Verhuisbus huren in Kerkrade

Bij Adrem Autoverhuur

Wil je een verhuisbus huren in Kerkrade? Dan ben je bij Adrem Autoverhuur aan het juiste adres! Wij begrijpen dat verhuizingen veel tijd en moeite kosten. Voornamelijk het slepen en sjouwen van meubilair kan voor problemen zorgen. Met het juiste vervoersmiddel maak je het jezelf al een stuk makkelijker. Bij Adrem kun je verschillende soorten verhuisbussen huren. Van kleine bestelbussen tot grotere varianten met laadlift. Voor elk soort verhuizing hebben wij het juiste vervoersmiddel ter beschikking. Op onze gebruiksvriendelijke website vind je verdere informatie over de huurmogelijkheden bij Adrem. Ook kun je altijd vrijblijvend telefonisch contact opnemen met één van onze vestigingen. Een van onze medewerkers staat jou dan graag te woord. Het is vaak zo dat als je een verhuisbusje gaat huren in Kerkrade, je deze dezelfde dag nog kunt komen ophalen.

youtube-video-thumbnail

Welk verhuisbusje kun je huren in Kerkrade?

Of je enkel nieuwe meubels in jouw woning wilt of volledig gaat verhuizen, bij elke verhuizing past een geschikt vervoersmiddel. Als je een verhuisbus gaat huren in Kerkrade of omgeving, dan is het handig om te weten hoeveel spullen je gaat verplaatsen. Adrem Autoverhuur heeft voor elke situatie de juiste verhuisbus.

Soorten verhuisbussen

De 2 kleinste varianten zijn de bestelauto en de kleine bestelbus. Deze uitvoeringen zijn uitermate geschikt voor de kleine verhuizingen of een trip naar de bouwmarkt. In beide voertuigen passen voorin 2 personen, met achterin ruimte voor 8 tot 12 verhuisdozen. De bestelauto heeft 3m3 laadruimte en de kleine bestelbus 6m3 laadruimte.

Daarna volgen de standaard bestelbus met 8m3 laadruimte en de grote bestelbus met 11m3 laadruimte. Wanneer je één van deze twee verhuisbussen gaat huren in Kerkrade, ben je verzekerd van 3 zitplaatsen voorin. Deze verhuisbusjes kunnen respectievelijk 20 en 30 verhuisdozen vervoeren. Je hoeft natuurlijk niet in Kerkrade te wonen om een verhuisbus te kunnen huren. Adrem Limburg zit door heel Limburg. Een verhuisbus huren in Weert is dus bijvoorbeeld ook geen moeite.

Wil je het groots aanpakken door te kiezen voor een laadruimte van 20m3? Dan kom je uit bij de bestelbus meubelbox met laadlift. Deze verhuisbus is bedoeld om grote ladingen met gemak in- en uit te laden. Ideaal dus voor grote verhuizingen.

Al onze verhuisbussen in Kerkrade en elders zijn handgeschakeld, voorzien van airconditioning en mogen bestuurd worden met een rijbewijs B. Voor meer informatie over de verschillende uitvoeringen verhuisbussen, kun je contact opnemen via de website, telefonisch of via e-mail.

verhuisbus huren kerkrade

Adrem vestigingen in Limburg

Door de jaren heen hebben wij een goed bestand opgebouwd in de regio Zuid-Limburg. Inmiddels kunnen wij met trots zeggen dat wij 4 vestigingen in deze regio hebben. Hierdoor moet het huren van een vervoersmiddel toegankelijker worden voor iedereen. Met vestigingen in Maastricht, Heerlen, Sittard en Roermond hebben wij door de jaren heen al veel mensen mogen helpen. Door de 20 jaar ervaring die wij hebben, kunnen wij jou goed verder op weg helpen. Wij garanderen altijd 100% vervoersgarantie en kom je nooit voor onverwachtse kosten te staan. Annuleren is bij Adrem altijd gratis!

Makkelijk online in één overzicht huren

Bij Adrem proberen wij altijd zo transparant mogelijk en duidelijk onze voorwaarden te formuleren. Geen kleine lettertjes en achteraf niet onverwachts extra kosten moeten betalen. Zodra je op onze website een voertuig wilt huren, krijg je 2 opties te zien. Huren per dagdeel of huren per dag. Als achteraf blijkt dat je alsnog langer wilt huren dan jouw eerst gekozen huuroptie, is het vaak geen probleem om langer te huren. Dit is natuurlijk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze voertuigen.

auto verhuur maastricht

De garanties van een verhuisbusje huren in Kerkrade bij Adrem

Graag zetten we alle garanties die wij bieden nog even voor je op een rij. Zo heb je in één oogopslag duidelijk wat wij van Adrem jou kunnen bieden als je ervoor kiest om bij ons een verhuisbus te huren in Kerkrade.

Door onze gebruiksvriendelijke website kun je op ieder moment van de dag gemakkelijk een verhuisbus huren in Kerkrade

Annuleren is altijd gratis

Wij leveren nieuwe en betrouwbare vervoersmiddelen zodat jij je veilig de weg op kunt

Een verhuisbusje huren in Kerkrade kan voor een dagdeel, een hele dag of meerdere dagen

Wij hebben meerdere vestigingen in Zuid-Limburg waar je terecht kunt

Op al deze plekken werken uitsluitend zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers die jou met een glimlach op weg helpen

Je krijgt bij ons niet altijd waar je om vraagt, je krijgt bij ons juist datgene wat je nodig hebt

Wij helpen jou graag in je keuze voor de beste verhuis die geheel aan jouw wensen voldoet.

Wil je huren via onze website? Klik dan op jouw gewenste voertuig en kies een vestiging bij jou in de buurt. Als je een bus in Kerkrade wilt huren, dan is de dichtstbijzijnde vestiging die in Heerlen. Vervolgens geef je een schatting op van het geschatte aantal te rijden kilometers. Afhankelijk van wat je na afloop daadwerkelijk hebt gereden, wordt het verschil goed gemaakt met de huurder. Kies vervolgens de gewenste datum van ophalen en van terugbrengen. Het is ook mogelijk om een prijsopgave per mail te ontvangen.

De garanties van Adrem

Wij willen hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg zijn waar iedereen graag een auto of bus huurt. Wij onderscheiden ons van andere autoverhuurbedrijven door écht te luisteren naar onze huurders. Bovendien garanderen wij dat wij doen wat wij beloven. Jouw doel is ons doel: dat je veilig en met het voertuig naar jou wens op de plaats van je bestemming komt en ook weer terug.

100% vervoersgarantie: Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.

Géén onverwachte kosten: Je betaald alleen wat vooraf afgesproken is.

Gratis annuleren: Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.

Adresgegevens

Adrem autoverhuur Sittard

Uw adres voor voertuigverhuur in Sittard.

Adres: Economiestraat 2, 6135 KV Sittard

Telefoonnummer: 046 202 1345

Email: sittard@ad-rem.nl