Verhuisbus huren Venlo

Een verhuisbus huren in Venlo kan een handige oplossing zijn voor mensen die gaan verhuizen. Met een verhuisbus kun je gemakkelijk jouw bezittingen vervoeren van je oude naar je nieuwe woning. Bij Adrem Limburg huur je kwalitatieve bussen voor een lage prijs. Bij ons kun je gemakkelijk een busje reserveren via de website en deze staat gegarandeerd klaar op je reserveringsdatum. We bieden duidelijke voorwaarden, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk het hier en plaats direct je reservering.

verhuisbus huren venlo

Voordelen verhuisbus huren in Venlo

Het huren van een verhuisbus biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere vervoersopties tijdens een verhuizing. Enkele voordelen zijn:

 • Je kunt zelf bepalen wanneer en hoelang je de verhuisbus nodig heeft. Je kunt bij Adrem de bus huren voor een dagdeel, een dag of meerdere dagen achtereen.
 • Het huren van een verhuisbus is goedkoper dan het inhuren van een professioneel verhuisbedrijf.
 • Het huren van een verhuisbusje in Venlo is goedkoper dan zelf een bus aan te schaffen, aangezien je deze voor slechts een kort gebruik nodig hebt.
 • Jij behoudt de controle over je verhuizing en kunt je eigen tempo aanhouden.
youtube-video-thumbnail

De huurperiode

Je inboedel verhuizen probeer je meestal binnen een dag te doen. Als je er zeker van wilt zijn dat je niet je bus hoeft in te leveren, voordat je klaar bent, is het raadzaam je bus ietwat langer te huren. Bij Adrem is dit mogelijk. Je kunt de verhuisbus huren voor een dagdeel of hele dag. Ook voor meerdere dagen kun je onze verhuisbussen huren. De kosten van een verhuisbus huren verschilt daarom per persoon, maar een ding is zeker: je betaalt nooit te veel bij ons.

Verschillende soorten verhuisbussen bij Adrem Limburg

Bij Adrem Limburg vind je een uitgebreid assortiment bestelbussen, die geschikt zijn voor verschillende types verhuizingen. Onze bestelbus formaat S heeft 6m³ laadruimte en is prima geschikt voor de verhuizing van of naar een studentenkamer. De standaard bestelbus heeft een laadruimte van 8m³. Hij is makkelijk te besturen en kan ingezet worden voor een uitgebreide studentenkamer verhuizing of een middelgrote verhuizing. We hebben ook een grote bestelbus van 11m³, die geschikt is voor een verhuizing van een appartement. Als laatste hebben we een bestelbus van 20m³ laadruimte met een meubel box en laadlift. Onze verhuisbussen kunnen met een rijbewijs B bestuurd worden en hebben airco aan boord. Bovendien bieden wij alleen verhuisbusjes van gerenommeerde automerken aan, zoals Volkswagen, Ford en Peugeot.

Wanneer verhuisbus huren?

Het huren van een verhuisbus is een verstandige keuze in verschillende situaties. Hier zijn enkele gevallen waarin het huren van een verhuisbus aan te raden is:

 • Als je van plan bent om naar een nieuwe woning te verhuizen, biedt het huren van een verhuisbus een handige manier om je bezittingen te vervoeren.
 • Als je grote meubelstukken of andere grote items hebt gekocht, kun je een verhuisbus huren om ze veilig en gemakkelijk naar je huis te transporteren.
 • Voor het vervoeren van materiaal, stands of apparatuur naar evenementen of tentoonstellingen kan het huren van een verhuisbus handig zijn.
 • Bij Adrem bieden we ook verhuisgerei aan, die je bij de verhuisbus kunt huren zoals een laadlift en meubel box.

100% vervoersgarantie

Bij een verhuisbus huren in Venlo krijg je ook 100% vervoersgarantie. Dit houdt in dat wij je verzekeren dat jij en je inboedel altijd op je bestemming aankomen. We durven deze garantie te geven, omdat we garant staan voor de kwaliteit en veiligheid van ons wagenpark. Gebeurt er nu iets onderweg, waar jij niks aan kon doen, dan halen wij je op en brengen je alsnog naar je eindbestemming. Deze service verlenen we dan geheel gratis.

verhuisbus huren venlo

De garanties van Adrem Limburg

Kwaliteit en klantgerichtheid, dat zijn de kernwaarden waarnaar we streven. We willen de autoverhuurder van Limburg zijn, waar mensen graag hun voertuigen komen huren. Daarom onderscheiden wij ons van andere autoverhuurders door naar onze huurders te luisteren. Hierbij doen we wat we beloven. Waarom moet u dus een verhuisbus huren in Venlo bij Adrem Limburg? Dit zijn de redenen:

 • We helpen je graag aan het juiste voertuig.
 • Wij geven je wat je nodig hebt.
 • We zijn klantvriendelijk en helpen je met een lach en praatje.
 • We hebben meerdere filialen door Limburg, waardoor je altijd een vestiging in de buurt hebt. Wil je dus liever een verhuisbus huren in Maastricht of een verhuisbus huren in Sittard? Dan kan dit ook. Klik op de links voor meer informatie.
 • Je kunt gratis annuleren bij ons, wanneer je reserveringsdatum toch niet uitkomt.
 • We bieden een 100% vervoersgarantie.
 • Bij ons huur je eenvoudig en snel.
 • Je hebt geen onverwachte kosten bij ons. Onze voorwaarden zijn scherp en glashelder.