Bus huren

Goedkoop

Als je moet verhuizen, of een paar spullen moet vervoeren, kun je Bij Adrem Autoverhuur goedkoop een busje huren. Hoe je dat zo goedkoop mogelijk kunt doen, zal ik in 3 stappen kort uitleggen.

Adrem-sfeerbeeld-bestelbus-r-2-min

1. Kies het goede formaat

Als je iets moet vervoeren, kun je het beste de bus kiezen die niet te klein maar ook niet te groot is. Bij een te klein busje huren krijg je de spullen natuurlijk niet vervoerd. Als de bus te groot is, betaal je teveel voor de te grote bus. Bovendien zal de kilometerprijs en de brandstof ook hoger uitvallen dan wanneer je voor een kleinere busje had gekozen.

2. Kies de goede periode

Als je maar een paar uur een busje nodig hebt, kun je beter niet voor een hele dag huren. Je kunt bij Adrem ook goedkoop een busje huren voor een dagdeel. Daarmee ben je voordeliger uit dan voor de hele dag.

De zaterdag zijn de drukste huurdagen. Daarom zijn de busjes op zaterdag ook duurder. Je bent goedkoper uit op zondag of een doordeweekse dag.

3. Kies het goede tarief

Bij Adrem hebben we ervoor gekozen om je per kilometer te laten huren. Op die manier betaal je alleen voor de kilometers die je echt rijdt. Want waarom zou je voor 100 km of 300 km betalen als je zo veel niet nodig hebt?