Auto huren weekend

Wil je graag een auto huren voor een weekend? Dit omdat je misschien gaat verhuizen, een weekendje weggaat of simpelweg wilt gaan toeren met vrienden? Dan kunnen wij van Adrem Autoverhuur Limburg jou verder helpen. Wij zijn namelijk hét autoverhuurbedrijf van Limburg waar jij een auto kunt huren voor een weekend. Van een simpele en compacte personenauto tot een personenbus, bestelbus of oldtimer. Door onze ruime keuze aan verhuuropties is het bij ons allemaal mogelijk. Voordat wij maken dat jij wegkomt zorgen wij er in ieder geval voor dat wij jou hebben laten stilstaan bij al onze opties. En dat zijn er genoeg. Wil jij meer weten over een auto huren voor een weekend? Wij vertellen je er graag meer over! Zo hopen we dat jij binnenkort aan het geschikte vervoersmiddel voor een weekend komt.

personenauto

Voor een weekend een auto huren bij Adrem

Zoals we eerder al zeiden is het bij Adrem mogelijk om voor een weekend een auto te huren voor welke situatie dan ook. Zo hebben we verschillende soorten personenauto’s voor een weekendje weg, kleine vakantie of dagje uit. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit auto’s voor 4 en 5 personen en een handgeschakelde auto of automaat. Ook ben je er altijd van verzekerd dat je in één van onze auto’s genoeg bagageruimte hebt. Naast auto’s voor 4 en 5 personen hebben we ook grotere soorten vervoersmiddelen. Neem bijvoorbeeld onze personenbussen, deze kun je huren voor zowel 6 of 9 personen. Ideaal voor grote gezinnen, vriendengroepen, vrijgezellenfeesten of kinderfeestjes. Ga je spullen vervoeren of wil je voor een weekend een auto huren omdat je gaat verhuizen? Ook dan heb je bij Adrem genoeg keuze. We hebben bestelbussen met een laadruimte van 3m³, 6 m³, 8 m³, 11 m³ en 20 m³. Zo ben je er in ieder geval altijd van gegarandeerd dat je genoeg spullen en meubels kunt vervoeren. Wil je graag weten welk type vervoersmiddel het beste in jouw situatie past? Neem dan contact met ons op via de website. We helpen je graag verder. Wij hebben als doel om al onze klanten niet te geven waar ze om vragen, maar waar ze op zoek naar zijn.

Hoe huur je bij Adrem een auto voor een weekend?

Doordat we van nieuwe technologie gebruik maken, maken we een auto voor een weekend huren veel makkelijker. Zo houden we meer tijd over voor de dingen die we belangrijk vinden, namelijk het menselijk contact met onze klanten. Daarom kun je op onze website de verschillende vervoersmiddelen bekijken en vergelijken. Ben je eruit welke auto je voor een weekend wilt huren? Dan kun je heel eenvoudig jouw auto of bus reserveren. Je kunt dan zelf de huurprijs berekenen, de huurperiode bepalen en het aantal verwachte kilometers dat je gaat rijden doorgeven. Zo hoef je alleen nog maar jouw vervoersmiddel te komen ophalen bij één van onze vestigingen in Limburg. Een van onze medewerkers staat voor je klaar in Maastricht, Sittard, Heerlen en Roermond. Heb je vragen over het huren van een auto of wil je meer weten over ons? Wij zijn van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar van 8:00 tot 17:00 via 043-2521100. Ook kun je altijd contact met ons opnemen via de website. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij een auto voor een weekend kunt huren.

youtube-video-thumbnail

Waarom Adrem voor een auto huren voor een weekend?

Wij snappen dat je je afvraagt waarom je nu voor Adrem Autoverhuur Limburg moet kiezen wanneer je een auto wilt huren voor een lang weekend. Daar vertellen we je dan ook graag wat meer over. Wij bij Adrem doen er alles aan om jou de beste voordelen te geven. Dit doen we zonder dat het nadelig werkt voor een ander. Zo hebben we tot wel 25% meer verhuuropties dan andere autoverhuurbedrijven in de omgeving. Hierdoor kun je veel meer gemak en flexibiliteit ervan. Doordat er meer mensen van onze auto’s gebruik kunnen maken, dragen wij een groter steentje bij aan het milieu. Iets waar wij ook veel waarde aan hechten. Heel wat klanten zijn enorm tevreden over ons, dit lees je dan ook terug bij in de reviews die ze over ons geschreven hebben. Wij doen er alles aan om jou net zo tevreden te maken.

Dit doen we onder andere door onze 100% vervoersgarantie en geen onverwachte kosten. Wanneer je niet komt waar je moet zijn hoef je bij ons niks te betalen. Ook betaal je echt alleen wat er van tevoren is afgesproken. Net zoals dat het mogelijk is om jouw reservering gratis te annuleren. Wij vinden het écht fantastisch om jou aan geschikt vervoer te helpen en doen er dan ook alles aan om dat te realiseren. Wij hopen dat we je binnenkort terugzien in één van onze vestigingen om jouw huurauto voor een weekend op te halen.

De garanties van Adrem autoverhuur Limburg

100% vervoersgarantie: Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.

Géén onverwachte kosten: Je betaald alleen wat vooraf afgesproken is.

Gratis annuleren: Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.