Moet je verhuizen in of naar Maastricht? Als je binnenkort iets moet verhuizen of vervoeren, kun je gemakkelijk een bus huren in Maastricht. Adrem Autoverhuur heeft verschillende soorten bussen. Of het nu gaat om een klein pakketje of een wasmachine: dan kun je het beste een bestelauto huren. Maar als je meer spullen hebt, of zelfs een hele huisraad, dan kun je beter een busje huren.

Bus huren MaastrichtKies zelf je tarief

Als je niet ver hoeft, kun je het beste een busje huren per kilometer. Bij dit tarief betaal je alleen voor de kilometers die je echt rijdt, en nooit teveel. Daarom verhuren wij geen bussen inclusief 100 of 300 kilometer.

Als je verder moet rijden, kun je ook kiezen voor onbeperkte kilometers. Bij dit betaal je een vast bedrag voor alle kilometers. Hiermee kunt je gerust kilometervrij rijden, zonder je ongerust te hoeven maken over de afrekening.

Huur niet te lang

Omdat je soms alleen maar voor een uur of een paar uur een busje nodig hebt, kun je bij Adrem ook per uur of per dagdeel een busje huren. In dat geval betaal je alleen maar huur voor de tijd dat je echt een busje nodig hebt. Verder betaal je alleen een bedrag voor de echt gereden kilometers.

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over een bus huren Maastricht. Wij kunnen je voorrekenen hoeveel het in totaal zal kosten om een bus te huren.