Kan ik een auto korter dan een hele dag huren?

Frits Pieper
06 dec 2018

Bij Adrem Autoverhuur Limburg kun je vanaf een dagdeel een auto of busje huren. Ook op zaterdag. Waarom zou je een hele dag huur moeten betalen als je de auto of bus maar een paar uurtjes nodig hebt?

Wat is een dagdeel?

Een dagdeel is een ochtend (9.00-13.00), middag (13.00-17.00) of avond (17.00 tot de volgende ochtend 9.00). Huren voor een dagdeel is mogelijk van maandag tot en met zaterdag. Op zondag zijn al onze vestigingen gesloten.

Je kunt ‘s zondags wel een auto of busje huren, maar alleen voor een dag of langer. Als je een auto huurt voor de zondag, kun je deze op zaterdag om 17.00 ophalen en op maandag om 9.00 terugbrengen. Terugbrengen kan ook eerder – dan parkeer je de auto of bus in de straat en kun je de sleutels in een sleitelkluis gooien.

Je kunt een dagdeel ook combineren met losse dagen.

Per uur huren

Wil je kort een auto of busje huren voor een andere periode dan een ochtend, middag of avond? Je kunt bij ons ook per uur huren. Per uur huren kan alleen tijdens onze openingstijden op dezelfde dag als je reserveert, en daarom is per uur huren niet mogelijk via ons online reserveringssysteem. Bel voor tarieven en reserveringen naar 043 – 352 11 00.

Wanneer een dagdeel huren?

Je kunt waarschijnlijk zelf genoeg situaties bedenken waarin je maar kort een auto of busje nodig hebt. Denk aan een afspraak, het verhuizen van een koelkast of vervoeren van een zwaar meubelstuk.

Meestal is het geen probleem om de huurperiode te verlengen bij het huren voor een dagdeel, Maar het kan gebeuren dat jouw auto of bus al door iemand gereserveerd is voor een later tijdstip. Het is daarom belangrijk dat je goed inschat hoe lang je de auto of bus nodig hebt.

Wat bespaar ik door een dagdeel te huren?

Voor een dagdeel huren, kan schelen in de huur die je betaalt voor je huurauto of –busje als we het vergelijken met het dagtarief. Hoeveel je precies bespaart, verschilt natuurlijk per voertuig. Bij een auto kan je voordeel oplopen tot 5 euro. Bij een busje kun je tot 10 euro besparen.

Heb je alleen een ochtend, middag of avond een auto of busje in de regio Stein nodig? Waarom zou je dan voor een hele dag betalen? Huur voor een dagdeel en bespaar zo op je huurkosten.

Laat een reactie achter

Related Posts

luxe huurauto

Met een luxe huurauto door het heuvelland

De vakanties komen er langzaam aan en dat betekent natuurlijk leuke uitstapjes, dagjes weg en vakanties. Om mooie plekken te…

Lees meer »

rijden met aanhanger

Tips voor het rijden met een aanhanger

Wanneer je op vakantie gaat, aan het verhuizen bent of simpelweg spullen moet vervoeren, kan het wel eens zijn dat…

Lees meer »

distributieriem

Een versleten of kapotte distributieriem herkennen

Iedere auto heeft een distributieriem. Deze bevindt zich meestal aan de voorkant van de motor. Distributieriemen staan onder veel stress…

Lees meer »