Huurtip: welk busje heb ik nodig?

Frits Pieper
08 sep 2016

Je wilt je pasgekochte wasmachine thuiskrijgen. Je zoon of dochter gaat op kamers. Of jullie gaan verhuizen. Hoe het ook is: je hebt een verhuisbus nodig. Maar welk busje kun je nu het beste huren? Je wilt je spullen immers zo efficiënt en voordelig mogelijk van A naar B verhuizen.

Fiat DobloBestelauto

Wil je een wasmachine, wat pakketjes van IKEA of verhuisdozen vervoeren? Dan is een bestelwagen toereikend. Een bestelwagen heeft dezelfde rijeigenschappen als een personenauto en is een prima alternatief voor een boedelbak of aanhangwagen. Naast je spullen kun je ook nog één passagier meenemen om je helpen uit te laden.

volkswagen-crafterKleine, standaard of grote bestelbus

Wil je meer spullen verhuizen, bijvoorbeeld een complete studentenkamer of de inboedel van een appartement? Dan biedt een ‘gewone’ bestelbus uitkomst. Onze kleinste bestelbus is geschikt voor het vervoeren van een grote hoeveelheid goederen, zoals verhuisdozen of IKEA-pakketten, terwijl je in onze standaard en grote bestelbus al het nodige meubilair kwijt kunt. Deze bestelbussen hebben twee zitplaatsen (de bestuurder niet meegerekend), zodat je twee sterke krachten kunt meenemen om de wagen te lossen.

crafter-box-liftBestelbus met meubelbox

Voor het verhuizen van meubels is een bestelbus met meubelbox ideaal. Het voordeel hiervan is het ontbreken van wielkasten, die met name bij het vervoeren van grote voorwerpen erg onpraktisch zijn en kostbare ruimte in beslag nemen. De grootste bestelbus beschikt bovendien over een laadlift, die het laden en lossen vergemakkelijkt. Ook deze bussen bieden plaats aan twee passagiers.

Huren per dagdeel

Omdat je een bestelwagen of bestelbus vaak maar eventjes nodig hebt, kun je al onze bestelauto’s en -bussen niet alleen per dag, maar ook voor een ochtend, middag of avond huren.

Welk rijbewijs heb ik nodig?

Al onze bestelbussen mag je besturen met een autorijbewijs (rijbewijs B). Je hebt dus geen vrachtwagenrijbewijs (rijbewijs C) nodig om in onze bussen te mogen rijden. Dat geldt voor zowel onze bestelbussen als voor onze personenbussen.

Heb jij spullen te verhuizen en weet je niet precies welke bestelbus je nodig hebt? Laat het ons weten en we voorzien je graag van advies! Bestelbus huren in Kerkrade en omgeving? Dat kan bij Adrem!

Laat een reactie achter

Related Posts

Met een automaat rijden in de sneeuw

Onze tips voor met een automaat rijden in de sneeuw

Met een automaat rijden in de sneeuw gaat net wat anders dan met een schakelwagen. Lees in deze blog hoe…

Lees meer »

Schade huurauto

Wat gebeurt er bij schade huurauto?

Schade huurauto, het zal je maar gebeuren. Het is waarschijnlijk het ergste wat je kan overkomen bij het huren van…

Lees meer »

Auto uit sneeuw krijgen

Met onze handige tips jouw auto uit sneeuw krijgen

Het winterseizoen kan prachtig zijn, met zijn sneeuw bedekte landschappen en het wintersport gevoel. Rijden in de sneeuw kan echter…

Lees meer »