FAQ - Tarieven

Vragen over de tarieven van Adrem

Heb je een vraag over de tarieven van een auto of busje van Adrem Limburg?  Die hebben we misschien al beantwoord! Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen over de tarieven. Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan op onze andere FAQ pagina's of neem contact met ons op.

Jazeker: kijk maar op huren.nl. Daar staan verschillende verhuurbedrijven onder elkaar.

Het eigen risico verschilt per categorie:

  • A tm C: eigen risico € 1000, voor € 9,90 per dag* afkoopbaar tot € 250
  • O tm U: eigen risico € 1250, voor € 15 per dag* afkoopbaar tot € 350
  • V en W: eigen risico € 1500, voor € 19,90 per dag* afkoopbaar tot € 500

* Tarieven voor afkoop eigen risico zijn exclusief BTW

Bij Adrem krijg je bewust geen kilometers vrij. Dat lijkt niet aardig, maar dat vinden wij eerlijker. Als je maar 40 km moet rijden, heb je niets aan 100 km vrij. Daarom betaal je bij Adrem altijd per kilometer.

Onze tarieven zijn scherp en kunnen bijna niet goedkoper. Als je heel veel huurt, willen wij dat natuurlijk best belonen. De drempel voor korting begint bij een huurbedrag boven € 5.000,-.

Omdat wij vooral zakelijk verhuren, staan de tarieven exclusief BTW op onze site. Maar als particulier ben je natuurlijk ook van harte welkom om een auto of bestelbus te huren! Daarom rekenen we met plezier voor je uit, hoeveel de totale huurkosten van je auto of bestelbus zullen zijn. Je kunt dat altijd via onze site of per telefoon opvragen.

De borg is afhankelijk van de categorie die je huurt, en hoe lang je huurt. Bij de bevestiging van de reservering staat hoeveel de borg is en hoe die betaald kan worden.

Jouw borg is niet ons geld. Na het huren krijg je die daarom zo snel mogelijk terug: contant direct, teruggestort op je bankrekening binnen 3 werkdagen.

Les 1 bij economie: als de vraag toeneemt stijgt de prijs. Daarom is een vakantiewoning bij Centerparcs in de zomervakantie duurder dan midden in januari. Omdat veel mensen op zaterdag willen verhuizen, betalen zij meer voor een bestelbus dan degenen die door de week of op zondag een bus huren.

Omdat wij dat eerlijker vinden dan iedereen voor 100 km te laten betalen. Niet iedereen moet 100 km per dag rijden, dus waarom zou iemand die 25 km per dag rijdt wel voor 100 km moeten betalen?

Alle auto’s in Nederland zijn verplicht verzekerd. Onze huurauto’s dus ook. De verzekering per dag is daarom verplicht.

Als je de auto voor inleveren zelf aftankt, komen er geen tankkosten bij de huur. Als je dat achterwege laat, tanken wij de auto of bestelbus voor je af, maar in dat geval komen er wel extra tankkosten op de factuur.

Annuleren is altijd gratis bij Adrem. Wel ontvangen wij graag even een bericht van een annulering. Als je een auto of bestelbus hebt gereserveerd en je komt deze niet ophalen, berekenen wij een no-show fee.

Altijd uit 3 componenten:

  • huur
  • verzekering
  • kilometertarief

Over het totaal wordt de BTW berekend.

Onze bodemprijzen zijn de tarieven zoals die op de site vermeld staan. Voor deze tarieven kun je voordelig een auto of bestelbus huren. Wanneer je heel veel gaat huren (voor bedragen boven € 5.000,-), kunnen we om de tafel gaan zitten om over korting te praten.

De borg is afhankelijk voor de categorie en het aantal dagen dat je een auto of bestelbus huurt. De borg is minimaal € 250. Bij het reserveren vertellen wij altijd hoe hoog de borg is.

 

Ja, de borg wordt binnen 3 werkdagen weer teruggestort naar je bankrekening.

Wij adverteren met basishuurprijzen. Hier komt altijd de verzekering, de kilometerprijs en de BTW nog bij. Bezoek onze site of bel voor de all-in prijs van jouw huurperiode en de te rijden afstand.

Liefst zo min mogelijk. Alle kleine lettertjes staan onderaan op iedere pagina van onze website.

Na het huren storten we het restant binnen 3 werkdagen terug op je bankrekening.

Dat kan komen omdat je meer kilometers hebt gereden dan verwacht, of omdat je extra verzekeringen hebt afgesloten.

Het kan voorkomen dat de vorige huurder de huurauto niet (helemaal) heeft volgetankt. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jij daarvoor betaalt. Daarom kun je het tankbonnetje aan ons laten zien. Wij rekenen dan uit hoeveel brandstof je eigenlijk had moeten tanken, en betalen wij je het verschil weer terug.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Met plezier beantwoorden wij je vragen!