FAQ - Shortlease

Vragen over het shortlease van een auto bij Adrem

Heb je een vraag over het shortlease van een auto of busje bij Adrem Limburg?  Die hebben we misschien al beantwoord! Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen over shortlease. Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan op onze andere FAQ pagina's of neem contact met ons op.

Een shortleasecontract is altijd minimaal 30 dagen. Na deze periode kun je de auto op elk moment weer inleveren. Je betaalt dan alleen nog steeds het gunstige shortleasetarief tot de dag dat je de auto weer inlevert.

 

Dit is afhankelijk van het type auto en het kilometrage dat je in de auto denkt te gaan rijden, maar altijd minimaal € 1000,-. Informeer gerust bij één van onze vestigingen welke borg je bij het afhalen van de auto zou moeten voldoen.

 

Jazeker. Als je een kleine personenauto huurt en je hebt in de zomervakantie een stationcar nodig, kun je tegen dezelfde gunstige condities de auto (tijdelijk) wisselen.

 

Als bedrijf een inschrijving van de Kamer van Koophandel en een machtiging automatische incasso voor de betaling van de maandtermijnen. Als particulier uiteraard de legitimatie die wij ook bij de dagverhuur vragen. Daarnaast vragen wij een adreslegitimatie en eveneens een machtiging automatische incasso.

 

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Met plezier beantwoorden wij je vragen!