Verhuisbus huren Urmond

Heb je binnenkort een verhuizing op de planning staan, maar nog geen vervoer geregeld? Dan ben je bij Adrem Limburg aan het juiste adres om een verhuisbus te huren in de buurt van Urmond! Wij staan voor je klaar als aanbieder van verschillende soorten busjes om jouw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Door tijdig contact met ons op te nemen en een verhuisbus te huren, weet je zeker dat je één belangrijk aspect al geregeld hebt. Reserveren was nog nooit zo simpel. Via ons reserveringsformulier op de website heb je binnen een paar minuten jouw perfecte verhuisbus geregeld. Heb je vragen over de afmetingen, inbegrepen kilometers of andere zaken? Twijfel dan niet en neem telefonisch contact met ons op. Wij staan klaar om jouw zo goed mogelijk op weg te helpen!

Na het aanmaken van een reservering kun je de verhuisbus bij één van onze locaties in Sittard, Heerlen, Maastricht of Roermond komen ophalen, er is dus altijd wel een locatie bij jou in de buurt! Om het aanbod van onze bestelbussen te bekijken, klik je hier. Wil je meer informatie? Hieronder vind je alles wat je moet weten wanneer je een verhuisbus wilt huren nabij Urmond.

MAN TGE V laadlift

Een verhuisbus voor elke gelegenheid

We noemen een verhuisbus natuurlijk wel zo voor het eenvoud, maar je kunt onze busjes natuurlijk huren voor elke gelegenheid die jou uitkomt. Heb je een grote bestelling geplaatst op een bouwmarkt en heb je geen plaats in de auto? Kies er dan voor om een verhuisbusje nabij Urmond te huren om dit gemakkelijk te kunnen ophalen. Je kunt bij ons namelijk een verhuisbusje huren voor een dagdeel. Zo hoef je niet de prijs te betalen voor een of meerdere dagen. Dankzij ons gevarieerd aanbod van verhuisbusjes, weet je zeker jij het juiste formaat busje huurt. Heb je een busje nodig voor meerdere personen? Lees dan hier meer over het huren van een personenbus nabij Urmond.

Om kwaliteit te kunnen garanderen, hanteren wij een 100% vervoersgarantie. Deze garantie houdt in dat wij er te alle tijden voor zorgen dat jij van A naar B komt, en weer terug. Mocht je dus onverwachts met pech langs de weg komen te staan, zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk weer op pad kunt. Wij halen je op en brengen je naar de plek van bestemming, dat is de service van Adrem Limburg!

Jouw verhuisbusje huren nabij Urmond

De dag van de verhuizing staat gepland, nu nog de verhuisbus regelen. Dan dien je jezelf als eerste af te vragen hoeveel spullen je gaat verhuizen? Gaat de complete inboedel mee? Alleen het zware meubilair? Of hoef je slechts een paar verhuisdozen van A naar B te verplaatsen? Voor elk antwoord op de vragen hebben wij een geschikte bus klaarstaan. Wij bieden een ruim aanbod aan verhuisbussen die perfect zijn voor iedere klus, groot of klein. Deze bussen worden periodiek voorzien van de beste onderhoudsbeurten, wij willen daarmee de beste kwaliteit bieden. Ook vinden wij de persoonlijke service erg belangrijk, onze professionals staan voor jou klaar om je te voorzien van het beste advies en service. Zodat jij met een glimlach de weg op gaat.

Niemand houdt van vervelende verrassingen. Daarom hanteren wij bij Adrem Limburg duidelijke en scherpe voorwaarden, die je op onze website kunt teruglezen. Door alles zwart-op-wit te hebben staan, weten beide partijen waar ze aan toe zijn en zijn vervelende verrassingen uitgesloten. Daardoor handelen wij op een transparante manier en kunnen wij onze 100% vervoersgarantie waarmaken.

youtube-video-thumbnail

Ons assortiment verhuisbussen

Bij Adrem Limburg hebben wij voor iedere klus, een bus! Van kleine goederen tot de complete inboedel: wij bieden alle soorten verhuisbussen aan om jouw klus te volbrengen. De kleinste verhuisbus in ons assortiment beschikt over een laadruimte van 3 kubieke meter. Zo is deze bus perfect geschikt voor kleine verhuisklussen zoals het vervoeren van de fiets of wasmachine. Het busje biedt plaats voor twee personen. Al onze andere verhuisbussen kunnen drie personen vervoeren in de cabine. Zo is onze verhuisbus met een laadruimte van 6 kubieke meter goed voor de verhuizing van een studentenkamer. Voor de échte grote verhuizingen kunt u een verhuisbus huren in Urmond vanaf 8 kubieke meter. Met ruime laadvermogens kun je makkelijk je inboedel kwijt. De verhuisbussen zijn allemaal te besturen met een rijbewijs B en makkelijk hanteerbaar op de weg.

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij streven ernaar om hét autoverhuurbedrijf te worden van Limburg. Hierbij staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Door onze transparante manier van werken en te luisteren naar onze huurders, hopen wij iedereen van de beste service te kunnen voorzien. Onze verhuisbussen zijn te huren tegen voordelige prijzen, zónder kleine lettertjes. Verhuisbusje huren in Urmond? Adrem Limburg staat voor jou klaar!