Binnenkort verhuizen? Bij Adrem kun je eenvoudig een verhuisbus huren in Maastricht. Of het nu gaat om het vervoer van iets kleins, of het verhuizen van een hele woning, wij hebben bijna altijd wel een geschikte verhuisbus voor je.

Welke verhuisbus huren in Maastricht?

Dat hangt er natuurlijk van af hoeveel spullen je wilt gaan verhuizen. Wanneer je alleen een koelkast moet vervoeren, heb je genoeg aan een bestelauto. Maar bij de verhuizing naar een andere studentenkamer is meestal een grotere bestelbus nodig. Als je een hele flat of eensgezinswoning moet verhuizen, kun je beter een verhuisbus huren in Maastricht mét een meubelbox. Als je niet zeker weet welk formaat verhuisbus je nodig hebt, kun je ons bellen (043-3521100) of op de pagina Bestelbus huren kijken.

Verhuisbus huren, busje hurenWanneer ga je verhuizen?

Zorg dat je op tijd een verhuisbus reserveert. De drukste dagen om een bestelbus te huren in Maastricht zijn de zaterdagen. Als je op zaterdag een bestelbus nodig hebt, kun je deze het beste 2-3 weken van tevoren reserveren. Op zondag of een doordeweekse dag is het vaak wat rustiger, dan kun je korter van tevoren reserveren.

Hoever ga je verhuizen?

Je kunt bij Adrem altijd kiezen uit 2 soorten tarieven: een bestelbus huren in Maastricht per kilometer of huren met onbeperkte kilometers. Als je niet ver hoeft, kun je het beste kiezen voor het huren per kilometer. Hierbij betaal je alleen voor de kilometers die je echt moet rijden, en daarmee nooit teveel.

Als je verder weg moet (meer dan 500 km per dag), kies dan voor ons tarief met onbeperkte kilometers. Dan hoeft je je geen zorgen te maken over het betalen voor overkilometers; die heb je daarmee al afgekocht.

Als je niet zeker weet hoeveel kilometer je moet gaan rijden, neem dan gerust contact met ons op. Wij rekenen met plezier voor je uit welk tarief het voordeligst voor je is.

Een verhuisbus huren in Maastricht: makkelijk, snel en voordelig bij Adrem Autoverhuur!