Met Adrem naar de Efteling

Frits Pieper
21 jul 2015

Met circa 4 miljoen bezoekers per jaar is de Efteling in Kaatsheuvel met voorsprong het populairste attractiepark van Nederland. Op minder dan 1,5 uur rijden van Maastricht en Heerlen, is het park ook een populaire bestemming voor het Limburgse gezin.

Het park

efteling1De Efteling is maar liefst 365 dagen per jaar geopend. In de zomermaanden juli en augustus is het park zelfs extra lang open.

Behalve het drukstbezochte, is de Efteling ook het grootste attractiepark van Nederland. Het plattegrondje dat je bij binnenkomst krijgt uitgereikt, is dan ook geen overbodige luxe. Ook lopen er diverse speurtochten en wandelroutes door het park, zoals de Kindersprookjestocht.

In de Efteling vind je diverse attracties voor jong en oud. Attracties voor echte daredevils, zoals de onlangs geopende Baron 1898, maar ook voor het hele gezin, zoals de Droomvlucht en Fata Morgana.

Naast de meer dan dertig attracties zijn er ook diverse shows en ander entertainment. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij een van de vele restaurants of take-awaypunten.

Entree

Een entreebewijs voor de Efteling kun je het beste online bestellen. Een e-ticket is met 34 euro* namelijk 4 euro goedkoper dan de prijs die je aan de kassa betaalt en je hoeft bovendien niet in de rij te staan.

Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot het park.

Ga je met 20 man of meer naar de Efteling? Dan krijg je groepskorting. Als je niet genoeg kunt krijgen van het park, is een jaarabonnement misschien voordeliger. Voor 15 euro per maand bespaar je dan al vanaf zes bezoeken geld.

Overnachten

De Efteling is ideaal voor een dagje uit, maar als je aan één dag niet genoeg hebt, kun je ook sfeervol overnachten in het Efteling Hotel of het vakantiepark Efteling Bosrijk. Tijdens je verblijf daar heb je onbeperkt en bovendien eerder toegang tot het park. En parkeren is helemaal gratis!

Busje huren

ford-transit-dubbel-cabineAls je met een meute kids naar De Efteling reist, bijvoorbeeld voor een kinderfeestje, is het al snel makkelijker een personenbusje te huren en de eigen auto thuis te laten. Ga maar na …

Met een groep kinderen moet je al snel met twee of meer auto’s gaan. Dat betekent niet alleen minstens twee chauffeurs, maar ook dubbele brandstofkosten én parkeerkosten (à 10 euro).

Bij Adrem Autoverhuur Limburg huur je al een 6-persoonsbusje voor  124,27 euro per dag**. Dat betekent slechts één chauffeur, één keer tanken en één parkeermunt. Hoe makkelijk is dat?

* peildatum: juli 2015; voor actuele ticketprijzen zie: https://tickets.efteling.com/
** inclusief 270 km, verzekering en BTW, maar exclusief brandstof

Lees hier meer over dagjes uit met Adrem.

Laat een reactie achter

Related Posts

25 jaar Adrem Autoverhuur én een nieuwe vestiging!

“Daarvoor moet je echt niet bij mij zijn,” staat er op de website van Adrem Autoverhuur onder de foto van…

Lees meer »

milieubewust rijden

Alles over milieubewust rijden

In onze snel veranderende wereld wordt milieubewust rijden steeds belangrijker. De impact van traditionele voertuigen op het milieu is aanzienlijk,…

Lees meer »

auto leasen zonder bkr check

Auto leasen zonder BKR

Bij het leasen van een auto komt vaak een BKR-check om de hoek kijken en je vraagt je misschien af…

Lees meer »