Moet je verhuizen en woon je in de regio Parkstad? Dan kun je eenvoudig een verhuisbus huren in Heerlen. Adrem Autoverhuur heeft verschillende formaten bestelbussen beschikbaar.

Advies verhuisbus huren Heerlen

Of je nu een wasmachine moet verhuizen, of de inhoud van een hele woning, wij hebben meestal wel een geschikte verhuisbus voor je te huur. Je kunt gerust contact met ons opnemen om advies te vragen welke verhuisbus voor jouw verhuizing het meest geschikt is. Op onze pagina Bestelbus huren staan de verschillende formaten allemaal overzichtelijk op een rij.

Verhuisbus huren HeerlenVerhuisbus voor een uur of een dagdeel

Als je maar een kleine verhuizing hebt, of misschien zelfs maar voor 1 uur een verhuisbus nodig hebt, kun je ook bij ons terecht. Je kunt ook voor een uur of een dagdeel een verhuisbus huren in Heerlen. Dat scheelt ten opzichte van een hele dag huren.

Verhuisbus kilometervrij huren

Je kunt bij Adrem altijd kiezen uit 2 tarieven: huren per kilometer of kilometervrij huren. Wanneer je meer dan 500 km per dag moet rijden, kun je het beste voor het laatste tarief kiezen. Dan hoef je je tijdens de reis geen zorgen te maken om de overkilometers die je zou moeten betalen; je huurt in dat geval voor een vast bedrag voor onbeperkte kilometers.

Wanneer je niet zo ver hoeft, kun je beter een verhuisbus huren in Heerlen per kilometer: in dat geval betaal je alleen maar voor de kilometers die u echt rijdt.

Over Adrem autoverhuur

Wij willen hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg zijn waar iedereen graag een auto of bus huurt. Wij onderscheiden ons van andere autoverhuurbedrijven door écht te luisteren naar onze huurders. Bovendien garanderen wij dat wij doen wat wij beloven. Jouw doel is ons doel: dat je veilig en met het voertuig naar jou wens op de plaats van je bestemming komt en ook weer terug.

  Waarom Adrem Autoverhuur?

  wij vinden het fantastisch om jou aan een geschikte bestelbus te helpen
  je krijgt bij Adrem niet altijd wat je vraagt, maar wat je nodig hebt
  wij vinden humor belangrijk in ons werk, en lachen graag
  3 vestigingen in Zuid-Limburg
  altijd gratis annuleren
  belachelijk simpel een auto of bestelbus huren