Bus huren

Roermond

Denk je erover na om een busje te huren in Roermond of omgeving? Dan kunnen wij jou zeker verder helpen. Bij ons kun je namelijk allerlei soorten bussen huren. Zo kun je een personenbus huren in Roermond, maar bijvoorbeeld ook een bestelbus! Dus of je nu flink wilt gaan shoppen bij de Ikea of een weekend weg wilt met vrienden en familie, bij ons vind je de juiste bus om dit waar te maken. Bij Adrem Autoverhuur Limburg kun je heel snel en eenvoudig de ideale bus huren in Roermond. Kijk daarom eens rond op onze website om te zien welke bus jouw voorkeur heeft. Zodra je het ideale busje hebt gevonden, dan kun je deze reserveren door het busje te selecteren en de gewenste datum aan te geven. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is je busje ophalen! Makkelijker kunnen we een busje huren in Roermond niet maken.

Adrem-bestelbus-S-1

Bus huren Roermond – meer dan genoeg keuze

Zoals al eerder vermeld hebben we bij Adrem een zeer ruim aanbod aan bussen om te huren in Roermond. Denk hierbij aan kleine bussen, grote bussen, bestelbussen, personenbussen en nog veel meer. Bovendien hebben wij de keuze uit fijne merken zoals Peugeot en Volkswagen. Je kunt het bij ons zo luxe maken als je zelf wilt. We hebben voor elke situatie of klus wel een geschikte bus in ons aanbod en we helpen je graag met het maken van de keuze, mocht je er niet meteen zelf uitkomen. En dat is niet zo gek, want bij Adrem zijn de mogelijkheden eindeloos!

Personenbus huren Roermond

Wilt u een lekker dagje of weekend op pad gaan met de hele familie (plus aanhang)? Dan is het natuurlijk fijn als iedereen bij elkaar in de auto kan zitten, enerzijds om de groepssfeer te stimuleren en anderzijds om benzine te sparen. Dan heb je natuurlijk wel een bus nodig waar iedereen in past. En dan moet je de tassen en koffers ook niet vergeten. Bij ons kun je verschillende personenbussen huren in Roermond. Neem bijvoorbeeld de O – dubbelcabine bus. Deze bus is geschikt voor 6 personen en biedt daarnaast nog genoeg ruimte voor grote spullen zoals tassen, kampeerspullen en noem maar op. Deze bus is ook voorzien van airconditioning.

We hebben ook nog een grotere personenbus om te huren in Roermond, namelijk de P – personenbus. Deze is ideaal voor het vervoeren van iets grotere groepen waaronder gezinnen, families, vrienden of misschien wel een sportclubje. Naast de 9 personen is er ook nog ruimte voor ongeveer 3 koffers of 6 tassen. Er is namelijk maar liefst 1.439 liter bagageruimte. Ook deze personenbus is voorzien van airco. Beide bussen mogen bestuurd worden door iedereen die in het bezit is van rijbewijs B.

Klantenservice staat voorop bij Adrem

Omdat je soms alleen maar voor een uur of een paar uur een busje nodig hebt, kun je bij Adrem ook per uur of per dagdeel een busje huren. In dat geval betaal je alleen maar huur voor de tijd dat je echt een busje nodig hebt. Verder betaal je alleen een bedrag voor de echt gereden kilometers.

Meer informatie

Dat klantenservice bij ons hoog in het vaandel staat, is zeker niet onopgemerkt gebleven bij onze klanten. Wij krijgen altijd zeer goede beoordelingen en onze klantenservice én verhuurservice krijgen gemiddeld zelfs een 9! Ook heeft 96% van onze klanten aangegeven dat zij zeer tevreden zijn over onze service en dat ze ons bedrijf zouden aanraden aan vrienden en familie. Zo groeit onze klantenkring elke dag weer wat verder. We hopen dat jij onze volgende tevreden klant mag worden. Bij ons kun je overigens niet alleen een busje huren in Roermond, wij hebben nog veel meer soorten vervoersmiddelen in ons aanbod. Neem dus snel een kijkje op onze website, mocht je hier benieuwd naar zijn. Hopelijk hebben wij je voldoende geïnformeerd over de geschikte bus huren in Roermond. Heb je toch nog vragen of wil je graag meer informatie over een specifiek type bus huren in Roermond? Neem dan vooral contact op met een van onze deskundige medewerkers, en wij helpen je met alle plezier verder.