FAQ - Zakelijk

Vragen over het zakelijk huren van een auto bij Adrem

Heb je een vraag over het zakelijk huren van een auto of busje bij Adrem Limburg?  Die hebben we misschien al beantwoord! Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen over zakelijk huren. Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan op onze andere FAQ pagina's of neem contact met ons op.

Als je bedrijf veel en vaak auto’s en/of bestelbussen nodig heeft en bij Adrem huurt, kunnen we een afspraak maken dat het personeel dezelfde korting krijgt als het bedrijf.

 

Als je een auto least, moet er altijd bijtelling worden betaald over de periode dat je de auto van je werkgever ter beschikking hebt. De bijtelling wordt berekend op basis van de cataloguswaarde van de auto. Deze staat op de huurovereenkomst vermeld.

 

Binnen de EU kunnen goederen met verlegging van de BTW verhandeld worden. Als je een huurauto bij ons koopt, zal dat dus zonder BTW zijn. Dit geldt niet voor diensten, zoals autohuur. Over diensten wordt altijd BTW berekend, die je bij de Belgische fiscus terug kunt vorderen.

 

Onze reputatie is belangrijk voor ons. Daarom nodigen wij alle klanten uit om na het huren een beoordeling over ons te schrijven. Dit wordt verzorgd door het onafhankelijke bedrijf Kiyoh: Klantbeoordelingen Adrem Limburg

 

Wij zijn er trots op dat wij veel zakelijke klanten aan vervoer kunnen helpen. Veel klanten hebben een beoordeling geschreven op Kiyoh.

Er is geen onderscheid tussen zakelijke en particuliere tarieven. Wel kunnen grootverbruikers korting krijgen (bij meer dan EUR 5.000,- huren)

Als wij eraan kunnen meehelpen dat de Belastingdienst meebetaalt aan jouw huur, dan doen wij dat graag! Geen enkel probleem dus om op je bedrijfsnaam te huren. Wel hebben wij dan nog steeds een geldig rijbewijs en ID-kaart of paspoort nodig.

 

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Met plezier beantwoorden wij je vragen!