Personenbus huren Kerkrade

Heb je binnenkort een bedrijfsuitje? Moet je een groot gezin met koffers naar het vliegveld brengen? Ben je kortom op zoek naar een busje om meerdere personen tegelijkertijd te vervoeren? Dat is geen probleem bij Adrem Limburg! Bij Adrem autoverhuur vind je altijd een vervoersmiddel dat aan je wensen voldoet. Voor een goede prijs betrouwbaar vervoer. Dat is waar we voor staan. Zo kun je bij ons een personenbus huren in Kerkrade, maar hebben wij ook een groot assortiment aan personenauto’s en bestelbussen. Op onze website zoek jij jouw gewenste vervoersmiddel op en reserveert deze. Op het uitgekozen afhaalmoment zal je voertuig op je staan te wachten op een van onze afhaalpunten. Een personenbusje huren in Kerkrade was nog nooit zo simpel!

bestelbus

Ons assortiment personenbussen

Wanneer je met een groep mensen ergens naartoe wil gaan, dan is vaak een personenauto te klein. Een personenbus kan hierbij uitkomst bieden. Een personenbus kan jou bijvoorbeeld uit de brand helpen bij een weekendje weg, bedrijfsuitje, kinderfeestje of wintersport. In het assortiment van Adrem vind je meerdere soorten personenbussen die je kunt huren. Wij hebben de beschikking over 6-persoons dubbelcabines en de 9-persoons personenbussen. Binnen de personenbussen hebben we busjes die handgeschakeld zijn of busjes met een automaat. Je kunt personenbussen huren in Kerkrade van de merken Peugeot, Ford, Volkswagen en Mercedes. Alle bussen kun je besturen met een B-rijbewijs en de busjes zijn voorzien van airconditioning.

Een 6-persoons dubbelcabine of een 9-persoons personenbus?

De kleinste personenbus die je bij ons kunt huren is voor zes personen. Deze dubbelcabine heeft naast genoeg plaats voor jouw gezelschap eveneens een grote laadruimte. De bagageruimte is maar liefst 4219 liter. Vanwege deze grote ruimte en de veelzijdigheid die dit biedt, is de dubbelcabine een van de meest bestelde opties. De 9-persoons personenbussen zijn voor grotere groepen aan te raden. Er is minder laadruimte dan in de dubbelcabine, maar de laadruimte is nog steeds 1439 liter. De 9-persoonsbussen zijn beschikbaar met een automaat en met een handgeschakelde versnellingsbak.

Twijfel je over welk personenbusje je het best kunt huren in Kerkrade? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen je graag aan de ideale bus. Je kunt ook langskomen van maandag tot en met zaterdag bij een van onze vestigingen in Maastricht, Sittard, Heerlen of Roermond.

Hoe lang kun je personenbus huren?

Een personenbus kun je uiteraard ook kopen, maar als je slechts sporadisch een grote groep mensen moet vervoeren dan is kopen natuurlijk geen optie. Bovendien is het huren van een personenbus duurzamer, omdat je de bus nu alleen gebruikt wanneer je hem nodig hebt. Als laatste heb jij de zorgen van de personenbus alleen gedurende de periode dat je hem huurt. Je hoeft bijvoorbeeld geen routine-onderhoud eraan te verrichten en brandstof hoef je alleen te betalen aan het einde van je huurovereenkomst. Bij Adrem kun je daarbij zelf aangeven hoe lang je de personenbus wilt huren. Dit kan voor een dag zijn of voor een aantal dagen, maar kan ook voor een dagdeel of slechts voor een paar uur.

Wat kost een personenbus huren in Kerkrade?

Wanneer je op onze website een personenbus wil huren in Kerkrade, dan kan dit gemakkelijk en vlug. Bovendien bepaal jij wat je voor je personenbusje wil betalen. Je kunt bijvoorbeeld per kilometer dat je moet rijden een bus huren. Alles wat je minder rijdt, krijg je van ons terug. Rijd je juist meer, dan is er ook geen wolkje aan de hemel. Wij hanteren scherpe tarieven per kilometer. Bovendien brengen wij de brandstofkosten niet vooraf in rekening. Je krijgt een volgetankt voertuig en wanneer jij de personenbus weer inlevert, tank je hem even vol.

De afspraken bij Adrem

Adrem werkt op een transparante wijze en er staan geen kleine lettertjes in je contract. Je betaalt geen wegenbelasting en als er onverhoeds je onderweg iets gebeurt waaraan jij geen schuld hebt, dan zijn de kosten voor onze rekening. Bovendien zorgen wij dat jouw gezelschap en jullie spullen alsnog op de plek van bestemming aankomen. Al onze voertuigen zijn allrisk verzekerd, dus je hoeft je geen zorgen te maken. Onze voertuigen zijn goed onderhouden, want kwaliteit heeft hoge prioriteit bij ons. Daarom zitten wij er ook niet mee om een 100% vervoersgarantie aan te bieden.

youtube-video-thumbnail

Waarom kiezen voor Adrem Autoverhuur?

Kies je voor Adrem, dan kies je voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Bovendien kunnen wij je goede voorwaarden aanbieden, die je direct bij de papieren en huurovereenkomst meekrijgt. We maken duidelijke afspraken met je, zodat we allemaal weten waar we aan toe zijn. Als het je nog niet duidelijk is waarom je voor ons moet kiezen, dan zetten we graag de voordelen nog eens op een rijtje:

  • Gegarandeerd een voertuig dat bij je past
  • Een betrouwbaar voertuig
  • 100% vervoersgarantie
  • Scherpe tarieven en duidelijke voorwaarden
  • Klantvriendelijke medewerkers
  • Gratis annuleren van je reservering
  • Geen onverwachte kosten

Meer informatie?

Voor weinig geld en tegen scherpe voorwaarden kun je bij Adrem een bus huren in Kerkrade. U kunt echter ook bij ons terecht, wanneer u woonachtig bent in Heerlen, Brunssum of Hoensbroek. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op of neem eens een kijkje op onze website.

De garanties van Adrem autoverhuur Limburg

100% vervoersgarantie: Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.

Géén onverwachte kosten: Je betaald alleen wat vooraf afgesproken is.

Gratis annuleren: Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.