Busje huren Roermond

Bij Adrem Autoverhuur

Denk je erover na om een busje te huren in Roermond of omgeving? Dan kunnen wij jou zeker verder helpen. Bij ons kun je namelijk allerlei soorten bussen huren. Zo kun je een personenbus huren in Roermond, maar bijvoorbeeld ook een bestelbus! Dus of je nu flink wilt gaan shoppen bij de Ikea of een weekend weg wilt met vrienden en familie, bij ons vind je de juiste bus om dit waar te maken. Bij Adrem Autoverhuur Limburg kun je heel snel en eenvoudig de ideale bus huren in Roermond. Kijk daarom eens rond op onze website om te zien welke bus jouw voorkeur heeft. Zodra je het ideale busje hebt gevonden, dan kun je deze reserveren door het busje te selecteren en de gewenste datum aan te geven. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is je busje ophalen! Makkelijker kunnen we een busje huren in Roermond niet maken.

youtube-video-thumbnail

Bus huren Roermond – meer dan genoeg keuze

Zoals al eerder vermeld hebben we bij Adrem een zeer ruim aanbod aan bussen om te huren in Roermond. Denk hierbij aan kleine bussen, grote bussen, bestelbussen, personenbussen en nog veel meer. Bovendien hebben wij de keuze uit fijne merken zoals Peugeot en Volkswagen. Je kunt het bij ons zo luxe maken als je zelf wilt. We hebben voor elke situatie of klus wel een geschikte bus in ons aanbod en we helpen je graag met het maken van de keuze, mocht je er niet meteen zelf uitkomen. En dat is niet zo gek, want bij Adrem zijn de mogelijkheden eindeloos!

personenbus huren urmond

Hoelang kun je een busje huren in Roermond?

Over het algemeen doet niemand meerdere dagen over een verhuizing of een klus. Huur je een busje voor een weekendtrip, dan heb je het busje natuurlijk wat langer nodig. Als je er zeker van wilt zijn dat je genoeg tijd hebt. Dan raden we je aan om een busje te huren in Roermond voor een gehele dag voor een klus of voor een verhuizing. Als je er zeker van bent dat je hem maar een paar uur nodig hebt, kun je ook een busje huren voor een dagdeel. Wil je een personenbusje huren, bekijk dan onze tarieven voor het aantal dagen dat je hem nodig hebt. Bij Adrem autoverhuur is er voor iedere situatie het juiste busje beschikbaar!

Personenbus huren Roermond, hoe werkt dat?

We hebben niet alleen busjes om mee te klussen en te verhuizen. We hebben namelijk ook nog een grotere personenbus om te huren in Roermond, namelijk de P – personenbus. Deze is ideaal voor het vervoeren van iets grotere groepen waaronder gezinnen, families, vrienden of misschien wel een sportclubje. Naast de 9 personen is er ook nog ruimte voor ongeveer 3 koffers of 6 tassen. Er is namelijk maar liefst 1.439 liter bagageruimte. Ook deze personenbus is voorzien van airco. Beide bussen mogen bestuurd worden door iedereen die in het bezit is van rijbewijs B.

Personenbus huren Roermond voor een weekendje weg?

Wilt u een lekker dagje of weekend op pad gaan met de hele familie (plus aanhang)? Dan is het natuurlijk fijn als iedereen bij elkaar in de auto kan zitten, enerzijds om de groepssfeer te stimuleren en anderzijds om benzine te sparen. Dan heb je natuurlijk wel een bus nodig waar iedereen in past. En dan moet je de tassen en koffers ook niet vergeten. Bij ons kun je verschillende personenbussen huren in Roermond. Neem bijvoorbeeld de O – dubbelcabine bus. Deze bus is geschikt voor 6 personen en biedt daarnaast nog genoeg ruimte voor grote spullen zoals tassen, kampeerspullen en noem maar op. Deze bus is ook voorzien van airconditioning.

U - Peugeot Boxer lang-hoog
auto verhuur maastricht

Adrem Autoverhuur is een gemakkelijke keuze

Als het nog niet helemaal duidelijk is waarom je voor ons moet kiezen als verhuurbedrijf van motorvoertuigen. Dan zetten we het graag nog even voor je op een rijtje:

Bij ons krijg je niet altijd wat je vraagt, maar juist datgene wat jij nodig hebt;

Plezier in het werk staat hoog bij ons in het vaandel, daarom kun je bij ons huren met een gezonde dosis humor;

Wij zijn dolgelukkig, wanneer we jou aan een geschikt busje helpen;

Bij ons kun je altijd gratis annuleren;

Bij ons kun je bij drie vestigingen in Zuid-Limburg terecht;

Een busje huren in Roermond is bij Adrem Autoverhuur gemakkelijk én snel.

Klantenservice staat voorop bij Adrem

Bij Adrem doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant met een tevreden gevoel de deur uitstapt en de bus instapt. Dat kunnen wij op de eerste plaats doen door voor iedereen een passend busje te regelen. Maar onze service gaat verder dan dat. Bij ons ben je verzekerd van een fijne en betrouwbare huurregeling. Je krijgt bij ons altijd de juiste papieren en huurovereenkomst mee als je een busje huurt in Roermond. Hierin zijn alle voorwaarden duidelijk vermeld, zodat er nooit een miscommunicatie zal ontstaan.

Een ander fijn voordeel van je busje huren in Roermond bij Adrem is dat wij de mogelijkheid bieden om je reservering gratis te annuleren, mocht je van gedachte veranderen. Ook geven wij 100% vervoersgarantie, wat wil zeggen dat je ons niets hoeft te betalen als je niet in staat bent om op de plaats van bestemming te komen. Tot slot hoef je bij ons nooit te rekenen op onverwachte kosten. Genoeg redenen dus om te kiezen voor Adrem! En je vindt ons overal in Limburg! Voor de verhuur van een busje in Weert kun je dus ook gerust bij ons aankloppen.

U - Peugeot Boxer lang-hoog

De garanties van Adrem autoverhuur Limburg

Wij willen hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg zijn waar iedereen graag een auto of bus huurt. Wij onderscheiden ons van andere autoverhuurbedrijven door écht te luisteren naar onze huurders. Bovendien garanderen wij dat wij doen wat wij beloven. Jouw doel is ons doel: dat je veilig en met het voertuig naar jou wens op de plaats van je bestemming komt en ook weer terug.

100% vervoersgarantie: Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.

Géén onverwachte kosten: Je betaald alleen wat vooraf afgesproken is.

Gratis annuleren: Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.

Adresgegevens

Adrem autoverhuur Roermond

Uw adres voor voertuigverhuur in Roermond.

Adres: Burghoffweg 9, 6042 EX Roermond

Telefoonnummer: 0475 202 420

Email: roermond@ad-rem.nl