Goedkoop dagje uit: Kinderstad Heerlen

Frits Pieper
26 jul 2015

U woont in de buurt van Heerlen en wilt er een dagje uit met de kids, zonder ver te reizen of teveel te betalen. Dan biedt Kinderstad Heerlen uitkomst.

Attracties

kinderstad heerlenKinderstad Heerlen is in feite een indoor attractiepark en speeltuin, gelegen in een loods zo groot dat je er makkelijk een jumbojet in kunt parkeren. Niet echt de plek waar je een achtbaan en wildwaterbaan verwacht.

Verder vind je er waterfietsen, trampolines, een springkussen, een familieglijbaan, klimvulkaan (met glijbaan), twee autoscooters, evenveel draaimolens en tot slot een klauterkasteel met maar liefst twee verdiepingen!

Genoeg te doen dus om een middagje of zelfs een hele dag om te krijgen! Er is ruim voldoende zitgelegenheid in de hele ‘stad’ en bovendien gratis wifi.

Eten en drinken

In het cafetaria betaal je met muntjes, die je voor 1,25 euro per stuk bij een automaat kunt kopen. Alle consumpties – friet, snacks, drank en ijs – kosten slechts één muntje. Lekker makkelijk en goedkoper dan de frituur. In tegenstelling tot veel andere attractieparken mag je in Kinderstad Heerlen ook je eigen eten en drank meenemen.

Openingstijden en entree

Kinderstad Heerlen is 365 dagen per jaar geopend van 10.00-18.00 uur. De entreeprijs bedraagt 9 euro per persoon – ook volwassenen betalen de volle toegangsprijs. Kinderen tót 2 jaar hebben gratis toegang. Kinderstad Heerlen biedt ook mogelijkheden voor kinderfeestjes en schoolreisjes.

Tip: houd kortingssites als Groupon en Social Deal in de gaten voor kortingen op de entree en andere fijne deals!

Ligging en parkeren

Kinderstad Heerlen ligt vlak bij de afrit van de N281 en is dus prima met de auto bereikbaar. Parkeren kan op het eigen parkeerterrein van Kinderstad Heerlen voor slechts één euro.

Kom je met de trein? Dan is het één kilometer ofwel 12 minuutjes lopen vanaf het centraal station.

Tot slot

Zeker met een kortingsbon staat Kinderstad Heerlen garant voor een leuk en goedkoop dagje uit voor het hele gezin! Met name bij koud of nat weer is dit indoor attractiepark een echte uitkomst. Het is ook een perfect alternatief voor wanneer andere plannen in het water vallen!

Tip: op 5 minuten rijden van Kinderstad Heerlen, om de hoek bij Adrem Autoverhuur Heerlen, ligt een McDonald’s. Een leuke afsluiter van een leuk dagje uit!

Lees hier meer over dagjes uit met Adrem.

Laat een reactie achter

Related Posts

nieuwe auto inrijden

Moet je een nieuwe auto inrijden?

Nieuwe auto’s hebben een magische aantrekkingskracht; de glimmende lak, het frisse interieur en de belofte van probleemloos rijplezier. Maar voordat…

Lees meer »

gewicht auto trekken

Hoeveel gewicht mag mijn auto trekken?

Het is een vraag die menig autobezitter zichzelf stelt: hoeveel mag mijn auto eigenlijk trekken? Of je nu met een…

Lees meer »

beginners auto

De top 15 beste beginners auto’s

Het kiezen van je eerste auto is een spannende, maar soms overweldigende ervaring. Met zoveel opties op de markt kan…

Lees meer »