Met Adrem Autoverhuur Limburg naar Woonboulevard Heerlen

Frits Pieper
15 nov 2015

Om de hoek van Adrem Heerlen ligt Woonboulevard Heerlen. Met bijna vijftig winkels op het gebied van met name wonen, is dit de grootste woonboulevard van Europa. Een waar woonmekka, voor bezoekers uit binnen- en buitenland.

De winkeloppervlakte van twaalf hectare is indrukwekkend te noemen. Een groot deel daarvan wordt opgeslokt door IKEA, dé magneet van de woonboulevard. Voor veel Nederlanders, maar ook Belgen en Duitsers, is dit de enige IKEA in de wijde omtrek. Vooral ’s weekends en op feestdagen als Hemelvaart en Pinksteren is het er een drukte vanjewelste.

Je vindt er winkels in alle prijscategorieën, van prijsvechters als Budget Home Store XXL en Beddenreus tot exclusievere zaken zoals Sijben en Henders & Hazel. Voor ieder wat wils dus. Naast woonwarenhuizen, meubelzaken en interieurzaken vind je er ook keuken- en badkamerzaken en beddenzaken. Ja, je kunt écht je complete huis inrichten op de woonboulevard. Ook met een wat smallere beurs.

De doe-het-zelver heeft keuze uit twee bouwmarkten. Naast de kooplust kan op de woonboulevard ook de échte honger gestild worden bij diverse horecazaken. Er is een frietzaak, twee broodjeszaken en een fastfoodrestaurant. Ook in diverse zaken kun je terecht voor een hapje en een drankje, zoals de IKEA en het tuincenter.

(Aanstaande) ouders kunnen terecht bij twee babywinkels. Met ook nog een grote dierenzaak, kun je op de woonboulevard terecht voor letterlijk alles op het gebied van huis, tuin en dier.

woonboulevard-heerlen-winkelsOpeningstijden en bereikbaarheid

Woonboulevard Heerlen is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, op zaterdag en zondag van 10.00 respectievelijk 11.00 tot 17.00 uur, en op maandag van 13.00 tot 18.00 uur.

Onder andere IKEA wijkt van deze algemene openingstijden af en is maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot liefst 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.30 uur.

Woonboulevard Heerlen is behalve met de auto ook prima bereikbaar met de trein. Dit dankzij Station Woonboulevard Heerlen, aan de rand van de boulevard. Daardoor ben je bijvoorbeeld vanuit Maastricht binnen een half uur op Europa’s grootste woonboulevard.

Bestelauto of -busje huren

Daar sta je dan op de parkeerplaats; je aankopen blijken nét niet in je gezinsauto te passen – en nu? Had je maar een bestelauto of busje gehuurd … Maar wacht, dat kan alsnog! Adrem Heerlen ligt namelijk vlak bij Woonboulevard Heerlen. In 10 minuten ben je terug op de woonboulevard – mét bestelauto of -busje – waar je partner met jullie aankopen op je staat te wachten. “Dat was snel, schat!”

Wist je dat een bestelauto of bestelbus huren in de meeste gevallen voordeliger is dan je meubels thuis laten bezorgen? Je huurt namelijk al een bestelauto vanaf € 4,95 per uur!* Bovendien heb je je spullen sneller in huis dan bij wachten op de bezorgdienst. 

* Exclusief verzekering, brandstof en btw.

Lees hier meer over dagjes uit met Adrem.

Laat een reactie achter

Related Posts

beginners auto

De top 15 beste beginners auto’s

Het kiezen van je eerste auto is een spannende, maar soms overweldigende ervaring. Met zoveel opties op de markt kan…

Lees meer »

private lease auto overnemen

Kun je de private lease van een auto overnemen?

Een private lease is een flexibele en kosteneffectieve manier om een ​​auto te gebruiken zonder het eigendom ervan te bezitten….

Lees meer »

Blauwe aut0

Wat is een hatchback?

Hatchbacks zijn een veel voorkomend gezicht op de wegen over de hele wereld. Waarschijnlijk heb je er onbewust al vele…

Lees meer »