Goedkoop huren

Adrem Autoverhuur staat in Limburg bekend als het bedrijf waar je goedkoop een auto, bestelbus of personenbus kunt huren. Of je nu lang of kort een auto of bestelbus nodig hebt, of voor veel of weinig kilometers, wij kunnen altijd een geschikt voertuig voor je vinden.

Omdat mensen verschillende vervoersbehoeftes hebben, zijn onze tarieven precies aangepast op onze huurders:

  • Huren met onbeperkte kilometers: Iedereen die verder weg moet, bieden wij de mogelijkheid om een auto of een bus te huren met onbeperkte kilometers. Op die manier sta je achteraf nooit voor de verrassing dat je huurauto meer kost dan je van tevoren dacht.
  • Huren per kilometer: iedereen die maar voor weinig kilometers een auto of een bus nodig heeft, bieden wij de mogelijkheid om te huren per kilometer. Je betaalt dan alleen voor de kilometers die je werkelijk hebt gereden.
  • Per uur huren: iedereen die maar kort een auto of een bestelbus wil huren, bieden wij de mogelijkheid om niet alleen per dag, maar ook per dagdeel of per uur te huren. Op die manier betaal je alleen maar voor de tijd dat je een auto, bestelbus of personenbus nodig hebt, en nooit langer.

Adrem verhuurt alleen voertuigen van betrouwbare automerken: