal je alleen maar huur voor de tijd dat je echt een busje nodig hebt.

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over een bus huren Maastricht. Wij kunnen je voorrekenen hoeveel het in totaal zal kosten om een bus te huren.