Verhuisbus huren

Bij Adrem Limburg

Adrem Autoverhuur biedt verschillende formaten verhuisbussen aan. Van een kleine bestelauto met 3 m³ laadruimte tot een bestelbus met meubelbox en laadlift om een complete verhuizing mee te doen. Voor de meeste verhuizingen kun je bij ons wel een geschikte verhuisbus vinden. Als je niet weet welk formaat je nodig hebt, kun je gerust contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag over de grootte van de verhuisbus die het meest geschikt voor je is.

Adrem-sfeerbeeld-bestelbus-r-min

Verhuisbus huren voor een middag

Je kunt een verhuisbus voor een hele dag huren, maar bij Adrem is het ook mogelijk om een verhuisbus voor een dagdeel te huren. Daarmee ben je nog voordeliger uit. Je betaalt daarmee alleen maar voor de tijd dat je werkelijk een bestelbus nodig hebt. Daarbovenop betaal je een tarief per kilometer, zodat je uiteindelijk alleen voor de benodigde tijd en de benodigde kilometers huurt.

Verhuur locaties

Bij Adrem is het mogelijk om een verhuisbus te huren in Maastricht, Sittard, Heerlen én Roermond. Zo kunnen wij Geleen, Echt en de rest van Limburg voorzien van een verhuisbus.

youtube-video-thumbnail