Personenbus huren in Brunssum

Bij Adrem Autoverhuur

Ben je van plan om een personenbus te gaan huren in Brunssum? Zoek dan niet verder! Adrem Autoverhuur Limburg beschikt over een breed scala aan personenbussen. Zo is er voor iedereen wel een geschikte personenbus die bij zijn of haar wensen past. Personenbussen zijn uitermate geschikt voor een dag of weekendje weg met vrienden, familie of jouw sportteam. Afhankelijk van welk soort personenbus je wilt huren in Brunssum, kunnen er 6 tot 9 personen in mee. Elke uitvoering heeft meer dan voldoende ruimte voor de bagage van iedereen. Met Adrem kun je gemakkelijk en goed voorbereid op pad!

youtube-video-thumbnail

Wat kun je verwachten van Adrem?

Adrem beschikt over een scala aan voertuigen, waaronder auto’s, personenbussen en bestelbussen. Zo is er voor ieder wat wils. Wij hanteren 2 soorten huurvormen. Bij de ene optie kies je voor huren per kilometer en bij de andere optie voor huren per dag(deel). De offerte die je vooraf te zien krijgt, is ook de uiteindelijke prijs. Wij werken namelijk graag met transparantie, zonder kleine lettertjes of vervelende bijkomende kosten achteraf. Al onze voertuigen zijn goed verzekerd, waardoor je met een gerust hart de weg op kunt gaan.

Mogelijkheden van een personenbus huren in Brunssum

Een personenbusje huren in Brunssum of omstreken, kan eenvoudig en snel bij Adrem Autoverhuur. Wij hebben namelijk meerdere vestigingen in Limburg, waardoor er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt ligt. Ons assortiment bestaat uit 3 soorten personenbussen, waarbij we weer onderscheid maken tussen de 6-persoonsbus en de 9-persoonsbussen. Al onze personenbussen zijn voorzien van airconditioning en mogen bestuurd worden met het rijbewijs B.

personenbus huren urmond

Dubbelcabine bus voor 6 personen

De kleinste bus, de dubbelcabine, is geschikt voor 6 personen. Met ruim 4.200 liter bagageruimte, kun je er met gemak 10 koffers of 20 tassen in kwijt. De dubbelcabine bus kan ook goed van pas komen als je met jouw sportteam op pad moet.

Personenbus voor 9 personen, handgeschakeld of automaat

De grotere bussen zijn die voor 9 personen. Ze beschikken over ongeveer 1/3e van de bagageruimte die de dubbelcabine bus heeft. Ze zijn dan ook voornamelijk bedoeld voor het vervoeren van grotere groepen mensen. Ideaal voor een vriendengroep, groot gezin of vriendenteam. De 9-persoonsbus is beschikbaar in zowel een handgeschakelde versie als een automaat. De automaat versie is een iets luxere uitvoering dan de handgeschakelde versie.

Makkelijk en snel online reserveren

Op onze website kun je snel in één overzicht al onze voertuigmogelijkheden bekijken. Dankzij de geoptimaliseerde interface zie je al snel wat de uiteindelijke prijs voor jouw gewenste huurperiode zal zijn. Ook kun je online onze huurcondities rustig even doornemen. Zodra je een geschikt voertuig hebt gevonden, kun je kiezen voor huren per dagdeel of per gereden kilometers. Mocht je minder kilometers rijden dan vooraf gepland, dan krijg je daarvoor het resterende bedrag terug. Online kun je ook jouw gewenste vestiging kiezen om het voertuig op te komen halen. De tarieven staan vermeldt bij elk voertuig. Vaak kan dit al op de dag van de reservering zelf. Zo heb je altijd snel en goed vervoer met Adrem Autoverhuur Limburg.

U - Peugeot Boxer lang-hoog
personenbus huren sittard

Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht je een auto, bestelbus of personenbusje willen huren in Brunssum, dan kan dat gemakkelijk via onze website of telefonisch. Wij staan klaar voor al jouw vragen en om eventuele onduidelijkheden weg te nemen. Ook is het mogelijk om ons te contacteren via e-mail. Een van onze medewerkers in Maastricht, Heerlen, Sittard of Roermond zal jou dan te woord staan. Ook als er tijdens de huurperiode iets mocht voorvallen, dan kun je altijd gerust contact met ons opnemen.

De garanties van een personenbusje huren in Brunssum bij Adrem

Graag zetten we alle garanties die wij bieden nog even voor je op een rij. Zo heb je in één oogopslag duidelijk wat wij van Adrem jou kunnen bieden als je ervoor kiest om bij ons een personenbus te huren in Brunssum.

Door onze gebruiksvriendelijke website kun je op ieder moment van de dag gemakkelijk een verhuisbus huren in Brunssum

Annuleren is altijd gratis

Wij leveren nieuwe en betrouwbare vervoersmiddelen zodat jij je veilig de weg op kunt

Een personenbus huren in Brunssum kan voor een dagdeel, een hele dag of meerdere dagen

Wij hebben meerdere vestigingen in Zuid-Limburg waar je terecht kunt

Op al deze plekken werken uitsluitend zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers die jou met een glimlach op weg helpen

Je krijgt bij ons niet altijd waar je om vraagt, je krijgt bij ons juist datgene wat je nodig hebt

Wij helpen jou graag in je keuze voor de beste personenbus die geheel aan jouw wensen voldoet.

auto verhuur maastricht

De garanties van Adrem

Wij willen hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg zijn waar iedereen graag een auto of bus huurt. Wij onderscheiden ons van andere autoverhuurbedrijven door écht te luisteren naar onze huurders. Bovendien garanderen wij dat wij doen wat wij beloven. Jouw doel is ons doel: dat je veilig en met het voertuig naar jou wens op de plaats van je bestemming komt en ook weer terug.

100% vervoersgarantie: Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.

Géén onverwachte kosten: Je betaald alleen wat vooraf afgesproken is.

Gratis annuleren: Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.

Adresgegevens

Adrem autoverhuur Sittard

Uw adres voor voertuigverhuur in Sittard.

Adres: Economiestraat 2, 6135 KV Sittard

Telefoonnummer: 046 202 1345

Email: sittard@ad-rem.nl