Personenbus huren in Roermond

Bij Adrem Autoverhuur

In nood om op tijd vervangend vervoer te vinden? Of heb je alternatief vervoer nodig omdat je autopech hebt? Geen nood! Bij Adrem Autoverhuur vind je altijd een vervoersmiddel dat bij jou past. Betrouwbaar vervoer, altijd tegen een scherp tarief. Dat is waar wij voor staan! Wij beschikken over een breed scala aan voertuigen. Zo kun je bij Adrem een personenbus huren in Roermond, maar ook kiezen voor een personenauto of bestelbus. Voor iedere gelegenheid en bij noodgevallen, bij ons vind je altijd passend vervoer voor jouw situatie. Op onze website kun je eenvoudig en snel jouw ideale voertuig reserveren. Wij staan garant voor betrouwbaar en veilig vervoer. Nadat jouw reservering bij ons is doorgekomen, zorgen wij ervoor dat jouw gewenste voertuig bij één van onze afhaalpunten op te halen valt. Een personenauto, personenbus of grote bestelbus huren in Roermond was nog nooit zo gemakkelijk en snel als bij Adrem Autoverhuur.

youtube-video-thumbnail

Veilig, snel en goedkoop een personenbusje huren in Roermond

Woon je in Roermond of in de omgeving daarvan, maar zit je tijdelijk zonder gewenst vervoer? Met een groot aanbod aan verschillende voertuigen staan wij voor iedereen klaar. Zo kun je bij ons al op de dag van de aanvraag vaak jouw voertuig op komen halen, afhankelijk van beschikbaarheid. Doordat wij over meerdere locaties in Limburg beschikken, is er altijd wel een voertuig in de buurt beschikbaar die aan jouw wensen voldoet. Zo kun je kiezen uit personenauto’s, bestelbussen en personenbussen. Wij beschikken zowel over handgeschakelde voertuigen, als voertuigen met een automaat. Als je op zoek bent naar een bus voor meerdere personen, dan kun je het beste een personenbus huren in Roermond. Ideaal voor als je met vrienden of familie voor een korte periode op pad wilt gaan.

Wij beschikken over 3 soorten personenbusjes die je kunt huren in Roermond. Deze zijn als volgt; 6-persoons dubbelcabine bussen, 9-persoons handgeschakelde personenbussen én 9-persoons automaat personenbussen. Zo is er keuze voor de iets kleinere groepen, maar ook voor de iets grotere gezelschappen. De dubbelcabine is alleen beschikbaar met een handgeschakelde bak. Al onze bussen zijn voorzien van airconditioning en zijn bestuurbaar met een B-rijbewijs.

personenbus huren urmond

De 6-persoons dubbelcabine bus (handgeschakeld)

Het eerste type personenbusje dat je bij ons kunt huren in Roermond, is de dubbelcabine bus voor 6 personen. Van al onze personenbusjes heeft dit type de meeste laadruimte van de drie. Jouw gezelschap kan makkelijk alle spullen kwijt met een bagageruimte van ruim 4.219 liter. Een dubbelcabine bus kan ideaal zijn voor als je wilt gaan kamperen of naar het strand wilt gaan. Je kunt er namelijk gemakkelijk al jouw kampeer –of strandspullen in kwijt. Ook voor de sportievelingen onder ons is deze bus een handige optie. Een sportteam kan er gemakkelijk al hun sporttassen in kwijt, maar er is ook plek om fietsen of wintersportspullen in kwijt te kunnen. Vanwege zijn grote bagageruimte en veelzijdigheid, is de dubbelcabine een gewilde optie.

De 9-persoons personenbussen (automaat of handgeschakeld)

Ben je met een groter gezelschap? Dan zijn onze personenbussen voor 9 personen wellicht de betere optie. Ze beschikken over minder laadruimte dan de dubbelcabine, maar er kunnen meer mensen in. De laadruimte bedraagt 1.439 liter. Alsnog genoeg voor de bagage van iedereen dus! Deze personenbussen zijn ook ideaal voor gezinnen, families, vrienden of sportteams. Zeer handig ook voor korte tripjes weg, waarbij je met maar 1 voertuig hoeft te reizen. De 9-persoonsbussen zijn beschikbaar met een automaat en met een handgeschakelde versnellingsbak. Dankzij de airco in al onze bussen, kun je ook in de warmere maanden van het jaar comfortabel in onze bussen rijden.

