Busje huren

Adrem Limburg

Als je binnenkort iets moet verhuizen of vervoeren, kun je gemakkelijk een busje huren. Adrem Autoverhuur heeft verschillende soorten busjes in het wagenpark. Als het gaat om een klein pakketje of een wasmachine kun je het beste een bestelauto huren. Maar als je meer spullen hebt, of zelfs een hele huisraad, dan kun je beter een groter busje huren.

Adrem-bestelbushuren-home

Kies zelf

Als je niet ver hoeft, kun je het beste een busje huren per kilometer. Bij dit tarief betaal je alleen voor de kilometers die je echt rijdt, en nooit teveel. Daarom verhuren wij geen bussen inclusief 100 of 300 kilometer.

Ook kun je bij een busje huren nadenken hoe lang je die nodig hebt. Als je alleen maar 1 ritje hoeft te doen, moet je natuurlijk niet een hele dag een busje huren. Dat kan dan ook makkelijk in de ochtend, de middag of de avond. Ook voor een dagdeel kun je bij Adrem een busje huren.

Huur niet te lang

Omdat je soms alleen maar voor een uur of een paar uur een busje nodig hebt, kun je bij Adrem ook per uur of per dagdeel een busje huren. In dat geval betaal je alleen huur voor de tijd dat je echt een busje nodig hebt. Verder betaal je een bedrag voor de echt gereden kilometers.

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen je gemakkelijk voorrekenen hoeveel het in totaal zal kosten om een busje te huren.

Wij verhuren wij ook busjes in de regio HeerlenMaastricht, GeleenStein, SusterenEcht en Urmond.