Verhuisbus huren in Hoensbroek

Bij Adrem Autoverhuur

Ga je verhuizen naar Hoensbroek? We maken allemaal wel eens een verhuizing mee, maar weten vaak niet waar we moeten beginnen. Het begint met het uitzoeken en inpakken van je spullen en daarna besef je dat je liever niet een paar keer op en neer rijdt omdat je toch meer spullen dan verwacht hebt. In zo’n geval kan je het beste een verhuisbusje huren in Hoensbroek. Kijk dan bij Adrem om snel, betrouwbaar en voordelig een verhuisbus te huren. Of je nu op zoek bent naar een kleine bestelauto voor een middag of een bestelbus met meubelbox voor de hele verhuizing, wij hebben vrijwel altijd wel een geschikte verhuisbus voor je.

youtube-video-thumbnail

Een verhuisbusje huren in Hoensbroek voor jouw verhuizing

 

Ga je een voertuig huren voor jouw Ikea-aankopen voor je verhuizing? Bedenk vooraf hoeveel spullen er in de laadruimte moeten, zodat je de juiste verhuisbus kunt huren in Hoensbroek. Kom je er zelf niet helemaal uit? Dan kun je met ons contact opnemen of neem een kijkje in ons aanbod. Adrem Limburg beschikt namelijk over 5 verschillende bestelbussen. Voor een kleinere verhuizing zal je genoeg hebben aan een bestelauto, kleine bestelbus of standaard bestelbus. Heb je rond de 8 dozen, dan kies je voor de bestelauto. In de kleine bestelbus passen ongeveer 12 dozen en bij ongeveer 20 verhuisdozen kan je het beste de standaard bestelbus huren

Staat er een grotere verhuizing op de planning? Dan kan je het beste gebruik maken van een grote bestelbus of van de bus meubelbox met laadlift. En deze verhuisbus huur je niet alleen in Hoensbroek. Je kunt ook bijvoorbeeld een verhuisbus huren in Weert; bij Adrem is er weinig dat niet kan. De grote bus is ideaal voor het vervoeren van meubilair én je kan nog een extra persoon voorin meenemen. Maak je geen zorgen over de warme zomerdagen, want je wordt voorzien van airco! Verder is er plek voor zo’n 30 verhuizendozen of enkele meubels. Wanneer je meer en zwaardere meubels moet vervoeren die normaal gesproken lastig in een busje te krijgen zijn, dan kies je voor de bus meubelbox met laadlift. Met de praktische laadlift krijg je zo elk meubelstuk in- en uitgeladen.

personenbus huren urmond

Een betrouwbare bus

Nu je de ideale verhuisbus of bestelbus hebt gevonden voor je verhuizing naar Hoensbroek, wil je natuurlijk ook zeker weten dat alles goed geregeld is en op tijd klaar staat. Ook wil je niet achteraf voor onverwachte kosten komen te staan, omdat je de kleine lettertjes hebt gemist: de prijs die je vooraf bekend is, zal ook de uiteindelijke prijs zijn. Daarom kies je bij Adrem Limburg voor transparante, vlotte en betrouwbare service. Want wij zorgen voor 100% vervoersgarantie. Mocht er onderweg iets gebeuren met het voertuig, dan betaal je daar natuurlijk niets voor. Wij zijn goed verzekerd in geval van nood. En in het geval dat je je reservering moet annuleren, dan kan dat altijd kosteloos.

Wat kost een verhuisbus huren in Hoensbroek?

Bij Adrem Limburg ben je verzekerd van een betrouwe verhuisbus, maar hoeveel ben je kwijt voor zo’n service? Als je bij ons huurt, betaal je alleen voor wat je nodig hebt. Zo krijg je de mogelijk om te huren per kilometer of per dagdeel. Weet je zeker dat je het verhuisbusje woensdagmiddag nodig hebt? Dan kies je voor de optie huren per dagdeel. Meerdere dagen huren is natuurlijk ook mogelijk. Anders kies je het beste voor huren per kilometer, waarbij je vooraf een schatting maakt van het aantal kilometers. Wanneer blijkt dat je onder je geschatte aantal kilometers uitkomt, dan betaal je alleen voor wat je gereden hebt. Mocht je meer gereden hebben dan verwacht, dan geldt ons standaard goedkope kilometertarief.

Huren bij Adrem Autoverhuur Limburg

Waar wij voor staan en jij mee wegrijdt. Bij Adrem streven we naar een menselijk en makkelijk proces. Door middel van nieuwe technologie maken we jouw verhuur makkelijk, zodat we samen meer tijd hebben voor beter menselijk contact. Ook zorgen we voor een soepel en snel verloop. Normaal gesproken heeft het gevolgen voor de volgende huurder wanneer jij het verhuisbusje te laat inlevert. Daarom werken wij met een flexibel huurplan, wat betekent dat wij 25% meer voortuigen beschikbaar kunnen stellen dan concurrenten. Daarnaast zorgen we niet alleen voor de busjes en de klant, maar houden we ook rekening met de wereld. Bij Adrem Limburg worden minder auto’s gebruikt door meer mensen. Waarom hebben we allemaal een eigen auto als blijkt dat deze 95% van de tijd stil staan?

Vragen

Heb je nog vragen over hoe een verhuisbus huren in Hoensbroek te werk gaat, omdat je niet zeker weet welk busje en huuroptie het beste bij je past? Vraag gerust naar de verhuur opties zodat jij niet stil hoeft te staan bij de vraag of je wel de weg op kan. Bel dan naar 043-3521100, mail naar info@ad-rem.nl of stuur een appje.

verhuisbus huren hoensbroek
auto verhuur maastricht

De garanties van een verhuisbusje huren in Hoensbroek bij Adrem

Graag zetten we alle garanties die wij bieden nog even voor je op een rij. Zo heb je in één oogopslag duidelijk wat wij van Adrem jou kunnen bieden als je ervoor kiest om bij ons een verhuisbus te huren in Hoensbroek, Landgraaf of andere plekken in Limburg.

Door onze gebruiksvriendelijke website kun je op ieder moment van de dag gemakkelijk een verhuisbus huren in Hoensbroek

Annuleren is altijd gratis

Wij leveren nieuwe en betrouwbare vervoersmiddelen zodat jij je veilig de weg op kunt

Een verhuisbusje huren in Hoensbroek kan voor een dagdeel, een hele dag of meerdere dagen

Wij hebben meerdere vestigingen in Zuid-Limburg waar je terecht kunt

Op al deze plekken werken uitsluitend zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers die jou met een glimlach op weg helpen

Je krijgt bij ons niet altijd waar je om vraagt, je krijgt bij ons juist datgene wat je nodig hebt

Wij helpen jou graag in je keuze voor de beste verhuis die geheel aan jouw wensen voldoet.

De garanties van Adrem

Wij willen hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg zijn waar iedereen graag een auto of bus huurt. Wij onderscheiden ons van andere autoverhuurbedrijven door écht te luisteren naar onze huurders. Bovendien garanderen wij dat wij doen wat wij beloven. Jouw doel is ons doel: dat je veilig en met het voertuig naar jou wens op de plaats van je bestemming komt en ook weer terug.

100% vervoersgarantie: Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.

Géén onverwachte kosten: Je betaald alleen wat vooraf afgesproken is.

Gratis annuleren: Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.

Adresgegevens

Adrem autoverhuur Sittard

Uw adres voor voertuigverhuur in Sittard.

Adres: Economiestraat 2, 6135 KV Sittard

Telefoonnummer: 046 202 1345

Email: sittard@ad-rem.nl