Verhuisbus huren in Born

Bij Adrem Autoverhuur

We krijgen allemaal wel eens te maken met een verhuizing. Het kan zijn dat je zelf gaat verhuizen of dat je een vriend of familielid uithelpt. Een verhuizing zal meestal minimaal 1 dag in beslag nemen, althans als het over spullen wegbrengen gaat. Het uitzoeken en inpakken van spullen zal namelijk ook nog gedaan moeten worden. Als je gaat verhuizen in Born, dan is het wellicht verstandig om vervoer te regelen met voldoende ruimte. Mocht je het namelijk met jouw eigen auto willen doen, dan zul je vaak op en neer komen te rijden. In zulke gevallen kun je het beste een verhuisbus huren in Born. Adrem Autoverhuur Limburg staat dan altijd voor je klaar. Met een ruim aanbod aan verschillende transport mogelijkheden, kun je bij Adrem altijd terecht voor jouw specifieke wensen.

youtube-video-thumbnail

Soorten bestel- en verhuisbussen

Bij Adrem beschikken we over 5 soorten bestelbussen. Afhankelijk van wat jij nodig hebt voor jouw verhuizing, is er een bijpassend voertuig om uit te kiezen. Om alleen kleinere spullen te verhuizen, kun je het beste kiezen voor de bestelauto, kleine bestelbus of standaard bestelbus. In de bestelauto passen ongeveer 8 verhuisdozen, in de kleine bestelbus ongeveer 12 verhuisdozen en in de standaard versie ongeveer 20 dozen. Een kleiner verhuisbusje huren in Born en omstreken is ideaal nadat alle meubels al verhuisd zijn.

Voor het verhuizen van grotere spullen, kun je het beste gebruik maken van de grote bestelbus én van de bestelbus meubelbox met laadlift. Deze voertuigen zijn uitermate geschikt om meubilair mee te vervoeren. In de grote bestelbus kunnen 3 mensen voorin zitten en in de laadruimte is plek voor maar liefst 30 verhuisdozen óf enkele meubels. Wil je meteen meerdere, zware meubels kunnen vervoeren? Dan is de bestelbus meubelbox met laadlift de beste optie voor jou. Dankzij de handige laadlift krijg je elk meubelstuk makkelijk in- en uitgeladen.

personenbus huren urmond

Informatie over onze bestelbussen

Het is handig om te weten dat je al onze bestelbussen met een standaard rijbewijs B mag besturen. Zo kan iedereen gebruik maken van het wagenpark van Adrem. Verder zijn de voertuigen van meerdere gemakken voorzien, waaronder airconditioning bij alle uitvoeringen. Onze bestelauto’s- en bussen zijn allemaal handgeschakeld, in tegenstelling tot onze collectie personenbussen. Je kunt bij ons al een bestelbus huren vanaf €9,90 per dagdeel voor de kleinste uitvoering. De grootste bestelbus met laadlift kun je al vanaf €49,90 per dagdeel reserveren. Voor meer informatie over ons assortiment, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook als je wilt weten hoe een verhuisbus huren in Born precies in zijn werk gaat bij Adrem Autoverhuur.

Mogelijkheden en garanties van Adrem

Wanneer je een voertuig huurt, wil je er zeker van zijn dat alles goed geregeld is voor je. Je wilt achteraf namelijk niet voor onverwachte kosten komen te staan. Bij Adrem krijg je 100% vervoersgarantie. Mocht er om welke reden dan ook onderweg iets gebeuren met het voertuig, dan betaal je daar natuurlijk niets voor. Wij zijn namelijk goed verzekerd voor zulke gevallen. Daarnaast doen wij ook niet aan kleine lettertjes en daarmee dus ook niet aan onverwachte kosten achteraf. De prijs die vooraf bekend is bij je, zal ook de uiteindelijke prijs zijn. Daarnaast is het altijd mogelijk om bij ons gratis een reservering te annuleren.

Bus huren per kilometer of per dagdeel

Wil je een verhuisbusje huren in Born, maar weet je nog niet of het dat waard is? Bij Adrem hoef je niet te kiezen. Je betaalt namelijk alleen voor wat je nodig hebt. Kies bijvoorbeeld uit een verhuisburen huren per kilometer óf per dagdeel. Als je zeker weet tussen welke tijdsperiode je een busje nodig hebt, dan kun je het beste kiezen voor huren per dagdeel. Mocht je een bepaalde afstand moeten overbruggen, dan kies je het beste voor huren per kilometer. Bij deze optie is het zo, dat je vooraf een schatting geeft van het aantal te rijden kilometers. Mocht je daar onder zitten ná jouw huurperiode, dan betaal je alleen voor wat je gereden hebt. Als je onverwachts boven de geschatte kilometers uitkomt, hoef jij je geen zorgen te maken. Dan geldt ons standaard, goedkope kilometertarief. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om een bestelbus voor meerdere dagen te huren.

U - Peugeot Boxer lang-hoog
auto verhuur maastricht

De garanties van een verhuisbusje huren in Born bij Adrem

Graag zetten we alle garanties die wij bieden nog even voor je op een rij. Zo heb je in één oogopslag duidelijk wat wij van Adrem jou kunnen bieden als je ervoor kiest om bij ons een verhuisbus te huren in Born.

Door onze gebruiksvriendelijke website kun je op ieder moment van de dag gemakkelijk een verhuisbus huren in Born

Annuleren is altijd gratis

Wij leveren nieuwe en betrouwbare vervoersmiddelen zodat jij je veilig de weg op kunt

Een verhuisbusje huren in Born kan voor een dagdeel, een hele dag of meerdere dagen

Wij hebben meerdere vestigingen in Zuid-Limburg waar je terecht kunt

Op al deze plekken werken uitsluitend zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers die jou met een glimlach op weg helpen

Je krijgt bij ons niet altijd waar je om vraagt, je krijgt bij ons juist datgene wat je nodig hebt

Wij helpen jou graag in je keuze voor de beste verhuis die geheel aan jouw wensen voldoet.

De garanties van Adrem

Wij willen hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg zijn waar iedereen graag een auto of bus huurt. Wij onderscheiden ons van andere autoverhuurbedrijven door écht te luisteren naar onze huurders. Bovendien garanderen wij dat wij doen wat wij beloven. Jouw doel is ons doel: dat je veilig en met het voertuig naar jou wens op de plaats van je bestemming komt en ook weer terug.

100% vervoersgarantie: Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.

Géén onverwachte kosten: Je betaald alleen wat vooraf afgesproken is.

Gratis annuleren: Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.

Adresgegevens

Adrem autoverhuur Sittard

Uw adres voor voertuigverhuur in Sittard.

Adres: Economiestraat 2, 6135 KV Sittard

Telefoonnummer: 046 202 1345

Email: sittard@ad-rem.nl