Verhuisbus huren in Heerlen

Bij Adrem Autoverhuur

Woon je in de regio Heerlen en ben je van plan te gaan verhuizen? Dan kunnen we je bij Adrem Autoverhuur verder helpen, want een verhuisbus huren in Heerlen gaat bij ons snel én gemakkelijk. Bij een verhuizing komt er natuurlijk al genoeg om de hoek kijken. Spullen inpakken, terug uitpakken en dan hebben we het nog niet eens gehad over alle administratieve taakjes die uitgevoerd moeten worden. Door bij ons een verhuisbus te huren in Heerlen kun je in ieder geval één belangrijke taak van het lijstje afvinken, namelijk je inboedel van het oude naar het nieuwe pand overbrengen. Dankzij ons ruime aanbod aan verhuisbussen in verschillende formaten hebben wij al veel tevreden klanten mogen helpen. Wij zullen ervoor zorgen dat jij je in ieder geval niet meer druk hoeft te maken over vervoer, want wij hebben ongeacht de omvang van de verhuizing altijd de juiste verhuisbus beschikbaar. Een verhuisbusje huren in Heerlen, dat doe je dus bij Adrem!

youtube-video-thumbnail

Wanneer kun je het beste een verhuisbus huren in Heerlen?

We raden je overigens wel aan om op tijd een verhuisbus bij ons te reserveren, zodat je mogelijke teleurstelling kunt voorkomen. Doorgaans worden de meeste verhuisbussen bij ons in Heerlen verhuurd op zaterdagen. Dat is natuurlijk niet heel vreemd, want een zaterdag is voor de meesten de fijnste dag om te verhuizen. Zowel jij als vrienden en familie hebben dan vrij van werk, waardoor er genoeg handen vrij zijn om het zware werk op te knappen en er hoeft niemand verlof op te nemen. Daarom raden we je aan om twee tot drie weken voor de verhuizing al een verhuisbus bij ons te reserveren. Dan ben je er  in ieder geval van verzekerd dat je op tijd een verhuisbusje kunt huren in Heerlen. Uiteraard kun je ook nog eerder je reservering plaatsen. Want hoe eerder je bent, hoe meer keus er beschikbaar is. Wil je op een zondag of een doordeweekse dag een verhuisbus huren in Heerlen? Dan is het mogelijk om dichter bij de verhuisdatum een reservering plaatsen. Op deze dagen is het namelijk vaak een stuk rustiger.

personenbus huren urmond

Hoelang kun je een verhuisbus huren in Heerlen?

Over het algemeen doet niemand meerdere dagen over een verhuizing. Als je er zeker van wilt zijn dat je genoeg tijd hebt om te verhuizen. Dan raden we je aan om een verhuisbus te huren in Heerlen voor een gehele dag. Ben je er echter zeker van dat je de verhuisbus geen hele dag nodig gaat hebben, dan kun je deze ook per dagdeel huren. Bij Adrem autoverhuur is er voor iedere benodigde grootte een verhuisbus beschikbaar.

Welk formaat verhuisbusje om te huren in Heerlen heb je nodig?

Vraag jij je af of wij een verhuisbus hebben van het formaat dat je zoekt? Dan kun je contact met ons op nemen of in ons aanbod rondneuzen. We hebben alle formaten verhuisbus die er zijn. Je kunt er dus gewoon van op aan dat je bij ons de juiste verhuisbus kunt huren. We hebben meerde locaties in Limburg waar meerdere verhuisbus formaten te vinden zijn. Wij adviseren je graag als je er niet uit mocht komen. Bij Adrem Heerlen staan we voor je klaar!

Jouw verhuurbedrijf van Parkstad en omstreken

Adrem Autoverhuur heeft als doel om hét autoverhuurbedrijf van Heerlen en omstreken te zijn. Bij ons wilt iedereen in Limburg graag een auto of bus huren. Waardoor komt dat? Doordat wij écht luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten en ons zodoende kunnen onderscheiden van de concurrentie. Bovendien is er bij Adrem Autoverhuur sprake van een 100% vervoersgarantie. Dat wilt zeggen: krijg je onverhoopt pech met één van onze voertuigen en kom je niet op de plaats van bestemming? Dan zorgen wij voor vervangend vervoer én hoef jij niets hiervoor te betalen. Dat is nu betrouwbaar een verhuisbus huren in Heerlen bij Adrem Autoverhuur. Wij hebben immers een gezamenlijk doel: jouw veilig en met het juiste voertuig van A naar B brengen.

U - Peugeot Boxer lang-hoog
auto verhuur maastricht

Adrem Autoverhuur is een gemakkelijke keuze

Als het nog niet helemaal duidelijk is waarom je voor ons moet kiezen als verhuurbedrijf van motorvoertuigen. Dan zetten we het graag nog even voor je op een rijtje:

Bij ons krijg je niet altijd wat je vraagt, maar juist datgene wat jij nodig hebt;

Plezier in het werk staat hoog bij ons in het vaandel, daarom kun je bij ons huren met een gezonde dosis humor;

Wij zijn dolgelukkig, wanneer we jou aan een geschikte verhuisbus helpen;

Bij ons kun je altijd gratis annuleren;

Bij ons kun je bij drie vestigingen in Zuid-Limburg terecht;

Een verhuisbusje huren in Heerlen is bij Adrem Autoverhuur gemakkelijk én snel.

De garanties van Adrem autoverhuur Limburg

Wij willen hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg zijn waar iedereen graag een auto of bus huurt. Wij onderscheiden ons van andere autoverhuurbedrijven door écht te luisteren naar onze huurders. Bovendien garanderen wij dat wij doen wat wij beloven. Jouw doel is ons doel: dat je veilig en met het voertuig naar jou wens op de plaats van je bestemming komt en ook weer terug.

100% vervoersgarantie: Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.

Géén onverwachte kosten: Je betaald alleen wat vooraf afgesproken is.

Gratis annuleren: Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.

Adresgegevens

Adrem autoverhuur Heerlen

Uw adres voor voertuigverhuur in Heerlen.

Adres: Wijngaardsweg 60, 6412 PJ Heerlen

Telefoonnummer: 045 563 4000

Email: heerlen@ad-rem.nl