Personenbus huren

Urmond

Woon je in Zuid-Limburg en ben je op zoek naar een personenbus om te huren in Urmond en omgeving? Dan ben je bij Adrem aan het juiste adres! Met vier vestigingen door heel Limburg, zit er altijd wel een Adrem bij jou in de buurt. Dus ook als je op zoek bent naar een personenbus om te huren in Urmond, kun je bij ons terecht. Wij hebben een zeer uitgebreid wagenpark waar je onder andere personenbussen, verhuiswagens, auto’s en nog veel meer vindt. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

personenbus huren urmond

Een personenbusje huren in Urmond

Binnenkort een feestje in de buurt? Of ga je ergens naartoe met een gezelschap? Dan kan het nog wel eens voordelig zijn om een personenbusje te huren in Urmond. In ons uitgebreide wagenpark vind je ook diverse personenbussen die uitermate geschikt zijn voor het vervoeren van gezelschappen. Ideaal voor als jij met je vriendengroep naar een concert gaat of voor het bedrijfsuitje met collega’s. Voor welke gelegenheid jij de personenbus ook wilt huren in Urmond: bij Adrem vind je altijd een geschikt voertuig.

Er is een ruime keuze aan personenbussen in verschillende categorieën. Zo is er de dubbelcabine (6 persoons), personenbussen handgeschakeld (9 persoons) en automaat personenbussen (9 persoons). Er is dus echt voor ieder wat wils. Als je met een relatief kleinere groep gaat kun je het beste de dubbelcabine pakken, het grote voordeel hiervan is dat er ook nog veel ruimte is voor eventuele bagage. Als je met wat meer personen bent, is het aan te raden om de handgeschakelde óf automatische personenbus voor 9 personen te pakken. Maar maak je geen zorgen, ook in deze personenbussen is genoeg ruimte voor bagage!

Rijbewijs personenbus huren Urmond

Al onze personenbussen mogen worden bestuurd met een standaard B-rijbewijs. Omdat we de keuze hebben tussen zowel handgeschakelde als automatische bussen, kunnen ze door iedereen met een B-rijbewijs worden bestuurd. Dat is natuurlijk wel zo handig! Wil je een personenbusje huren in Urmond en vraag jij je af welk voertuig het beste bij de gelegenheid past? Wij adviseren je graag!

Met bagage op pad

Als je met een groep op pad gaat, wil je natuurlijk ook wat bagage mee kunnen nemen. Gelukkig hebben al onze personenbus voldoende laadruimte. Onze dubbelcabine heeft een bagageruimte van maar liefst 4.219 liter en onze 9-persoonsbussen hebben een bagageruimte van 1.439 liter. Genoeg ruimte voor koffers en (weekend)tassen, dus!

Naast personenbussen, verhuren we bij Adrem Limburg ook verhuisbussen en bestelbussen in Urmond!

youtube-video-thumbnail

Personenbusje huren in Urmond bij Adrem

Als je een personenbusje wilt huren in Urmond, dan ben je bij Adrem aan het juiste adres. Want wij helpen je op (de) weg naar bestemming en natuurlijk ook weer terug. Gebeurt er onverhoopt iets waardoor het dagje uit, weekendje weg of misschien wel de vakantie niet meer door kan gaan? Dan kun je bij ons altijd gratis annuleren. Je kunt dus echt zorgeloos een personenbusje huren in Urmond. Daarnaast hebben wij een zeer gebruiksvriendelijke website met een online reserveringssysteem. Je kunt dus heel snel en eenvoudig een personenbus huren in Urmond, of een ander voertuig naar keuze. Vervolgens kun je het voertuig ophalen bij een van onze vestigingen verspreid door Limburg. Je vindt ons in Heerlen, Maastricht, Sittard en Roermond. Er is dus altijd een Adrem locatie bij jou in de buurt!

De garanties van Adrem autoverhuur Limburg

100% vervoersgarantie: Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.

Géén onverwachte kosten: Je betaald alleen wat vooraf afgesproken is.

Gratis annuleren: Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.