Moet je verhuizen en woon je in de regio Parkstad? Dan kun je eenvoudig een verhuisbus huren in Heerlen. Adrem Autoverhuur heeft verschillende formaten bestelbussen beschikbaar.

Advies

Of je nu een wasmachine moet verhuizen, of de inhoud van een hele woning, wij hebben meestal wel een geschikte verhuisbus voor je te huur. Je kunt gerust contact met ons opnemen om advies te vragen welke verhuisbus voor jouw verhuizing het meest geschikt is. Op onze pagina Bestelbus huren staan de verschillende formaten allemaal overzichtelijk op een rij.

Verhuisbus huren HeerlenVerhuisbus voor een uur of een dagdeel

Als je maar een kleine verhuizing hebt, of misschien zelfs maar voor 1 uur een verhuisbus nodig hebt, kun je ook bij ons terecht. Je kunt ook voor een uur of een dagdeel een verhuisbus huren Heerlen. Dat scheelt ten opzichte van een hele dag huren.

Verhuisbus kilometervrij huren

Je kunt bij Adrem altijd kiezen uit 2 tarieven: huren per kilometer of kilometervrij huren. Wanneer je meer dan 500 km per dag moet rijden, kun je het beste voor het laatste tarief kiezen. Dan hoef je je tijdens de reis geen zorgen te maken om de overkilometers die je zou moeten betalen; je huurt in dat geval voor een vast bedrag voor onbeperkte kilometers.

Wanneer je niet zo ver hoeft, kun je beter een verhuisbus huren per kilometer: in dat geval betaal je alleen maar voor de kilometers die u echt rijdt.