Personenbus huren in Sittard

Bij Adrem Autoverhuur

Ben je op zoek naar passend vervoer en wil je een personenbus huren in Sittard? Bij Adrem Autoverhuur kun je betrouwbaar en goedkoop vervoer regelen! Naast het feit dat je bij ons een personenbusje kunt huren in Sittard, is het bij Adrem ook mogelijk om een auto of bestelbus te huren. Gemakkelijk en snel, veilig en betrouwbaar vervoer regelen, daar staan wij garant voor! Via onze gebruiksvriendelijk website vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw passend vervoer te vinden en te reserveren. Nadat je een reservering hebt geboekt, kun je het gekozen vervoersmiddel ophalen in één van onze vestigingen. Kies de vestiging het kortste bij jou in de buurt! Wij hanteren scherpe prijzen en duidelijke voorwaarden. Zo kan iedereen bij Adrem Autoverhuur zijn of haar gewenste voertuig huren tegen een betaalbare prijs.

Zou je graag meer informatie willen over hoe het huren van een personenbus in Sittard bij ons te werk gaat? Of zou je graag meer informatie willen over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag verder!

youtube-video-thumbnail

Goedkoop en betrouwbaar een personenbusje huren in Sittard

Ben je woonachtig in Sittard of omgeving, maar heb je niet het juiste vervoer ter beschikking? Twijfel dan niet om contact op te nemen met Adrem Autoverhuur. Wellicht wil je graag met meerdere personen een aantal dagen op pad gaan, maar beschik je niet over genoeg ruimte in jouw huidige vervoersmiddel. Dan is het wellicht handig om een personenbus te huren in Sittard. Ook handig voor als je een personeelsuitje hebt, waarbij je meerdere werknemers moet kunnen vervoeren.

Wij beschikken over een ruim aanbod aan personenbusjes, verspreid over onze locaties in Limburg. Ons aanbod personenbussen bestaat uit 3 categorieën. Deze zijn: dubbelcabine bussen voor 6 personen, personenbussen voor 9 personen én personenbussen mét automaat voor 9 personen. Elk van onze personenbussen mogen bestuurd worden met een standaard B-rijbewijs. Adrem heeft voor elke groepsgrootte en voor elk doeleinde de gewenste optie voor jou. Hieronder lichten we ons aanbod van personenbussen in Sittard en andere locaties nog even verder toe.

personenbus huren urmond

Dubbelcabine bus voor 6 personen (handgeschakeld)

De dubbelcabine die je bij ons kunt huren, beschikt over de meeste laadruimte van al onze personenbussen. Met ruim 4.219 liter bagageruimte kan het hele gezelschap hun koffers kwijt achterin. Dan blijft er alsnog genoeg ruimte over voor andere spullen. De dubbelcabine is een handige optie wanneer je een tijd wilt gaan kamperen of touren. Ideaal voor al jouw campingspullen, maar ook voor de wintersport of fietsreizen. In de laadruimte passen namelijk gemakkelijk al jouw fiets-, ski –en snowboardspullen. De bus is voorzien van airconditioning en is handgeschakeld.

Personenbus voor 9 personen (handgeschakeld én automaat)

Voor de iets grotere groepen, hebben we 2 soorten personenbussen voor 9 personen ter beschikking. Een versie is handgeschakeld en de andere is een automaat. Beiden beschikken over 1.439 liter laadruimte. Genoeg voor minstens 3 koffers en 6 tassen. Deze bus is ideaal voor gezinnen, vrienden, familie of sportteams. Deze bussen zijn handig voor korte reizen, zoals een dagtrip, weekend of midweek eropuit. Ook al onze 9-persoons bussen zijn voorzien van airco en beschikken over de juiste banden voor het seizoen. Zo kun jij er met jouw gezelschap veilig op uit gaan!

