kies beste auto

7 redenen om een auto of busje te huren

Er zijn veel redenen om een auto te huren. Sommige kun je zelf wel bedenken. Andere liggen minder voor de hand. Hier zijn er zeven.

1. Je hebt geen eigen auto

Veel mensen reizen bijna uitsluitend met het ov en hebben geen eigen auto. Als je slechts incidenteel een auto nodig hebt en niet veel rijdt, is het al snel voordeliger een auto te huren dan er een te bezitten.

besparingstips vakantie2. Je gaat op vakantie

Voor veel mensen volstaat een kleine of compacte auto … Totdat ze op vakantie gaan. Want dan moet opeens het hele gezin plus bagage erin passen. Veel mensen huren voor de vakantieperiode een (grotere) auto. Dat is goedkoper dan er een aanschaffen als je ‘m maar twee weken per jaar nodig hebt.

 

3. Je gaat trouwenVolkswagen Kever huren

Een bruidswagen heb je, gaan we maar even van uit, maar één dag in je leven nodig. Logisch dat je die huurt en niet koopt. De meeste mensen kiezen voor een sportieve of klassieke bruidsauto.

In alle klassieke auto’s van Adrem mag je zelf rijden! Of je laat je rijden door iemand die dat erg leuk vindt.
verhuiswagen kiezen4. Je gaat verhuizen

Als je zoon of dochter op kamers gaat, heb je al snel een kleine bestelwagen nodig. Als het hele gezin gaat verhuizen, kun je het beste een grote bestelbus inclusief laadlift huren. Daar mag je ‘gewoon’ met je autorijbewijs (B) in rijden.

 

5. Je eigen auto staat in de garage

Als je eigen auto in de garage is voor onderhoud of reparatie krijg je soms een leenauto. Als dat niet het geval is, kun je er altijd eentje huren voor de periode dat je je eigen kwijtbent.

6. Ondercapaciteit

De zakelijke huurder kan wel eens te maken krijgen met topdrukte, waardoor zijn eigen wagenpark ontoereikend is. Huren kan dan uitkomst bieden. Veel bedrijven kiezen er trouwens sowieso voor hun complete wagenpark te leasen.

kinderfeestje7. Gezinsuitje / Kinderfeestje

Je gaat erop uit met de kids en er gaan nog wat vriendjes en vriendinnetjes mee, bijvoorbeeld voor een kinderfeestje. Dan past het gezelschap meestal niet in de gezinsauto. Vaak is het dan voordeliger een personenbus(je) te huren i.p.v. met twee auto’s te gaan. Denk alleen maar al aan de besparing op de brandstof.

 

 

Wat is jouw voornaamste redenen om een auto of busje te huren? Laat het ons weten in de reacties!

Bij Adrem Autoverhuur Limburg kun je personenauto’s, personenbussen, bestelwagens en bestelbussen huren. Ook hebben we maar liefst vier klassieke auto’s te huur, voor speciale gelegenheden. Naast autohuur kun je bij ons ook terecht voor shortlease.

2 Reacties

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.