Personenbus huren

Susteren

Wil je goedkoop een personenbus huren in Susteren? Bij Adrem Autoverhuur Limburg kun je terecht voor het huren van een personenbus, maar ook voor een bestelbus of personenwagen. Naast dat het huren van een personenbus bij Adrem voordelig en veilig is kun je makkelijk via onze website reserveren zodat je alleen nog je personenbus hoeft komen op te halen bij een van onze filialen in Sittard, Heerlen, Roermond of Maastricht. Voor het huren hebben wij duidelijke en scherpe voorwaarden. Wij  zorgen ervoor dat je voor geen verrassingen komt te staan. Benieuwd naar het aanbod van personenbussen? Of heb je vragen? We vertellen je graag meer over een personenbus huren in Susteren bij Adrem.

bestelbus

Goedkoop een personenbusje huren in Susteren

Wil je met meerdere personen ergens naartoe gaan? Misschien wel een weekendje weg, een kinderfeestje, wintersport of een bedrijfsuitstapje? Daar heb je natuurlijk wel het juiste vervoer voor nodig. Bij Adrem Autoverhuur Limburg huur je gemakkelijk een personenbus huren in Susteren. Dit kan al voor één dag, dagdeel of meerdere dagen. Bij dit tarief betaal je alleen voor de huurperiode en de kilometers die je daadwerkelijk aflegt, en daarmee nooit teveel. Als je een personenbus gaat huren in Susteren kun je van maandag tot zaterdag bij een van onze filialen terecht. Natuurlijk kun je het ook makkelijk zelf regelen via onze website en kun je zelf bepalen wanneer jij de personenbus komt ophalen en terugbrengen. Liever een personenbus huren in Venray? Klik dan hier!

Tarieven personenbus huren Susteren

Bij Adrem hebben we wel 25% meer keuze verhuuropties dan bij andere bedrijven. Je krijgt dan ook niet wat je vraagt maar wat je nodig hebt. Dit realiseren we door middel van flexibele huurplannen die ervoor zorgen dat jouw flexibiliteit en gemak voorop staan zonder dat het ten koste gaat van een ander. Als je een personenbusje gaat huren in Susteren proberen wij met iedereen rekening te houden, ook het milieu. Wij zorgen er tenslotte voor dat zoveel mogelijk mensen van één auto gebruik kunnen maken. Wij willen hét autoverhuurbedrijf van Limburg worden waar iedereen heen gaat zijn of haar personenbus, bestelwagen of personenauto te huren. Ons doel is dan ook om jouw te helpen bij het vinden van de best passende personenbus en dat vinden wij fantastisch. Heb je vragen over het huren van een personenbus bij ons? Of wil je meer weten over hoe wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op via de website. We helpen je graag verder!

 

Personenbus huren in Susteren bij Adrem

Het is direct duidelijk dat wij een ruim aanbod aan personenbussen hebben die perfect zijn voor ieder uitje en alle vakanties. Wij hebben dan ook twee verschillende personenbussen die je kunt huren in Susteren. Neem bijvoorbeeld onze dubbelcabine bus die geschikt is voor 6 personen en wat spullen zoals fietsen, kampeerspullen of dozen. Daarnaast hebben we onze 9 personenbus, hier kunnen makkelijk 9 mensen in vervoerd worden voor bijvoorbeeld een vakantie, feestje, uitje of sportwedstrijd. Wij willen het huren bij ons zo goed mogelijk laten verlopen en daarom werken wij met drie garanties. Een van deze garanties is dat je altijd gratis mag annuleren wanneer je besluit dat het toch niet uitkomt. Een andere garantie is dat je bij ons nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Bij het huren van een personenbus in Susteren betaal je echt alleen wat vooraf is afgesproken. De laatste garantie is de 100% vervoersgarantie, wanneer je niet komt waar je moet zijn hoef je geen enkele cent te betalen. Onze huurders geven ons gemiddeld een 9 en daar zijn wij trots op. Wil jij gebruik maken van een van onze auto’s? Reserveer vandaag nog via onze website!

youtube-video-thumbnail

Over Adrem autoverhuur

Wij willen hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg zijn waar iedereen graag een personenbusje komt huren nabij Susteren. Wij onderscheiden ons van andere autoverhuurbedrijven door écht te luisteren naar onze huurders. Bovendien garanderen wij dat we doen wat wij beloven. Jouw doel is ons doel: dat je veilig én met het voertuig naar jou wens op de plaats van je bestemming komt en ook weer terug. Wij vinden het fantastisch om iedereen aan een geschikt vervoer te helpen en vinden persoonlijk contact dan ook erg belangrijk. Ons personeel staat altijd voor iedereen klaar om te helpen met een glimlach op hun gezicht. Naast professionaliteit vinden wij humor dan ook erg belangrijk. Wij verhuren uitsluitend auto’s van een goede kwaliteit en een hoge betrouwbaarheid, zo zorgen we er voor dat jij met alle vertrouwen de weg op kunt. Jouw reis is onze bestemming en wij doen er alles aan om deze zo goed mogelijk te laten verlopen. Wil jij bij ons een personenbus huren in Susteren? Wij zijn jou graag binnenkort bij een van onze locaties!

De garanties van Adrem autoverhuur Limburg

100% vervoersgarantie: Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.

Géén onverwachte kosten: Je betaald alleen wat vooraf afgesproken is.

Gratis annuleren: Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.