Bepaal jouw eigen tarief bij een personenbus huren in Sittard

Een personenbusje huren in Sittard bij Adrem Autoverhuur is makkelijk en voordelig. Zo is het bij ons mogelijk om te huren per gereden kilometer. Hierdoor betaal je nooit te veel tijdens jouw huurperiode. Geef gewoonweg van tevoren jouw maximaal geschatte kilometers op via ons online reserveringsformulier. Op deze manier ben je daadwerkelijk kwijt wat je gereden hebt en geen cent meer. Zo ben je bij Adrem altijd het goedkoopste uit. Mocht je onverwachts net iets meer gereden hebben dan aangegeven? Geen probleem! Dan hanteren wij alsnog het goedkoopste tarief per kilometer. Ook krijg je bij ons achteraf geen rekening voor de brandstofkosten. Wanneer je een personenbus bij ons doet huren in Sittard, krijg je een volgetankt voertuig mee. Vóór het terugbrengen van het voertuig bij één van onze locaties, tank je deze gewoonweg weer vol. Zodoende is alles daarmee geregeld. De borg krijg je vanzelf teruggestort op jouw rekening na afloop.

U - Peugeot Boxer lang-hoog
personenbus huren sittard

Shortlease bij Adrem

Naast auto’s, bestelbussen en personenbussen huren in Sittard, kun je bij Adrem ook een shortlease van een auto regelen. Shortlease particulier, beter bekend als occasion lease, is het tijdelijk lenen van een personenauto voor een periode van tenminste 30 dagen. Hierbij heb je recht op zeer scherpe dagtarieven tijdens de lease periode. Om in aanmerking te komen voor een shortlease, moet je tenminste 25 jaar oud zijn. Een shortlease contract is, in tegenstelling to een leasecontract, altijd eerder op te zeggen en altijd zonder extra kosten. Hierbij moet er wel voldaan worden aan een huurperiode van tenminste 30 dagen, voordat het contract dagelijks opgezegd kan worden. Alle auto’s zijn bij ons all-risk verzekerd en je hoeft zelf geen wegenbelasting, reparatie- of onderhoudskosten te betalen. Deze neemt Adrem voor haar rekening.

Personenbusje huren in Sittard? Neem voor meer informatie contact op met ons team. Wij helpen jou dan graag verder!

De garanties van een personenbusje huren in Sittard bij Adrem

Graag zetten we alle garanties die wij bieden nog even voor je op een rij. Zo heb je in één oogopslag duidelijk wat wij van Adrem jou kunnen bieden als je ervoor kiest om bij ons een personenbus te huren in Sittard.

Door onze gebruiksvriendelijke website kun je op ieder moment van de dag gemakkelijk een verhuisbus huren in Sittard

Annuleren is altijd gratis

Wij leveren nieuwe en betrouwbare vervoersmiddelen zodat jij je veilig de weg op kunt

Een personenbus huren in Sittard kan voor een dagdeel, een hele dag of meerdere dagen

Wij hebben meerdere vestigingen in Zuid-Limburg waar je terecht kunt

Op al deze plekken werken uitsluitend zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers die jou met een glimlach op weg helpen

Je krijgt bij ons niet altijd waar je om vraagt, je krijgt bij ons juist datgene wat je nodig hebt

Wij helpen jou graag in je keuze voor de beste personenbus die geheel aan jouw wensen voldoet.

auto verhuur maastricht

Met deze voorwaarden en garanties willen wij graag hét autobedrijf van Zuid-Limburg worden waar iedereen graag terugkomt. Ons doel is dan ook om jouw veilig op weg te helpen. Dus wil jij een personenbusje huren in Sittard tegen een scherpe prijs? En wil jij onderweg niet voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor Adrem!

 

De garanties van Adrem

Wij willen hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg zijn waar iedereen graag een auto of bus huurt. Wij onderscheiden ons van andere autoverhuurbedrijven door écht te luisteren naar onze huurders. Bovendien garanderen wij dat wij doen wat wij beloven. Jouw doel is ons doel: dat je veilig en met het voertuig naar jou wens op de plaats van je bestemming komt en ook weer terug.

100% vervoersgarantie: Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.

Géén onverwachte kosten: Je betaald alleen wat vooraf afgesproken is.

Gratis annuleren: Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.

Adresgegevens

Adrem autoverhuur Sittard

Uw adres voor voertuigverhuur in Sittard.

Adres: Economiestraat 2, 6135 KV Sittard

Telefoonnummer: 046 202 1345

Email: sittard@ad-rem.nl