FAQ - Wagenpark

Vragen over het wagenpark van Adrem

Heb je een vraag over het wagenpark van Adrem Limburg?  Die hebben we misschien al beantwoord! Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen over het wagenpark. Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan op onze andere FAQ pagina's of neem contact met ons op.

Als je niet veel spullen hebt kan een aanhanger een voordelige keuze zijn. Met een busje weet je zeker dat je spullen droog en veilig verhuisd worden.

Niet standaard, maar wij hebben een aantal navigatiesystemen te huur. Vraag dit gerust na bij het reserveren. Zijn de navigatiesystemen op? Dan maken we graag een afdruk voor je met de routebeschrijving!

 

Alle voertuigen die verhuurd worden zijn schoon en representatief. Maar als je onder representatief alleen grote Mercedessen en BMW’s verstaat, kun je beter een ander autoverhuurbedrijf  kiezen.

Al onze voertuigen hebben de volgende accessoires:

  • autoradio
  • stuurbekrachtiging
  • minimaal 2 stoelen
  • motor
  • stuur
  • minimaal 4 wielen
  • ruiten

Sommige voertuigen hebben meer accessoires, dit is afhankelijk van de categorie en het type voertuig. Informeer gerust voor het huren bij één van onze vestigingen.

Het verbruik hangt af van een aantal factoren:
Eerst van welke auto je rijdt, maar ook hoe snel je optrekt en remt, hoeveel lading je meeneemt en welke brandstof de auto gebruikt. Als je wilt weten hoeveel de door jou gehuurde auto gebruikt, neem dan gerust contact met ons op. Van iedere auto weten wij (bij benadering) het verbruik.

Wij hebben een zusterbedrijf in België. Over en weer worden regelmatig voertuigen uitgewisseld.

Vrijwel al onze bestelbussen hebben reclame. Enerzijds vanwege herkenbaarheid, maar ook omdat dit het risico op graffiti drastisch vermindert. Er zijn een paar bestelbussen zonder reclame. Geef bij het reserveren gerust aan dat je hier gebruik van wilt maken.
Op onze personenauto’s en personenbussen zit nooit reclame.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Met plezier beantwoorden wij je vragen!