Waarom een auto of busje huren bij Adrem Autoverhuur?

Frits Pieper
20 aug 2018

Waarom zou je een auto huren bij Adrem Autoverhuur en niet bij een van onze concurrenten, zoals Europcar, Hertz of Sixt? De belangrijkste reden is de manier waarop je bij ons behandeld wordt.

Ruim 1.500 klanten die ons met gemiddeld een 9,1 beoordelen op Kiyoh kunnen het niet mis hebben, toch? Hoe het komt dat zij dik tevreden zijn?

Transparante tarieven

Nou, ten eerste vanwege onze transparante tarieven. Wij adverteren niet met vage all-in tarieven, waarbij je niet precies weet waarvoor je betaalt. In plaats daarvan kun je bij ons exact zien wat je aan kale huur, verzekering en per kilometer betaalt. Omdat het gros van onze klanten zakelijk huurt, adverteren we de prijs exclusief btw, omdat die voor ondernemers nu eenmaal fiscaal aftrekbaar is.

Transparant online boekingsproces

Tijdens het online boekingsproces kun je eenvoudig het totale huurtarief berekenen. In dit proces kun je ervoor kiezen om te betalen per kilometer of de kilometers af te kopen. Voor een vast bedrag kun je dan zo ver rijden als je maar wilt. We vertellen je ook precies wanneer dat interessant is, zodat je altijd het voordeligst uit bent. Kom je er last minute achter dat je toch geen auto of busje nodig hebt? Dan kun je bij ons kosteloos annuleren.

Geen kleine lettertjes

Kleine lettertjes? Die kennen we bij Adrem Autoverhuur niet. We zijn transparant over zaken als de huurvoorwaarden, de borg die je betaalt en het eigen risico. Ook ons brandstofbeleid is glashelder: je krijgt je huurauto of huurbus volgetankt mee en levert ‘m ook weer afgetankt bij ons af. Ook de voertuiginspectie verloopt bij ons via een vaste procedure en je hebt natuurlijk altijd de mogelijkheid om in beroep te gaan tegen een eventuele schadeclaim.

Nog méér redenen

Natuurlijk heb je bij Adrem Autoverhuur een ruime keus aan voertuigen in alle klassen. Van kleine auto tot grote personenauto of bestelbus, allemaal ‘gewoon’ te besturen met je rijbewijs B. Met drie vestigingen in Zuid-Limburg – Heerlen, Maastricht, Sittard- Geleen – is er altijd een Adrem-vestiging bij jou in de buurt.

Bij ons huur je een auto of busje in de regio Stein? exact zolang je ‘m nodig hebt: een uur, dagdeel of een of meerdere dagen. Langer een voertuig nodig? We bieden ook de mogelijkheid tot shortlease, waarbij je profiteert van een extra voordelig dagtarief.

1 reactie

  1. Ben Grootherder op 16 september 2018 om 18:56

    Heb a.s. vrijdag een stationwagen nodig voor 1 dag. Waar zou ik deze kunnen ophalen. Ik woon in Heerlen centrum. U kunt mij evt ook telefonisch bereiken op 06 363 00 xxx. Vriendelijke groet,

    Ben

Laat een reactie achter

Related Posts

Blauwe aut0

Wat is een hatchback?

Hatchbacks zijn een veel voorkomend gezicht op de wegen over de hele wereld. Waarschijnlijk heb je er onbewust al vele…

Lees meer »

Nijlpaard

Mag een nijlpaard mee in een huurauto?

‘Waarom vraag je dat?’   ‘Gewoon, omdat ik nieuwsgierig ben.’   ‘Denk je dat dat past: een nijlpaard in een…

Lees meer »

gratis parkeren roermond

Goedkoop en gratis parkeren in Roermond

Roermond is een ontzettend leuke stad om te shoppen in de bekende Designer Outlet of het Retailpark. Ook de historische…

Lees meer »