Bestelbus huren in Brunssum

Bij Adrem Autoverhuur

Moet jij je prachtige meubels ophalen voor je woning in Brunssum en heb je geen ruimte in je auto? Kies er dan voor om een bestelbus te huren in Brunssum bij Adrem Autoverhuur. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan bestelbussen, zodat je altijd een busje kunt huren in Brunssum die past bij jouw wensen en behoeftes. Niet alleen bieden wij bestelbussen aan, maar ook kun je bij ons terecht voor het huren van personenauto’s, personenbussen en shortleases voor particulieren. Ben je benieuwd naar wat Adrem voor je kan betekenen? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefonisch. Of kom langs bij een van onze vestigingen in Heerlen, Sittard, Maastricht en Roermond.

youtube-video-thumbnail

Waarom kiezen voor een bestelbus?

Bestelbussen hebben een grotere laadruimte, waardoor bestelbussen prima ingezet kunnen worden voor het tijdelijke vervoer van grotere voorwerpen. Heb je bijvoorbeeld meubels besteld op Marktplaats, dan kun je die makkelijk vervoeren met een bestelbus. Of moet je langs verscheidene woonwinkels gaan om je bestellingen op te halen en krijg je die meubels niet met je normale auto vervoerd? Of werk je misschien voor een bedrijf en moet je bestellingen aan je klanten rondbrengen? In deze situaties en meer biedt een bestelbus huren in Brunssum de uitkomst. Wanneer je een bestelbus nodig hebt voor dergelijke kortere periodes, dan is een bus huren een goedkopere optie dan meteen een bestelbusje kopen.

Bij Adrem kun je gemakkelijk en tegen scherpe prijzen een bus huren in Brunssum en omstreken. Hoe doe je dit? Je kiest eerst de bus uit, die voldoet aan jouw wensen. Vervolgens reserveer je een periode, waarin je je busje in Brunssum wil huren. Als laatste geef je aan bij welk ophaalpunt je de bestelbus wil ophalen. Op de afhaallocaties kun je van maandag tot en met zaterdag terecht. Uiteraard helpen we je ook graag met het kiezen van de juiste bestelbus om te huren in Brunssum, onze medewerkers staan voor je klaar!

bestelbus huren brunssum

Een busje huren in Brunssum? Dit is ons assortiment

Wij kunnen je meerdere soorten bestelbussen aanbieden. Welke bus voor jou geschikt is, is natuurlijk afhankelijk van het doel dat je bus moet gaan vervullen. Hoeveel spullen moet je transporteren? Dit bepaalt bijvoorbeeld de grootte van de laadruimte. Zijn de spullen te tillen of werk je met een steekwagen? In het laatste geval zou een laadklep bijvoorbeeld handig kunnen zijn, met een eventuele laadlift. Bij Adrem kunnen we je een grote collectie aanbieden. We hebben vijf verschillende type bussen van verschillende bekende merken als Peugeot, Citroën en Volkswagen. Scrol rustig door het assortiment heen en kies de bus die het beste bij je past.

Een bestelwagen huren in Brunssum én meer

Een bestelauto huren in Brunssum is bij Adrem Limburg ook geen probleem. Wij hebben een ruim assortiment aan personenauto’s voor je. Alle voertuigen worden bij ons goed onderhouden, waardoor wij onze klanten een goede kwaliteit kunnen aanbieden. Daarom bieden wij onze klanten met een gerust hart een 100% vervoersgarantie aan. Dit houdt in dat je niet hoeft te betalen, wanneer je onverwachts niet op je plaats van bestemming aankomt buiten jouw toedoen om. Alle voertuigen zijn allrisk verzekerd, waardoor je niks hoeft te betalen. Bovendien zorgt Adrem voor passend vervoer, zodat jij en je spullen alsnog op de eindbestemming aankomen.

Hoe lang mag je een bestelbusje huren?

Bij Adrem Autoverhuur kun je een bestelbus huren voor meerdere dagen of een dag. Ook kun je ervoor kiezen om slechts een dagdeel te huren of zelfs voor een uur. Bovendien bieden wij van Adrem je gunstige en duidelijke huurvoorwaarden aan. Zo kom je nooit voor onverwachte verrassingen of kosten te staan. Als je de bestelbus komt afhalen op je gekozen afhaallocatie dan krijg je direct de papieren en huurovereenkomst mee.

U - Peugeot Boxer lang-hoog
auto verhuur maastricht

Waarom bij Adrem een busje huren in Brunssum?

Als het nog niet helemaal duidelijk is waarom je voor ons moet kiezen als verhuurbedrijf van motorvoertuigen. Dan zetten we het graag nog even voor je op een rijtje:

wij vinden het fantastisch om jou aan een geschikte bestelbus in Brunssum te helpen

je krijgt bij Adrem niet altijd wat je vraagt, maar wat je nodig hebt

wij vinden humor belangrijk in ons werk, en lachen graag

3 vestigingen in Zuid-Limburg waaronder Sittard

altijd gratis annuleren

belachelijk simpel een auto of bestelbus huren in Brunssum

Zijn er nog onduidelijkheden?

Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van je ideale bestelbus of je hebt nog vragen hierover, neem dan even met ons contact op. Onze deskundige medewerkers staan je graag tot dienst voor passend advies. Op die manier weet je zeker dat jij je perfecte bestelbus kunt huren in Brunssum.

bestelbus huren brunssum

De garanties van Adrem autoverhuur Limburg

Wij willen hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg zijn waar iedereen graag een auto of bus huurt. Wij onderscheiden ons van andere autoverhuurbedrijven door écht te luisteren naar onze huurders. Bovendien garanderen wij dat wij doen wat wij beloven. Jouw doel is ons doel: dat je veilig en met het voertuig naar jou wens op de plaats van je bestemming komt en ook weer terug.

100% vervoersgarantie: Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.

Géén onverwachte kosten: Je betaald alleen wat vooraf afgesproken is.

Gratis annuleren: Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.

Adresgegevens

Adrem autoverhuur Sittard

Uw adres voor voertuigverhuur in Sittard.

Adres: Economiestraat 2, 6135 KV Sittard

Telefoonnummer: 046 202 1345

Email: sittard@ad-rem.nl