Kan ik een auto korter dan een hele dag huren?

Frits Pieper
06 dec 2018

Bij Adrem Autoverhuur Limburg kun je vanaf een dagdeel een auto of busje huren. Ook op zaterdag. Waarom zou je een hele dag huur moeten betalen als je de auto of bus maar een paar uurtjes nodig hebt?

Wat is een dagdeel?

Een dagdeel is een ochtend (9.00-13.00), middag (13.00-17.00) of avond (17.00 tot de volgende ochtend 9.00). Huren voor een dagdeel is mogelijk van maandag tot en met zaterdag. Op zondag zijn al onze vestigingen gesloten.

Je kunt ‘s zondags wel een auto of busje huren, maar alleen voor een dag of langer. Als je een auto huurt voor de zondag, kun je deze op zaterdag om 17.00 ophalen en op maandag om 9.00 terugbrengen. Terugbrengen kan ook eerder – dan parkeer je de auto of bus in de straat en kun je de sleutels in een sleitelkluis gooien.

Je kunt een dagdeel ook combineren met losse dagen.

Per uur huren

Wil je kort een auto of busje huren voor een andere periode dan een ochtend, middag of avond? Je kunt bij ons ook per uur huren. Per uur huren kan alleen tijdens onze openingstijden op dezelfde dag als je reserveert, en daarom is per uur huren niet mogelijk via ons online reserveringssysteem. Bel voor tarieven en reserveringen naar 043 – 352 11 00.

Wanneer een dagdeel huren?

Je kunt waarschijnlijk zelf genoeg situaties bedenken waarin je maar kort een auto of busje nodig hebt. Denk aan een afspraak, het verhuizen van een koelkast of vervoeren van een zwaar meubelstuk.

Meestal is het geen probleem om de huurperiode te verlengen bij het huren voor een dagdeel, Maar het kan gebeuren dat jouw auto of bus al door iemand gereserveerd is voor een later tijdstip. Het is daarom belangrijk dat je goed inschat hoe lang je de auto of bus nodig hebt.

Wat bespaar ik door een dagdeel te huren?

Voor een dagdeel huren, kan schelen in de huur die je betaalt voor je huurauto of –busje als we het vergelijken met het dagtarief. Hoeveel je precies bespaart, verschilt natuurlijk per voertuig. Bij een auto kan je voordeel oplopen tot 5 euro. Bij een busje kun je tot 10 euro besparen.

Heb je alleen een ochtend, middag of avond een auto of busje in de regio Stein nodig? Waarom zou je dan voor een hele dag betalen? Huur voor een dagdeel en bespaar zo op je huurkosten.

Laat een reactie achter

Related Posts

Auto uit sneeuw krijgen

Met onze handige tips jouw auto uit sneeuw krijgen

Het winterseizoen kan prachtig zijn, met zijn sneeuw bedekte landschappen en het wintersport gevoel. Rijden in de sneeuw kan echter…

Lees meer »

Baby

Wat is duurder: een kind of een auto?

‘Zou je nog een kind willen?’ ‘Weet je wat dat kost? € 120.000 tot ze 18 zijn! Daar kun je…

Lees meer »

Afkoop eigen risico huurauto

Is de afkoop eigen risico huurauto mogelijk?

Een auto huren is vandaag de dag snel en eenvoudig te realiseren. Je huurt bijvoorbeeld een auto voor je vakantie…

Lees meer »