Pech onderweg

Frits Pieper
10 apr 2015

Pech onderweg in Nederland

De meeste voertuigen hebben garantie van de fabrikant. Je vindt de informatie over wie te bellen in al onze huurauto’s, bestelbusjes en personenbusjes. Geen garantie? Dan zijn ze door ons bij de ANWB verzekerd en vind je deze informatie in het door jou gehuurde voertuig. Twijfel je? Schakel nooit zelf – zonder overleg – een pechhulpinstantie in. Deze kosten krijg je hoogstwaarschijnlijk niet vergoed. Neem bij twijfel altijd eerst met ons contact op.

Pech in het buitenland

Voor pech in het buiteland is een aparte ANWB verzekering nodig. Deze (verzekering pechhulp buitenland) kan bij de reservering of bij het ophalen bij Adrem worden afgesloten. Ben je zelf al voor pechhulp in het buitenland verzekerd door bijvoorbeeld de Reis- en kredietbrief? Dan hoef je je niet (extra bij) te verzekeren. Bij pech wordt het door jou gehuurde voertuig gerepareerd en als dat niet mogelijk is, wordt er vervangend vervoer geregeld. Wel altijd even oppassen met zelf voorschieten van reparaties. Spreek af dat ze je vooraf om toestemming vragen. Het zou niet de eerste keer zijn dat een huurder door een buitenlandse garage flink afgezet wordt!

Pech? We zijn er voor je!

Ondanks dat we alle auto’s van Adrem Autoverhuur uitstekend onderhouden, kan het toch eens voorkomen dat je met een auto pech onderweg krijgt. Gelukkig is die kans erg klein. Het percentage dat de afgelopen jaren (berekend over alle huurdagen) met pech langs de kant heeft gestaan is: 0,0000107%. Dat betekent dus dat maar liefst 99,9999793% pechvrij rond rijdt. Behoor jij dan toch tot die 0,0000107%? Neem gerust contact met ons op, we zijn er voor je!

Lees meer over wat de voornaamste oorzaken van autoschade zijn.

Ook interessant om te lezen: De verzekering hoe zit dat?

Laat een reactie achter

Related Posts

gratis parkeren geleen

Waar kun je gratis parkeren in Geleen?

Ben jij regelmatig te vinden in de gemeente Sittard-Geleen? Bijvoorbeeld omdat je in Sittard werkt of omdat je het leuk…

Lees meer »

Auto Wrappen

Auto wrappen: de voor- en nadelen

Auto wrappen is een proces waarbij een speciale vinylfolie wordt gebruikt om de buitenkant van een auto te bedekken. Deze…

Lees meer »

Auto band

Een autoband verwisselen in 10 stappen

Het kan iedereen overkomen na een onschuldige botsing met een stoeprand, versleten schokdempers of simpelweg oud materiaal; een lekke autoband….

Lees meer »