Als je moet verhuizen, of een paar spullen moet vervoeren, kun je Bij Adrem Autoverhuur goedkoop een busje huren. Hoe je dat zo goedkoop mogelijk kunt doen, zal ik in 3 stappen kort uitleggen.

1. Kies het goede formaat

Als je iets moet vervoeren, kun je het beste de bus kiezen die niet te klein maar ook niet te groot is. Bij een te klein busje huren krijg je de spullen natuurlijk niet vervoerd. Als de bus te groot is, betaal je teveel voor de te grote bus. Bovendien zal de kilometerprijs en de brandstof ook hoger uitvallen dan wanneer je voor een kleinere busje had gekozen.

2. Kies de goede periode

Als je maar een paar uur een busje nodig hebt, kun je beter niet voor een hele dag huren. Je kunt bij Adrem ook goedkoop een busje huren voor een uur of een dagdeel. Daarmee ben je voordeliger uit.

De zaterdag zijn de drukste huurdagen. Daarom zijn de busjes op zaterdag ook duurder. Je bent goedkoper uit op zondag of een doordeweekse dag.

goedkoop een busje huren3. Kies het goede tarief

Bij Adrem kun je kiezen uit 2 soorten tarieven: huren per kilometer of huren met onbeperkte kilometers. Bij het eerste tarief betaal je alleen voor de kilometers die je echt rijdt. Waarom zou je kiezen voor een busje met 100 km of 300 km vrij rijden, terwijl je misschien maar 50 km moet rijden? Je betaalt bij Adrem ook alleen maar voor de 50 gereden kilometers, en nooit meer!

Als je verder weg moet, bijvoorbeeld naar Leeuwarden of naar Parijs, kun je beter een busje huren met kilometervrij rijden. In dat geval betaal je een vast tarief voor alle kilometers, het maakt niet uit hoeveel kilometer je rijdt.

Goedkoop een busje huren

Kijk gerust op onze pagina Bestelbus huren voor een overzicht van alle bestelbussen. Hier kun je gemakkelijk een keuze maken om goedkoop een busje te huren!