Voor meer informatie over onze verschillende soorten personenbussen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Kijk op onze website onder contact voor onze contactinformatie. Wij helpen je dan graag snel verder!

Online jouw eigen tarief bepalen

Wanneer je op onze website een personenbus wilt huren in Roermond, dan kan dat eenvoudig en snel. Je kunt ook jouw eigen tarief van tevoren bepalen wanneer je een voertuig wilt reserveren bij Adrem. Zo is het mogelijk om per gereden kilometer te huren bij ons. Schat van tevoren het maximum aantal kilometers dat je verwacht te rijden tijdens jouw huurperiode. Alles wat je minder rijdt dan de vooraf aangegeven kilometers, krijg je van ons terug. Zo betaal je nooit te veel als je bij Adrem een personenbusje gaat huren in Roermond. Onverwachts toch meer gereden dan je vooraf had gedacht? Geen probleem. Wij hanteren scherpe tarieven per kilometer, dus je zult altijd voordelig uit zijn bij ons. Daarnaast rekenen wij niet vooraf de brandstofkosten. Je krijgt van ons altijd een volgetankt voertuig. Aan het einde van jouw huurperiode tank je het voertuig gewoon weer vol, voordat je deze bij ons aflevert. Simpel en zonder gedoe vooraf of achteraf. Na het einde van de huurperiode, krijg je jouw borg teruggestort op jouw rekening.

U - Peugeot Boxer lang-hoog
personenbus huren roermond

Geen bijkomende kosten bij een personenbus huren in Roermond

Adrem Autoverhuur werkt transparant en zonder kleine lettertjes. Je betaalt daarnaast geen wegenbelasting. Mocht er tijdens jouw huurperiode onverwachts iets gebeuren waardoor reparatie of onderhoud nodig zal zijn, dan zijn deze kosten natuurlijk voor ons. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat er een ongeluk of incident op de weg gebeurt buiten jouw schuld om. Dan kan het zijn dat de ANWB Wegenwacht langs moet komen. Al onze voertuigen zijn all-risk verzekerd, dus jij hoeft je geen enkele zorgen te maken! Wij zorgen ervoor dat jij zonder zorgen en veilig de weg op kan te allen tijde.

Adrem Autoverhuur is een gemakkelijke keuze

Als het nog niet helemaal duidelijk is waarom je voor ons moet kiezen als verhuurbedrijf van motorvoertuigen. Dan zetten we het graag nog even voor je op een rijtje:

Bij ons krijg je niet altijd wat je vraagt, maar juist datgene wat jij nodig hebt;

Plezier in het werk staat hoog bij ons in het vaandel, daarom kun je bij ons huren met een gezonde dosis humor;

Wij zijn dolgelukkig, wanneer we jou aan een geschikte verhuisbus helpen;

Bij ons kun je altijd gratis annuleren;

Bij ons kun je bij drie vestigingen in Zuid-Limburg terecht;

Een personenbus huren in Roermond is bij Adrem Autoverhuur gemakkelijk én snel.

auto verhuur maastricht

De garanties van Adrem autoverhuur Limburg

Wij willen hét autoverhuurbedrijf in Limburg zijn waar iedereen graag een auto of bus huurt. Wij zitten niet voor niets op verschillende plekken in Limburg. Wil je dus een personenbus huren in Weert? Dat kan bij Adrem. Wij onderscheiden ons van andere autoverhuurbedrijven door écht te luisteren naar onze huurders. Bovendien garanderen wij dat wij doen wat wij beloven. Jouw doel is ons doel: dat je veilig en met het voertuig naar jou wens op de plaats van je bestemming komt en ook weer terug.

100% vervoersgarantie: Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.

Géén onverwachte kosten: Je betaald alleen wat vooraf afgesproken is.

Gratis annuleren: Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.

Adresgegevens

Adrem autoverhuur Roermond

Uw adres voor voertuigverhuur in Roermond.

Adres: Burghoffweg 9, 6042 EX Roermond

Telefoonnummer: 0475 202 420

Email: Roermond@ad-rem.nl